gözünaydın canım.bundan sonra her gidişinde nasıl büyüyp hareket ettiğine şaşıracaksın.merhaba güzel kasım anneleri,
şimdi tetkikleri yaptırmaya gittim, gitmişken muayene de girdim bebeğim büyümüş 3.5 cm olmuş bacaklarıyla 5 cm falandır dedi doktor.. hareket de ediyordu.. bir ay sonra gideceğim, o zaman cinsiyeti de belli olur dedi... yuppi..
perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah.merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende kasım annesi olucam ama ben taploya kendimi ekliyemedim tabi şimdilik daha yeni artı nasıl olucada perşembe belli olucak bebişim kalbi atmıyormuş yada yeni diye anlamadılar bakalım herşey perşembe belli olucak hayırlısı neyse cümlemize rabbim onu nasip etsin
slm kızlar ikinci hamilelikte göbüşler hemen büyürmü daha mı az büyür fikriniz varmı?yaza hamile olduğumuz belli olurmu yani:)eşim merak ediyormuş yazlık hamile modelimi.ilkinde hep kışda geçtiği için.
canım açığı zamanla kapatır belki önümüzdeki günlerde öne bilke geçer.ben oğluma hamileyken ilk doktora gittiğimde tam haftası ve günüyle uyumluydu.sonra her gidişimde bi kaç gün öne attı haftasından büyük çıkıyordu.doğumuma yakın 3 hafta önden gidiyordu bebğim.3 hafta daha büyük çıkıyordu.ama doğumumu doktorum sat tarihine göre ayarladı.sat tarihine göre 38.hafta bitikten sonraki 38+2 de sezeryan oldum.kızlar mrb. öyle uyku bastıki yine yaaa. işkence resmen mirmirmirmir
bu arada 30 nisanda randevu aldım ya ben başka doktordan. 2 hafta gerilik o zamana bitermiki CADIARZU
gunaydin kasim anneleri :)
cinsiyet konusundaki heyecaninizi anliyorum, hepimiz yasiyoruz :)
Ancak erken soylenen cinsiyetlere cok guvenmeyin, benim doktorum 16. haftada kesin kiz demisti, 20. haftada acik acik erkek oldugunu gorduk :)
Saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim, iyi gunler
ben 14+1 de öğrenmiştim oğlumda.13+5 de de söyleyecekti ama oğlum göstermedi kendini.şanslıysan görebilirsin.bide erkek çocuklarını daha çabuk görüyorlar.inşallah görürsün.çok heyecanlı oluyorteşekkürler helin,
çok merak ediyorum cinsiyeti az kaldı bakalım..
gelmem öğleni bulur ama ilk işim buraya yazmak olucakk utanmasam doktorum bilgisayarından giricem ama:roflol:
günaydınnnn
erensezen canım güzel haberlerle geliceksin hayırlısıyla...
benim de 2,5 haftam var sabırsızlanıyorum ama sıkıyorum kendimi.. toplam 1 ay olcak benimm de...
bu sabah 2 bardağa yakın süt içtim içtiğim gibi çıkardım(
evin duvarları ve halı mahvoldu... üstten sildim işe yetişmek için giyinip hemen çıktım.. akşama silerim artık.
bugün yoğun olucam kızlar, yönetim toplantımız ve ödemeler var bankaya git gel ödeme yap vs.. girebilirsem nete yine gelirim..
kendinize iyi bakın şimdilik görüşmek üzere..
canım açığı zamanla kapatır belki önümüzdeki günlerde öne bilke geçer.ben oğluma hamileyken ilk doktora gittiğimde tam haftası ve günüyle uyumluydu.sonra her gidişimde bi kaç gün öne attı haftasından büyük çıkıyordu.doğumuma yakın 3 hafta önden gidiyordu bebğim.3 hafta daha büyük çıkıyordu.ama doğumumu doktorum sat tarihine göre ayarladı.sat tarihine göre 38.hafta bitikten sonraki 38+2 de sezeryan oldum.
bu hamileliğimde ilk doktora gittiğimde 1 hafta gerideydi ama son gittiğimde tam hafta ve gününü yakalamaştı.
günaydın kızlarra.s.
canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :Saruboceq: heycan yapma doya doya bak bebeğine opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım
ayyy helinim yaa Allah razı olsun senden. inşallah dediğin gibi olur herşey. 30 nisana çok var. ona kadar iice yiyecem. büyüsün bebeğim sositososito
Kız sen doğurdun doğurucaksın, aman allahımmm, kac kılo aldın bakım, dev gıbı mı gobegın :)))
günaydın arkadaşlar bende şuanda bişi yok aynıyım sanırım arada göğüslerin aıyordu ama bugünlerde acımıyor acaba neden böyle oluyor perşembe gelsede bi gitsem doktora merak ediyorum herşeyi acaba ne dicek acaba sağlıklımı yoksa alıncakmı allahım neyi uygun görürse onu nasip etsin
sorma ben cok kilo aldim. midem hic bulanmadi, istah acildi :) ee 19 kg aldim, 56yla basladim cok belli degil 19 kg oldugu uzerimde boydan kurtariorum biraz .
gobegim de kocaman oldu artik evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?