2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
bebişleriniz tırnaklarını nezaman kestiniz?
biz kesmedik daha. kırkından sonra kesilir falan deniliyor.
ama yavrumun çok uzamış tırnakları. bugun kessekmi ki diyorum :26:

bizim orada bebegın tırmakları kesıldıkten sonra gıdıp kuyumcuda tarlıtılıp agırlıgınca altın sadaka verılır... bu sefer 40 na baglamamışlar

oy kuzum benim,nasılda rahatlamıştır,mışıl mışıl uyumuştur,mis gibi bence sen 2-3 güne bir yıka cereni.
Kaynananada çok güldüm,kusar diye korkuyomu nasıl büyütmüş çocuklarını,başkasımı bakmışki kusarken

Canım çok normal böyle olması,daha yeni doğdu sonuçta,uyucak tabi.2 hafta öyle sürekli uyuyolar,sonra yavaş yavaş artıyo uyanık kaldığı saatler.Endişelenme

oohhh ne güzel,süper bi doping olmuştur sana,ayda 1 kez bile olsa böyle bişey seni acayip rahatlatır.
Tadını çıkar

Ben göğüs kalkanı kullanıyorum,hem sütüm içinde birikiyo hemde göğüslerim hava almış oluyo.Birde zeytinyağlı kantoron yağı ve lansinoh sürüyorum dönüşümlü olarak

selam kızlar
bebişleriniz tırnaklarını nezaman kestiniz?
biz kesmedik daha. kırkından sonra kesilir falan deniliyor.
ama yavrumun çok uzamış tırnakları. bugun kessekmi ki diyorum :26:

biz 5.günde kestik,uzamış ve bazıları kırılmıştı.Yinede eldiven takıyoruz,yoksa hemen yüzünü hallediyo

ne kadarcık tırnağı varki gr bile gelmez

ben oğlumun tırnaklarını ilk haftada beri 3-4 güne bir kesiyoruz,bu sayede yüzünü çizcek diye eldiven takmak zorunda kalmıyoruz,bu sayde de bebişimin parmak kasları gelişiyo sürekli elleri açıkta olduğu için

ben tırnak ağırlığı kadar değil saç kesitirp onun ağırlığı kadar sadaka verilir diye duymuştum.ayrıca akika kurbanı var erkek çocuk için 2 tane kız çocuk için 1 tane kesitirliyo.ben oğlumk bi haftalıkkken onu yaptım(Allah kabul etsin)

ben 3.gun eldıven takmayı bıraktım... tırnıkları yok fazla zaten...

akıka bız kesıyoruz ama daha kesmedık... bız fıtresını falan vermıştık... akıkayı yazın kesmeyı duşunuyoruz...

eee tatlım beklicen gari daha pek tazesiniz:) sen normal doğum mu yapmıştın sezeryan mi?

sezeryan oldu canım.. normal için çok ısrarcı oldum ama berra nın iki kez kalbı durunca acıl sezeryanı ben istedım..

22 kasımda sezeryan olacaktı ıstememıştım.. keske o zaman yapsaymışım... çunku yıne sezeryan oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…