2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizleri süreklii takipp ediyorumda neden bebeklere bukadar çay veriyorsunuzkii hiç gerek yokk bakın doktorlarda vermeyin birşeyy diyorr
benimm bu 3ncü çocukk hiçç öyle çay falan vermedimm bencee bunlarınn sakıncalarıı var canlarımm
emdikçe süt gelir çünküü süreklii emzirmekk lazımm ,daha onlar çok küçükk tabikii gece uyanacaklarr

ay bu çocuk ne kadar inat ya kustu diye tekrar yedirmedim yedirene kadar ağladı istediğini almadan bırakmıyor

sarılık olmasın canı
benimkide süreklii uyuyorduu ve merkende gene uykuya dalıyorduu
doktora götürdümm sarılığı 15 .70 e çıkmışş bence geç kalmaaaaa derimmmm

çayı gaz için veriyoruz çoğunlukla doktorlarda öneriyor en basitinden tv de israhim saraçoğlu geçen gün önerdi rezene çayını benim 18-12-13-15-17-14 yaşlarında yeğenlerim var anneleri hep vermişler çokta iyi gelmiş
tabiki onlar küçük tabiki uyanıcaklar zaten çayda uyanmalarına engel değil e azından benimkinin :97:

aso canım çok geçmiş olsun inşallah senin bebiş benimki gibi kronik bi kusucu değildir,ben oğluma ne verirsem vereyim ardından mutlaka kusuyo:S ne evim kaldı ne üstüm başım ne de obnun üstü başı:S
sağol canım kontrole götürdüm bugün kilo alımını öğrenmek için çağırdı doktor.benimkide çok kusuyor reflüden dolayı.aynen heryer kusmuk içinde:s kilo alımı çok iyi dedi doktor bu yüzden ilaca baslamıyorz :)
sen paris için ne siparişi verdin bakiyim

asenacım telaşlanma canım sarılık yoksa uyur ne güzel uyuysunda büyüsün annesi sen yinede kendi uyanmazsa burnunu filan sık 2 saatte bir beslemeye çalış zaten bikaçgün sonra uykusu açılır

çayı uyanmasın diye değil gaz için veriyoruz haliyle gazı olmayan çocukta sakinleşiyor acıkınca uyanıyor zaten

hava bugün felaketti benim kızımda huysuz bende doktor randevumu iptal ettim telefonla sordum sistitim için ilaç içiyimmi diye iç dedi feci soğuk hava inşallah daha beter olmadan iyileşirim hiç halim yok püffff :2:

çayı doktorumuz verdi bize ayrıca verdiğimiz bebek çayı gazdan kıvranmasından iyidr rahalıyo kuzular benimde 2. çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…