2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aramıza hoşgeldin cnmm bende biri getirsin yesem diye bekliyorum bayılırım aşureyee

bence de uyumadıgı ıcın daha da huysuzlasıo ama kesınlıkle sallayamam cunku cok cabuk alısıolar sallamaya ı gun hep sallıyım ertesı gune alısmıs olur cunku cok hoslarına gıdıyo.. ben gunduzlerı hıc uyutmuyorum zaten kendı kendıne uyumaısnı beklıyorum acaba gunduz de mı uyutmaya calıssam kucagıma alıp pış pış mı yapsam. ama şımdıye kdr gunduzlerı hep uyucagı varsa kendılıgınden sızıyodu. ayyy delı etcek bu cocuk benı cok huysuz bı cocuk sıçtım ben ya çok yaramaz olcak

daha neler yuhh artık diorum kırmızı bilezik olayına.
geçmiş olsun prop düzelir kendiliğinden inşallah.. bebeğim ağlayınca bide uyumayınca dünyam kararıyo sanki, çokk geriliyorum (

sağlıklı olsunlarda günler hızla geçiyo su gibitadını çıkar

evet dıorum ya bı derdı olmalı dıye. evelsı aksam rezene verdım ıcmedı dun aksam o kdr aglıyodu kı onu dusunemedım bıle. hep aglamıo kafasına gore 10 dk susuyo 10 dk aglıyo fln ..

rezeneyi karnı tokken verme aç verki içsin

benimkide kaç gündür uykusu geldiğinde ağlıyor babası kucağına alıp götüne pış pış yapıyordu ben onu unutturmaya çalışıorum illa emmek istiyor uyumadan önce şimdide püfff seninde uuması için birşey yapman laım galiba :S

prop bence de salla canım bazı bebekler sallanmak istiyolarmış o yüzden sen sallayana kadar pes etmeden yaramazlık yapıyolarmış. napalım hep bunların dedikleri oluyo. ben de durmayınca çok kudurunca sallıyorum hemen uyuyuo..
sallama işini dr a sormuştu arkadaşım, kadın doğum dr um demişti ki "bakın bana sizce ben zekasız mı görünüyorum" haha çok gülmüştük..

anne karnında biz harket ettikçe salladıkları için sallanmak hoşlarına gidiyomuş eh sen de baya hareketliydin anne karnında paso sallandı yani demir. o yüzden çok işine yarar bence..

Son düzenleme:
offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.

aaa teolog bu topicteydi dimi niye kaybetmişş off çok moralim bozıulduu

Prophetic
söylediklerin doğru ama biraz uykuları kaçınca bu seferde uyuyamadıkları için daha çok huysuzlanıyorlar. gündüzleri bende çogunlukla bırakıyorum kendisi uyuyor ama büyüdükçe uyanık kalma süresi uzuyor sonrada hemen uykuya geçemediği için ağlamaya başlıyor. bende sallıyorum alışırsa yandım ama ne yapayım uyumuyor yoksa

doğru mu yaa gerçekten offf çok fecii((

ayy inanmıyorum aşırı üzüldüm yaa çok kötü oldum. hediye çekişinde bana çıkmıştı. kızına uyku tulumu yollamıştım :S:S of taşınıcaktıi heralde net bağlatmadı falan diye düşünüyodum. aklıma da gelmişti nerelerde diye.
offf allah yardımcısı olsun sözün bittiği yer

prop ta telefonu vardır teolog un ama nasıl aranır ki (( ben bebeğim küvezdeyken iyi oldugunu bıldıgım halde kımseyle konusamamıstım telfonda( çoktandır da yok zaten umarım yanlış bilgidir ne dıyeyim(((

slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar (teolog un başka bir topikte yazdıkları)

yok cnm keske yanlis bilgi olsa teolaga daha yeni mesaj attim oda cevp yazdi maalesef ki dogru belki simdi burayi okuyordur cnm yaa ALLAHIM sabir versin.

ay hazal cıddı mı bu soyledıgın ınanamıyorum :S cnm cektı dıye taa afyondan kaymak sekerı yollamıstı bana.. ınanılmaz bı olay.

hemen kostum demıre sarıldım allahım sen bızı evlatlarımızla sınama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…