Konuya küt diye dalıyorum belki ama aşure konusu kimin ilgisini çekmezki.. O kadar tahıl bir arada ne güzellll süt yapar ama ne fena da gaz yapar. 1 kase karar gibi geliyor bana.. Şöyle 5-10 litrelik bir kaseEbeveynler hep başka memlekette... kendim yapsam kendimi tutamam yerim... Ay valla komşulardan biri yapsada getirse cidden.. ne hayra geçer..
sağol canım kavuştum çokkk şükür. besle , altını temizle, üzerini değiştir, gazını çıkar böyyylee geçiyor günlerim. ne zaman büyüycek diye düşünüyorum ama erken basladım bunu dusunmeye ssanırım:))
evet dıorum ya bı derdı olmalı dıye. evelsı aksam rezene verdım ıcmedı dun aksam o kdr aglıyodu kı onu dusunemedım bıle. hep aglamıo kafasına gore 10 dk susuyo 10 dk aglıyo fln ..
bence de uyumadıgı ıcın daha da huysuzlasıo ama kesınlıkle sallayamam cunku cok cabuk alısıolar sallamaya ı gun hep sallıyım ertesı gune alısmıs olur cunku cok hoslarına gıdıyo.. ben gunduzlerı hıc uyutmuyorum zaten kendı kendıne uyumaısnı beklıyorum acaba gunduz de mı uyutmaya calıssam kucagıma alıp pış pış mı yapsam. ama şımdıye kdr gunduzlerı hep uyucagı varsa kendılıgınden sızıyodu. ayyy delı etcek bu cocuk benı cok huysuz bı cocuk sıçtım ben ya çok yaramaz olcak
offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.
aaa teolog bu topicteydi dimi niye kaybetmişş off çok moralim bozıulduu
bence de uyumadıgı ıcın daha da huysuzlasıo ama kesınlıkle sallayamam cunku cok cabuk alısıolar sallamaya ı gun hep sallıyım ertesı gune alısmıs olur cunku cok hoslarına gıdıyo.. ben gunduzlerı hıc uyutmuyorum zaten kendı kendıne uyumaısnı beklıyorum acaba gunduz de mı uyutmaya calıssam kucagıma alıp pış pış mı yapsam. ama şımdıye kdr gunduzlerı hep uyucagı varsa kendılıgınden sızıyodu. ayyy delı etcek bu cocuk benı cok huysuz bı cocuk sıçtım ben ya çok yaramaz olcak
offf kizlar kotu haberim var diger topicte teolog ile ortak bir arkadasimiz soyledi teolog bebegini kaybetmis karninda vefat etmis melegi ay cok kotuyum yaa ALLAH yardimcisi olsun arkadasimin
tuylerim diken diken oldu yaa keske yaninda olabilsem gerci hangi teselli acisini hafifletirki.
prop ta telefonu vardır teolog un ama nasıl aranır ki(( ben bebeğim küvezdeyken iyi oldugunu bıldıgım halde kımseyle konusamamıstım telfonda ( çoktandır da yok zaten umarım yanlış bilgidir ne dıyeyim (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?