peki uyumadığı zamanlarda ağlıyormu sebepsiz çok garip bizimkide uykuyu sevmiyor pek ama ya gece ya gündüz uyuyor.
Demir'in bu kadar uyumamasının tek sebebi şımarıklık yada seni istemek olmamalı mutlaka var bir derdi bebenin rezene falan verdiğinde de uyumuyormu?
türkün aklı mıçarken gelirmiş...
galiba ben meleğimin 40 ına umut bağlayıp beklemekle hata yaptım 40 ı dolanları gördükçe(...
keşke 40ımızı beklemekyerine 40 gün kızım çok iyi uyuyor gazı yok kabız deil çok rahat çok iyi deseydim belkim etkisi olurdu..Hani derlerya 40 gün ne söylersek olur diye...bence bu 40 ından olayı buydu kızlar biz hata ettik 40 gün hep şikayet hep şikayet ettik düzelmez tabiki miniklerimiz((
daha once burda yazmistim cnm senin icin yine yaziyim
esimin babaannesi asureyi kaynatirken kayninin askerde bogulup oldugu haberi elmis sirf ocakta asure varken bu haner geldigi icin o gunden beri hic kimse asure yapmamis sadece bulgur kaynatip dagitmislar.
ben yapcam korkuyom bu sefer bisi olur die kac senedir kimse yapmamis keske once biri yapsaydi ne olurduki:44:
evet dıorum ya bı derdı olmalı dıye. evelsı aksam rezene verdım ıcmedı dun aksam o kdr aglıyodu kı onu dusunemedım bıle. hep aglamıo kafasına gore 10 dk susuyo 10 dk aglıyo fln ..
oo çok kötü hurafe ama bu ya kötü bir haber alırken o anda ne iş yapıyosak bi daha onu yapmıycakmıyız sen genede yapma tabi laf ederler boşver
benim annem de selam verir yolda yürürken bayanlara :) ben yanınadyken garibime gidiyo ama bugüne kadar hiç karşılık alamadığı olmadı. hatta bi gün süslü püslü bi bayan gelip anneme demişti ki neden hep kapalılara selam veriyosunuz bize neden selam vermiyosunuz biz de alırız. çok şaşırmıştık :)
annem surekli selam verir alir ama asure gunu icin ozellikle disari cikardi. bazen selami almazlardi annem cok ters bakardi agizlarindan cikacak iki kelimeyi bile birbirlerine cok goruyor insanlar derdi.
kayının kaderi öylemiş canım ölüm zamanı o zamanmış aşureyle ne alakası var :S allah rahmet eylesin.. bence yık bu tabuyu yap aşureni günaha girmeyin buna inanarak canım.. hatta bana da gönder
prop doktor ne diyo demirin sebepsiz ağlamasına ben kayrayı götürdüğümde bazen sebepsiz ağlıyo aniden dedim gazı var kolik olmuş dedi bana manyakk
ay hazall bunu bir kere daha duymuştum senden inanma canım böyle şeylere ne saçma
canım bende öyle bişey yaşanşa etkisinde kalırdım ama sadece bir tesadüf bence iki olayın zamanlaması...annem her yıl mutlaka yapar aşure çok şükür kötü bir olay yaşanmadı...şimdi duydumya bende tırstım yaptırtmasam mı acaba bu yıl anneme aşure:)))
doktora sormadık kı cnm son 3-4 gunluk olay bu ondan once uyuyodu yanı gece olmasa da gunduz uyuyodu..
kolık ıcın her gun aynı saat dılımınde aglaması lazım oylemı yapıo?
doktora sormadık kı cnm son 3-4 gunluk olay bu ondan once uyuyodu yanı gece olmasa da gunduz uyuyodu..
kolık ıcın her gun aynı saat dılımınde aglaması lazım oylemı yapıo?
günaydın kızlar..:)
bugun kayınvalidemle kayınpederim geldiler bize. dinleniyolar şu an. umarım bi fayları dokunur bize.
bebeğim 4 kilo civarında şu an ve 13 günlük, 'gözüme küçük göründü' dedi kayınvalıdem sinir oldum
40 tan ümit yok malesef 3. ayı bekliyoruz gaz sancısı bitsin diye
Prop sallamaya karsisin ama belki sallasan uyur çünkü gaz sancısı oldumu sallamak ii geliyormuş.ayağında sallamada yatağında veya sepetinde biraz sallasan belki dalamiyor uykuya o yüzden uyanıyor sonrada uykusu basına vuruyor huysuzluk yapıyor
bu arada aleykum selam bijoux
bizde gecen yılbaşı paristeydik şimdi acaba salonda mı yoksa oturma odasindami kutlasak die düşünüyoruz:)
canım gözün aydın kavuştun kuzuna nasıl geçiyo günlerinn maraton başladımı?
prop gecmis olsun cnm yaa dra sorsan normal der kesin bizim doktor herseye normal dioda.
ne derdi varki demirin acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?