selam kızlar
bebişleriniz tırnaklarını nezaman kestiniz?
biz kesmedik daha. kırkından sonra kesilir falan deniliyor.
ama yavrumun çok uzamış tırnakları. bugun kessekmi ki diyorum :26:[
biz hastaneden çıktıktan sonra kestik.. 3.gündü sanırım.. 40 gün beklesek tırnaklar nolurdu bilmem.. doğduğunda bile acayip uzunlardı..
selam kızlar
ama yavrumun çok uzamış tırnakları. bugun kessekmi ki diyorum :26:[
biz hastaneden çıktıktan sonra kestik.. 3.gündü sanırım.. 40 gün beklesek tırnaklar nolurdu bilmem.. doğduğunda bile acayip uzunlardı..
doğduğunda bzmde çok uzundu kırılmış tabi ama yine uzun . eldiven takıyoruz hep.
ben rahatsız oldum keselim diyorum . uyuyo şimdi keserz olmazsa.
millet herşeyi 40ına bağlamış zaten .şu 40 ı çıksada rahatlasak
sağol bu arada. genede sorayım dedm
birilerinin işime karışmasından nefret ediyorum size birşey söylicem oha dersiniz eşim 1 haftadır çocuğu yıkatmadı hasta diye evet tam 1 hafta günlerdir ceren uykusuz gece gündüz huysuzdu dün gece dayanamadım yeğenim gelmişti bebek hemşiresi kalk dedim çocuğu yıkayalım eşim kötü kötü baktı hiç bakma işimede karışma dedim yıkadık çocuğu ve dün geceden beri sakinleşti ay günlerce boşunamı çektim yani çocuk nasıl uyusun kusuyor onun kokusu var terliyor rahatlayanıyor ki
aman nalan benim kaynanamda 1 haftalığına geldi akşam 10 olmadan yatardı kadın gün içindede çocuğun yanında otur işlerimi hallediyim derdim korkardı kusar diye hey Allahım ya annem çocuğu yıkarken bana derdi ben korkuyorum sen su dök tabi ben dökim 4 çocuğu ben büyüttüm nasılsa sen değil
gunaydın kızlar... soguk bugun hava.. kombı çalışmasına ragmen hala serın gibi.. bebegım uşuyecek diye korkuyorum...
benım kızımın göbegı düşmedi.. doktor duşmeden yıkamayın dedı.. ne zaman duşecek diye beklıyorum.. bugun tam 9 gun oldu.. bende yıkamak istiyorum bebegımı...
ya kızım sureklı uyuyor.. uyanıyor emıyor, 15 dk sonra uyuyor... sankı bana normal degıl gıbı gelıyor artık.. bugun doktora göturecegım.. akşam üzeri.. kayınpeder gelecek onunla giderım belkı...
nalan ne kayınvalıden tam komedı filimlık yanı... iyi atlatmışınız...
ben hıç bır zaman inanmam ikinci sahışların bebege iyi bakacagına...
aso çok geçmiş olsun.. inşallah kurtulursun.. allah şifa versın..
kızlar naber..
gecmısı hıc okuyamıorum vakıt yok. dun annem geldı, temızlık yapıldı evde, evım mıs oldu. annem geldı yemekler pısırdı guzel guzel demırle ılıglendı fln. gece 8 saat uyudum toplamda, 43 gundur ılk defa. bı sefer emzırmeye kalktım bı sefer de annem mama verdı gazıyla altıyla ustuyle basıyla o ugrastı hep. cok guzel moral oldu bana resmen enerjı depoladım. aksam da soguk kar kış demedık aldım demırı akmerkeze gıttık alısverıs yaptık demır hep uyudu zaten dısarda hep uyuyo :) hsta ettysen elımden cekersın dedı kocam ama valla astronutunu gıydırdım sıkı sıkı orda da kalın battanıyesıne sardım zannetmıorum bısı olcanı ama olursa da napalım yanı hasta olcak cocuk evde de olur.
sbh da kocamla cıktık cevahıre gıttım ben dolandım evın eksıklerı vardı onları aldım boş boş gezmenın tadını cıkarttım. eve geldım yemeklerım hazır sıcacık, demırın camasırlar yıkanmıs ev toplanmıs fln. ben ne cekmısım su 43 gunde ya. allahım annemı basımdan eksık etmesın cok cok mutlu oldum. bu aksam de kocamla sınemaya fln gıtcez gece de yıne uyucam annem ılgılencek.
yrn sbh da donuyo ankaraya ne yazık kı. olsun 2 gun bıle kendıme gelmemı sagladı...
kızlar selam göğüs uçlatım fena yara oldu bişey fayda etmiyor nihayet göğüs ucuna takılan kalkanlardan almak aklıma geldi hiç kullanan oldumu bunlardan göğsüm iyileşene kadar kullanam lazım kulanıpta bişey tavsiye edebilecek olan var mı
selam kızlar
ama yavrumun çok uzamış tırnakları. bugun kessekmi ki diyorum :26:
bizim orada bebegın tırmakları kesıldıkten sonra gıdıp kuyumcuda tarlıtılıp agırlıgınca altın sadaka verılır... bu sefer 40 na baglamamışlar
neyin ağırlığınca ayol? bebeğinmi,tırnaklarınmı
bizim orada bebegın tırmakları kesıldıkten sonra gıdıp kuyumcuda tarlıtılıp agırlıgınca altın sadaka verılır... bu sefer 40 na baglamamışlar
hehe bunu verdim Hepsiburada.com : LEG AVENUE Saten Kurdelalı File Jartiyer Çorabı9261 | Giyim / Aksesuarsağol canım kontrole götürdüm bugün kilo alımını öğrenmek için çağırdı doktor.benimkide çok kusuyor reflüden dolayı.aynen heryer kusmuk içinde:s kilo alımı çok iyi dedi doktor bu yüzden ilaca baslamıyorz :)
sen paris için ne siparişi verdin bakiyim
hehe bunu verdim Hepsiburada.com : LEG AVENUE Saten Kurdelalı File Jartiyer Çorabı9261 | Giyim / Aksesuar
bunun üstünede çok güzel bi babydolüm var da
hazırlıklar tamam özgülparise yolculuk ne zaman??
ne kadarcık tırnağı varki gr bile gelmez
ben oğlumun tırnaklarını ilk haftada beri 3-4 güne bir kesiyoruz,bu sayede yüzünü çizcek diye eldiven takmak zorunda kalmıyoruz,bu sayde de bebişimin parmak kasları gelişiyo sürekli elleri açıkta olduğu için
bızım daha 40 çıkmaya 30 gun var..:)))
ben tırnak ağırlığı kadar değil saç kesitirp onun ağırlığı kadar sadaka verilir diye duymuştum.ayrıca akika kurbanı var erkek çocuk için 2 tane kız çocuk için 1 tane kesitirliyo.ben oğlumk bi haftalıkkken onu yaptım(Allah kabul etsin)
eee tatlım beklicen garidaha pek tazesiniz:) sen normal doğum mu yapmıştın sezeryan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?