2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgül allah kavuştursun.paris kıyafetin etkili oldu mu

amin canım inşallah:)evet güzelcene giydin babydolümü çektim çorabımı,giydim üstünede kuşaklı penye bi pelerin,yanına gittim süslenip önce şaşırdı noluyo oldu,üstte bişi görübmüo kapalı ama altta belli file jar. :))çakalın gözler parladı niyetimi çaktı tabiDsonra pelerin indi ve parise uçuşD
darısı başınıza ama şunu unutmayın ilk nasıl oluyosa sonrasını etkiliyo o yüzden o anı çok güzel kılmaya çalışın ki psikollojiniz düzelsin,süslenip püslenince ve çok güzel geçince kendime güvenimi kazandım tekrar

parise gitmekten bende korkuyorum.
kocama yazık kaç aydır beklio

canım sonunu düşünen kahraman olamazmışDkorkmaaa:)
bu arada sen ii kaynanandan kaçırıyosun ben kaynanam burdayken oda da sabah bakarken yatak odama gelirdin hadi bebil uyandıysa alıyım özledim diye:SSsama sonuçta sevgisinden yapıyo diye kötü düşünmemeye gerilmemeye çalıştım hep:95:

ozgulcum cok ormantiksin cnm hayirli olsun paris yolculugunuz.

iyiki biz kirk cikmadan gitmisiz simdi gidemiozz 1 haftadir spiral bozuntusu yuzunden hala kanama var..:95:

özgül göbegınde rahatsız olmadın mı y da elı dıkıs yerıne gelcek dıye cekınmedın mı ben en con ondan cekınıorum elı oraya degerse rahatsız olur gıbı gelıo. bı de senı bılmıorum da benım mınıcık bır gobegım bıle yoktu sımdı kavun karpuz kadar gobek var hıc estetık degıl of offffffffffff

ozgulcum cok ormantiksin cnm hayirli olsun paris yolculugunuz.

iyiki biz kirk cikmadan gitmisiz simdi gidemiozz 1 haftadir spiral bozuntusu yuzunden hala kanama var..:95:

saol canımcım ama açılışı yaptık koca gitti:Sen az 2 hafta da yok:Sartı dün doktor adetini bekleyelim spiral için dedi:S

valla dayanamıyorum napim o öle severken :s
hepte tersliyorum çok iyi oluyor valla. :)

bu arada parise gitmişsin :))) darısı başımıza ihiihiiii

kocam gelıyormuş marketteymıs . yemek yok daha abooo :26:
ben çıkıyrm iyi akşamlar kısslar

saol canımcım ama açılışı yaptık koca gitti:Sen az 2 hafta da yok:Sartı dün doktor adetini bekleyelim spiral için dedi:S

aman taktirma simdi yaa poh varmis gibi dr bana hemen takti yaa ve kanama ile birlikte et parcasi gibi bisi gelio yaa yarin giderim belki dr.a korktum valla ha.
hic bitecek gibi deil

uzun bır sure eskı halımızde olamayacagımız için alışmak lazım bence.... (((

canım o bize bebğim,zden kalan kötü de olsa bi anı vücudumuzda da ne yapsak kalacak:Sbaşta yani ilk doğum yaptığımda çok tedirgindim ama sonra çektiğim sıkıntıları ona unutturmayacak bi işaret gibi görmeye başladım sonra,eşim dikişime değil ama göbeğime dokonurken çekindi tabi canımı yakmaktan korktu ama göbeğime gelince ilk halini düşününce şu an harika bile sayılırız hepimiz,o yüzden kusura bakmasınlar da bu hale keyfimizden gelmedik,ayrıca transparan ama yandan yırtmaçlı babydol tercih edin,o da çok işe yarıyo

indirdim yarencim tekrar tesekkurler..

oglum uyandi aglamaya basladi bi actim kolik muzigini sustu saka gibi cep tlfona indiriimde gittim yerde lazim olur belkii :86:

hadi gözün aydın şekerim:) benim koca biraz daha beklicek artık.

nıye spral falan taktımak için acele edıyorsunuz... bırakında kocanız korunsun... yada kondom kullanın..

bence bu kadar kısa surede mudahale ettırmeyın kendınıze

ya cok tedırgınımya resmen ozguvenımı kaybetım vucudum konusunda eskı fotograflarıma bakıorum fln, kocam da o gun dugun fotografımızı aldı elıne vay bee dedı içimde bısı koptu resmen bellı de edemıyorum. bı de bne cok takık bı ınsandım kıloya bı kılo alsam hemen dıyet yapardım fln sımdı boyle olunca elımden bısı de gelmıo henuz spor yasak, dıyet emzırdıgım ıcın tam anlamıyla yapamıyorum fln. poffffffffff...

hatta kahrımdan yazı yazdım şişmanlar beni topa tutacak :S

Şişmanım, şişmansın, şişmanız… | burcuname

ben hiç korumadım.. hep eşim korundu... ama hıç sorun ve kaza olmadı.. :)))

ben hep kaza olsun dedım ama yok adam o kadar dıkkatlıydı kı...:)))) hıç kaza yapmadı

üzülme nalancım geçmiş olsun bende yedim o haltı geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…