2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de midem bulanmıyor diye endişeleniyordum, hatta ctesi dayanamayıp tekrar test yaptırdım, değerim çok güzel katlamış rahatladım opuyorumnanaktan
Kanım çabuk pıhtılaştığından kan sulandırıcı iğne yapıyorum ve ekopirin alıyorum her gün, crinone jel günde 2 defa. Demir hapı ve elevit yanında. Birşey olacak diye ödüm kopuyor haliyle... 4 yıl sonunda hamile kalabildim, yaşım da 35 diye ekstra evhamlıyım sanırım eyvahedigeldismile[/QUOTE]

canım, inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın,
olumlu düşün,
yaşını da hiç sorun etme,
benim bir iş arkadaşım 38 yaşında tedavi ile hamile kaldı,
ikizleri var şimdi 1 yaşındalar, maşallah,

:Saruboceq:

hep olumlu düşün canım, bebeğin hisseder

doğru söylüyosun uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş her giden heyecanlanır bende sakin ol iyi haberle dönücen derdimm şimdi başıma geldii terzi söküğünü dikemezmiş o hesapp

gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:

valla ne ii olur aslında dr. bize 2 dakika izin verse oradan hemen haber versek

ya öğlende yazsan önemli değil yeterki haber ver cnm ne kadar çabuk olursa o kadar ii ben kurtlanırım şimdi onun için sabah geç kalkayım en ii si

ayy canım benimm merak etme canım ben gelir gelmez yazıcam doktor yoğun oluyo her gittiğimde 1 saat sıra bekliyorum ondan gecikirimm beni bu kadar düşündüğün içinde sağol hemşerimmmopuyorumnanaktan

canım, inşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşacaksın,
olumlu düşün,
yaşını da hiç sorun etme,
benim bir iş arkadaşım 38 yaşında tedavi ile hamile kaldı,
ikizleri var şimdi 1 yaşındalar, maşallah,

:Saruboceq:

hep olumlu düşün canım, bebeğin hisseder[/QUOTE]

pelly 1 bunu sana yazmıştım ama sanırım alıntı yapamadım

tevet gerçekten farklı bi gün yaşamışınn ama ben en çok kaportayı açıp aküye bakmana bittim çokta anlarım demişin yaa:roflol:

ya sorma bende tam seviyo die krep yapıyodum mutlu bi şekilde, panik yaptım birden kız içeride kalınca, elimde cep tel. eşimi aradım o da garibim telefonda ne diim ben şimdi bilemedimki dio, yani orası kablo doludur hangisinde sorun var biz bilemeyizki yol yardımı arasaydınızdiyo ben hala bakıyorum aküye, komşularda gülmüştür halime tam komedi yani...

ayy gene iyisin ben onuda yapamazdımm valla sen yine kaportayı açıp bakmışın:roflol:

ban kaçıyorum kızlarr erken yatıcam sabah duş alıyım erken kalkıpp yarın görüşürüz iyi geceler

kızlar bana alttan bakarmı şimdiye kadar 2 kere alttan baktııda

yok canım artık üstten büyüdünüz siz. bizim hemen hemen aynı senle 10+0 ım bugün. 9+1 ken üstten baktı hareketlerini kalbini her bişeyini gördük sende yarın düşün onun 1 hafta büyümüşünü göreceksin. bi de 10. hafta bebeğin en çok büyüdüğü haftaymış:)
hiç merak etme İNŞALLAH herşey yolunda olacak

kızlar bana alttan bakarmı şimdiye kadar 2 kere alttan baktııda

bana 10. haftaya kadar alttan bakacaz sonra karından bakarız demişlerdi cnm

ayy canım benimm merak etme canım ben gelir gelmez yazıcam doktor yoğun oluyo her gittiğimde 1 saat sıra bekliyorum ondan gecikirimm beni bu kadar düşündüğün içinde sağol hemşerimmmopuyorumnanaktan

ni demek cnm hemşerim, valla bende heycanlıyım neden deme bilmiyorum sanki kendim gidecek gibiyim, bi de 1 ay sonra ilk defa gidip görücen ya, bebişindeki o değişimi merak ediyorum ne kadar büyümüş acaba, benimde 3 haftam var daha bakalım nasıl olacak gidince ooooffffff vakit geçmez valla seni çok ii anlıyorum...

günaydın herkese,
sezencim merak etme bebeğin hareket etmeye başlamıştır bile, bafo'nun bebeği gibi el sallar sana inşallah.

Son düzenleme:
günaydın herkese,
erensezen hayırlı haberlerle gel canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…