2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocam nihayet işe gidebildi :) Ben de film indiriştim dün onu seyredicem şimdi bana iyi seyirler size iyi yazışmalar, kendinize iyi davranın, görüşürüz sonra..

benimde bünyem kilo almaya çok el verişli ya hemen alıyorum dikkat etmesem ama şimdi hamileyim 69 kiloyum boyum 1.65 sanırım :) anlıcanız kızlar hepimiz bebişlerimizi kucamıza almayı nasip ederse allah sonrasında herkes rejime

Kocam nihayet işe gidebildi :) Ben de film indiriştim dün onu seyredicem şimdi bana iyi seyirler size iyi yazışmalar, kendinize iyi davranın, görüşürüz sonra..

kendi işinde çalışıyor herhalde saat on buçuk oldu ooo.. filmi beğenirsen söyle ben de indireyim.

Ya ne yazık ki, gece de ben yattıktan snr Ezel 'i kaçırmışt onu seyretmiş gec yatmıs boyle oldu bugun. Fılmı sımdı de soyleyebılırım Grange'ın yeni bi çizgiroman serisi çıktı onu okudum dün, snr adamın kitaplarından Kurtlar ımparatorluğu ve Kızıl Nehirler dışında hiç bişi hatırlamadığıma karar verdim, aslında hepsini okumustum ama, o yüzden Taş Meclisi'nin filmini indirdim, kitap cok ıyıydı ama fılm nasıl olcak bakalım bılmıyorum hatırlatma amaclı seyredıyorum :))
Eğer son zamanlardaki filmlerden tavsiye etmemi istersen ama Nine harikaydı ben bayıldım, Everbody's Fine duygusaldı hoşuma gitti, Julie&Julia çok eğlenceli çok sevdim, bi de Nothing But The Truth diye bi film seyrettim o da hoşuma gitti :) Bu kdr, ben filme başlıyorum, sağlıcakla kalın =))

cnım teşekkür ederim bilgiler için hemen kendisine ileteceğim...

herkese günaydın!!!!!!!!!!!!!! bebişler nasıl bakalım, bugün hava çok güzel, doktora gidecek olan arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz.

Begüm günaydın. Seni ne zaman görsem yemekten bahsediosun artık valla gobegın ne alemde merak edıorum benımkını gececen :) Cok yeme faydalı seyler ye, snr benım gıbı olcaksın bak :)

yok canım ona dikkat ediyorum. faydalı yiyorum yani.

sorma ben cok kilo aldim. midem hic bulanmadi, istah acildi :) ee 19 kg aldim, 56yla basladim cok belli degil 19 kg oldugu uzerimde boydan kurtariorum biraz .
gobegim de kocaman oldu artik evet :)

aynen bende öleyim hiç bulantım yok. çok yiyorum. ben kaç kiloyla kapatcam bakalım

Hahaha 19 çok mu , ben şimdiden 7 kılo aldım, ama cidden boyum saolsun oyle kılo almıs gıbı fln durmuyorum hıc bakalım kapanısı kacla yapıcaz :)

bende çok merak ediorum kapanışı eyvahedigeldismile

offf maşşallah boya bak beeee aklinialirimsmile

80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..

şahsen ben bilmek isterim canım. doğumdan sonra işime yarar sempatiksalakcinni

günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.

çok geçmiş olsun canım. inşallah kendini daha ii hissedersin

80kg dan 61kg ya indim. yaklaşık 6 ayda. boyum da 1,65 ama kemikli olduğum için 61 de baya zayıf görünüyodum :) neler neler yaptım bilmek istemezsiniz ama sağlıklı verdim..
tebrikler çok iyi vermişsin.bende doğumdan sonra üç ay içinde 18 kilo verdim.doğumdan sonra insanın vücudu toparlıyor alışık olduğu kiloyu buluyor.ben hiç bi şey yapmadan sadece emzirerek verdim kiloyu.ama kilomun çoğu şişti sanırım.şişlerim indi.

günaydın kızlr.nasılsnız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından ölücem sandım dün gece.çokkk susuyorum aama su içtiğim anda doğru lavabaya.buakşam serum bağlatmaya gidicem hastaneye.
geçmiş olsun canım.en kısa zamanda kurtulursun inşallah bu mide bulantılarından

ilk altı ay bebeklere sadece anne sütü verdiğimiz için diyet yapamıyoruz.sütün kesilme ihtimali var.daha sonrada bi diyetisyen eşliğinde vermek en doğrusu.çünkü yine bebeklerimizi emziriyor olacağız ek gıdaya geçselerde.

güzel anne adayları
hepiniz iyisiniz inşallah
bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm ya mafoldumben

teşekkürler lady
mide bulantıları iştahsızlıkla geçiriyoruz günleri.allah daha kötü şeyler yaşatmasın
sen nasılsın

teşekkürler lady
mide bulantıları iştahsızlıkla geçiriyoruz günleri.allah daha kötü şeyler yaşatmasın
sen nasılsın

aynen bende mafoldumben
iştah sıfır
67 kiloydum
şimdi 63,5 kiloyum :gitme:
geçer mi bu günler :bbo:

bu aralar hangi filmi izlesem beğenmiyorum, Julie&Julia'yı ben de beğenmiştim 4 ay önce falan izledim... Nothing but the truth da güzel ama eski bir film o.. Everybody's Fine ve Nine'ı indiriyorum bakalım.. District Nine'ı demiyorsun ama di mi ? :)

Son düzenleme:
helin hivda nickin mi değişti :bbo: helin vildaydı sanki
begümcük nasıl merak ettim

kızlar sizlerde de varmı benim hamile kaldığımdan bu yana şiddetli baş ağrılarım var.bazen dayanılmaz oluyor.akşamları bi de üstüne burun tıkanıklığı ekleniyor nefes alamıyorum.şu hastaymışım gibi hallerim ortadan bi kalksaydı.sanki hamile değil hastayım.görenler renk kalmamış solmuşsun çok yorgun gözüküyorsun diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…