inşallah seninledir bebegin canım. olumlu düşünelim olumlu olsun...
canım hemen kaygılanma.belirtiler bazen our bazen kaybolur.benim midem çok bulanırdı oğlumda ama bazen iki üç gün bulanmazdı o zamanlar çok telaşlanırdım.göğüslerim bazen çok ağrır bazen günlerce ağrımazdı.şimdiki hamilkeliğimde daha sakinim.tecrübeliyim ondandır.inşallah bebeğin seninledir ve her şey yolundadır.en güzeli hareket etmeye başlayınca.yaşadığınan emin oluyorsun.ama o zamanda özellikle ilk hareket etmeye başladfığında hareketler sık olmadığından bi hareket etmiyor bi bakıyorsun ertesi gün tık yok korkuyorsun.kaç kere doktora kaoştum oğlumda bu yüzden.ama şöyle hergün hareket ettikten sonra kaygıların azalıyor.günaydın arkadaşlar bende şuanda bişi yok aynıyım sanırım arada göğüslerin aıyordu ama bugünlerde acımıyor acaba neden böyle oluyor perşembe gelsede bi gitsem doktora merak ediyorum herşeyi acaba ne dicek acaba sağlıklımı yoksa alıncakmı allahım neyi uygun görürse onu nasip etsin
ben iki kilo aldım diye üzülüyorum sen 7 mi diyorsuun, amman yusyuvarlak olurum çok kilo alırsam...
evet konsepte uygun olsun dedim canım zemuszemusYa resmını mı degıstırdın, ben de kım bu dıyorum :)
boyun kaç? 1.80 mi? kilo ile boy arası 10 kilo bana göre güzel.. :) tabii ben inceliği severim..
evet konsepte uygun olsun dedim canım zemuszemus
ben de 3 kilo almışım ama bişeyyediğimden değil serumlardan :bbo:
ama pek dikkat etmeyi düşünmüyorum uzun bir diyetten sonra buralara geldim. bebişleyken istediğimi yicem doğunca da vericem inşallah kaydirigubbakcemile2
Doktor ilk muayenede direk diyetisyene yönlendirdi ama ben hayatım boyunca kılo takıntılıydım 1 kılo alınca aglardım fln sımdı ılk defa rahat rahat yıcem her ıstedıgımı dıye gıtmedım dıyetısyene :)) Ama tabı 6. aydan snr seker hastası olma rıskımız olucagından her kosulda dıkkatlı beslenmemız lazım
:) oo ne kadar uzunsun maşallah ! 62 o zaman çok iyiymiş, manken gibi.. :) 70 yine iyi görünmez sen de..
bijoux senin nickin neden yeşil, kk''da moderatör müsün?
tabi canım öyle sürekli tatlı yağlı şeyler de yememek lazım ama en azından kasmayız yaaaniiii :) ben 19 kilo verdim hamile kaldım diyetten bıkmışken iyi bir ara olacak.. sen de takma vücudun alışık olduğu kiloya döner keyfini sürr :içelim:
19 kılo ne dimek ya, 6 tane cocuk dogurmus kadar olmussun maşalla, nası becerdın :) Senin boyun kac, kılon kactı?
80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..
günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?