ay hazal cıddı mı bu soyledıgın ınanamıyorum :S cnm cektı dıye taa afyondan kaymak sekerı yollamıstı bana.. ınanılmaz bı olay.
hemen kostum demıre sarıldım allahım sen bızı evlatlarımızla sınama
ay hazal cıddı mı bu soyledıgın ınanamıyorum :S cnm cektı dıye taa afyondan kaymak sekerı yollamıstı bana.. ınanılmaz bı olay.
hemen kostum demıre sarıldım allahım sen bızı evlatlarımızla sınama
Amin... Allah yardımcısı olsun.. sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bebeğine kavusur..
dilegece hoşgeldin bu arada.. biraz geç oldu ama güç olmamıştır inş..
kimsin nesin bi yazsana :)
çok tesekkür ederim canm.günaydın annişler bebekler siz biraz daha uyuyunda kahvaltı yapalım. Asocum tekrar gecmiş olsun canım bu illetten kurtulduğuna cok sevindim
aşure ayı mı niye herkes aşure diyor yahu?selam kizlar
asocum tekrar gecmis olsun cnm iyisindir simdi umarim.
finfik ben cok severim asureyi ama biz yapamioz sacam sapan bir hurafe yuzunden annemde cok guzel yapardi valla 4 5 tas yerdim birden ayy canim cekti valla insaallah k.validemin komsulardan biri yaparda yerim
nalancığım bana aşure yapmıştı sağolsun. aman 1 kase ye bişey olmaz.bakliyatta lazımkaç senedir ilk defa bu yıl aşure yapamicamyiyemicem de biliyorum çok gaz yapar, maşallah çıkarma sorunumuz yok ama yine de zart zurt gidince kendimi suclu hissediyorum salak gibi :S acaba süt yapar mı aşure
amin canım.ol da kurtul vallacanım geçmiş olsun ne güzel oldun kurtuldun darısı benim başıma inş...
ay inanmıyorum yaaaaaa.ben de nerelerde bu kız diyorum.allah sabır versin ufofff kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.
sağol canım evdeyim çok şükür.asocum geldinmi evine
tekrardan geçmiş olsun kurtuldun şükür
aşure ayı canım hatta bugünde günü
geldim propcum evime.ağrım var biraz ama çektiğim ağrının yanında sinek ısırığı gibi geliyor.ilk tuvalete çıkma olayından korkuyorum şimdi ufaso hoşgeldın evıne. nasılsın agrı sızı durumları nedır? benım de getırenım olmaz valla canımı cektırdıler bı de
aso hoşgeldın evıne. nasılsın agrı sızı durumları nedır? benım de getırenım olmaz valla canımı cektırdıler bı de
ben varım:)kızlar nurturia ya uye olan var mı aranızda arkadaş lısteme ekleyım
sağol canım ama bana ilaç veriolar yumuşaması için ama ben ağrır diye korkuyorum ufgeçmiş olsun aso .. ben de dogumdan sonra tuvalet olayından bayaa korkmustum bol bol sıvı tüket mümkünse hoşaf falan kayısı hoşafı. kuru kayısıyı al suda kaynat iç . annem öyle yapmıştı bana iyi gelmişti.
ne hurafesi kız :44:
ben de dün öyle dedim nalancım ve çıktık dışarı. alışveriş yaptık, yemek yedik falan. ama çıkmaz olaydım çok huysuzlandı toprak. zavallı kat kat giyinmekten sıkıldı, eve gelince de çok ağladı çıkmaz olaydım dedim :S en güzeli evdeki düzenmiş..
offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.
Teşekkür ederim. sizler gibi kasım annesiyim bende 10 kasımda doğum yaptım. Ege oğlum un adı birde 4,5 yaşında kızım var Ece. 32 yaşındayım ve Antalya da ikamet etmekteyim. kızım dan sonra çalışmayı bıraktım. böyle işte burda olmaktan mutluyum. çoook uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. :)
kızlar nurturia ya uye olan var mı aranızda arkadaş lısteme ekleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?