- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
haa tatlım iyi o zaman ısısı,sen lohusasın ya bi üşüyüp bi terlemen çok normal ben de başlarda öyleydim,yanımdan biri yürüse evde baan rüzgar esmiş gibi geliyodu:Sev 23 ile25 arası degişiyor.. bana serın gelıyor ama
ay bu çocuk ne kadar inat ya kustu diye tekrar yedirmedim yedirene kadar ağladı istediğini almadan bırakmıyor
gunaydın kızlar... soguk bugun hava.. kombı çalışmasına ragmen hala serın gibi.. bebegım uşuyecek diye korkuyorum...
benım kızımın göbegı düşmedi.. doktor duşmeden yıkamayın dedı.. ne zaman duşecek diye beklıyorum.. bugun tam 9 gun oldu.. bende yıkamak istiyorum bebegımı...
ya kızım sureklı uyuyor.. uyanıyor emıyor, 15 dk sonra uyuyor... sankı bana normal degıl gıbı gelıyor artık.. bugun doktora göturecegım.. akşam üzeri.. kayınpeder gelecek onunla giderım belkı...
nalan ne kayınvalıden tam komedı filimlık yanı... iyi atlatmışınız...
ben hıç bır zaman inanmam ikinci sahışların bebege iyi bakacagına...
aso çok geçmiş olsun.. inşallah kurtulursun.. allah şifa versın..
sarılık olmasın canı
benimkide süreklii uyuyorduu ve merkende gene uykuya dalıyorduu
doktora götürdümm sarılığı 15 .70 e çıkmışş bence geç kalmaaaaa derimmmm
Sizleri süreklii takipp ediyorumda neden bebeklere bukadar çay veriyorsunuzkii hiç gerek yokk bakın doktorlarda vermeyin birşeyy diyorr
benimm bu 3ncü çocukk hiçç öyle çay falan vermedimm bencee bunlarınn sakıncalarıı var canlarımm
emdikçe süt gelir çünküü süreklii emzirmekk lazımm ,daha onlar çok küçükk tabikii gece uyanacaklarr
sağol canım kontrole götürdüm bugün kilo alımını öğrenmek için çağırdı doktor.benimkide çok kusuyor reflüden dolayı.aynen heryer kusmuk içinde:s kilo alımı çok iyi dedi doktor bu yüzden ilaca baslamıyorz :)aso canım çok geçmiş olsun inşallah senin bebiş benimki gibi kronik bi kusucu değildir,ben oğluma ne verirsem vereyim ardından mutlaka kusuyo:S ne evim kaldı ne üstüm başım ne de obnun üstü başı:S
Sizleri süreklii takipp ediyorumda neden bebeklere bukadar çay veriyorsunuzkii hiç gerek yokk bakın doktorlarda vermeyin birşeyy diyorr
benimm bu 3ncü çocukk hiçç öyle çay falan vermedimm bencee bunlarınn sakıncalarıı var canlarımm
emdikçe süt gelir çünküü süreklii emzirmekk lazımm ,daha onlar çok küçükk tabikii gece uyanacaklarr
prop napıyosun canım ya bir şe sorcam sana ankaranın en iyi hastanesi hangisi
prop napıyosun canım ya bir şe sorcam sana ankaranın en iyi hastanesi hangisi
Sezen diyet topıgımıze hesap vereceksın hergun artık..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-anneleri-buyurun-popolari-eritelim-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?