2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözünaydın canım.bundan sonra her gidişinde nasıl büyüyp hareket ettiğine şaşıracaksın.
perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah.

teşekkürler helin,
çok merak ediyorum cinsiyeti az kaldı bakalım..

Günaydın kızlar... Kocamı yataktan kaldırıp işe gönderebilirsem gelicem tekrar.. Şimdilik hoşçakalın :)

iknci hamilelikte göbek daha çabuk büyürmüş.benimde ikinci şimdilik küçük ama yaza kadar belli olur canım.

hepinize günaydin insallah güzel bir gün geciririz bayanssulusmileburasi buz gibi insanin disari cikasi bile gelmiyorohaoldumsmile

günaydınnnn
erensezen canım güzel haberlerle geliceksin hayırlısıyla...

benim de 2,5 haftam var sabırsızlanıyorum ama sıkıyorum kendimi.. toplam 1 ay olcak benimm de...

bu sabah 2 bardağa yakın süt içtim içtiğim gibi çıkardım (

evin duvarları ve halı mahvoldu... üstten sildim işe yetişmek için giyinip hemen çıktım.. akşama silerim artık.

bugün yoğun olucam kızlar, yönetim toplantımız ve ödemeler var bankaya git gel ödeme yap vs.. girebilirsem nete yine gelirim..

kendinize iyi bakın şimdilik görüşmek üzere..

gunaydin kasim anneleri :)

cinsiyet konusundaki heyecaninizi anliyorum, hepimiz yasiyoruz :)
Ancak erken soylenen cinsiyetlere cok guvenmeyin, benim doktorum 16. haftada kesin kiz demisti, 20. haftada acik acik erkek oldugunu gorduk :)
Saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim, iyi gunler

kızlar mrb. öyle uyku bastıki yine yaaa. işkence resmen mirmirmirmir

bu arada 30 nisanda randevu aldım ya ben başka doktordan. 2 hafta gerilik o zamana bitermiki CADIARZU
canım açığı zamanla kapatır belki önümüzdeki günlerde öne bilke geçer.ben oğluma hamileyken ilk doktora gittiğimde tam haftası ve günüyle uyumluydu.sonra her gidişimde bi kaç gün öne attı haftasından büyük çıkıyordu.doğumuma yakın 3 hafta önden gidiyordu bebğim.3 hafta daha büyük çıkıyordu.ama doğumumu doktorum sat tarihine göre ayarladı.sat tarihine göre 38.hafta bitikten sonraki 38+2 de sezeryan oldum.
bu hamileliğimde ilk doktora gittiğimde 1 hafta gerideydi ama son gittiğimde tam hafta ve gününü yakalamaştı.

Kız sen doğurdun doğurucaksın, aman allahımmm, kac kılo aldın bakım, dev gıbı mı gobegın :)))

teşekkürler helin,
çok merak ediyorum cinsiyeti az kaldı bakalım..
ben 14+1 de öğrenmiştim oğlumda.13+5 de de söyleyecekti ama oğlum göstermedi kendini.şanslıysan görebilirsin.bide erkek çocuklarını daha çabuk görüyorlar.inşallah görürsün.çok heyecanlı oluyor

günaydın kızlarra.s.

gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:

canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :Saruboceq: heycan yapma doya doya bak bebeğine opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım

ayyy helinim yaa Allah razı olsun senden. inşallah dediğin gibi olur herşey. 30 nisana çok var. ona kadar iice yiyecem. büyüsün bebeğim sositososito

bütün yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumm a.s.

benim kontrolüm de 27 sinde. tam 1 aydır görmemiş olucam gittiğimde. inşallah iyidir :Saruboceq:

Begüm günaydın. Seni ne zaman görsem yemekten bahsediosun artık valla gobegın ne alemde merak edıorum benımkını gececen :) Cok yeme faydalı seyler ye, snr benım gıbı olcaksın bak :)

Kız sen doğurdun doğurucaksın, aman allahımmm, kac kılo aldın bakım, dev gıbı mı gobegın :)))

sorma ben cok kilo aldim. midem hic bulanmadi, istah acildi :) ee 19 kg aldim, 56yla basladim cok belli degil 19 kg oldugu uzerimde boydan kurtariorum biraz .
gobegim de kocaman oldu artik evet :)

günaydın arkadaşlar bende şuanda bişi yok aynıyım sanırım arada göğüslerin aıyordu ama bugünlerde acımıyor acaba neden böyle oluyor perşembe gelsede bi gitsem doktora merak ediyorum herşeyi acaba ne dicek acaba sağlıklımı yoksa alıncakmı allahım neyi uygun görürse onu nasip etsin

inşallah seninledir bebegin canım. olumlu düşünelim olumlu olsun...

sorma ben cok kilo aldim. midem hic bulanmadi, istah acildi :) ee 19 kg aldim, 56yla basladim cok belli degil 19 kg oldugu uzerimde boydan kurtariorum biraz .
gobegim de kocaman oldu artik evet :)

Hahaha 19 çok mu , ben şimdiden 7 kılo aldım, ama cidden boyum saolsun oyle kılo almıs gıbı fln durmuyorum hıc bakalım kapanısı kacla yapıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…