sağolun kızlar fairy ve nalancım öpüyorum çok
manuel pompadan artık bana ööö geldi,kolum çok agrıyor.ben sürekli pompa ile sağıp veriyorum,arada bir emziriyorum ( emdigi zaman kaç cc emdigini göremıyorum acaba doyuyormu doymuyormu şüphede kaldığımdan böyle yapıyorum.MANGAYIM SANIRIM)
Elektirikli pompa rahatlık mı nasıl bişeey ? Bütün sütü sonuna kadar çekiyor mu ?
bende sürekli sağıp veriyorum madelanın elektrikli pompasından çok memnunum
bende normal günlük yemeğimi yiyorum öyle üstümü ıslatan ped kullanacağım kadar sütüm olmuyor amayetiyordur diye düşünüyorum.bebişler kilo alıyorsa süttte sorun yoktur.ben normal yemek harici bişey tüketmiyorum günlük tatlımı tuzlumu yiyorumm olduktan sonra oluyoo kuzum sadece anne sütü içiyoo ama bol su tüketiyorumm buda etken sütün artmasında
sagol canim iyiyim pc acik oluyor ama ben vakit bulupta giremiyorumsağol zeynepcimm valla bende uyuzum bu aşılara elden ne gelirr mecbur yaptırıcam
sen nasılsın cnmmm
oyyy ficudumda kıl olarak sadece saçım, kaşım, kirpiğim kaldı diğerlerinden tamamen kurtuldum çok mesudum
ama bir yandan veleti pışpışlayıp bir yandan ağda yaptırmak çok komik oluyor
oyyy ficudumda kıl olarak sadece saçım, kaşım, kirpiğim kaldı diğerlerinden tamamen kurtuldum çok mesudum
Oh fınfık hadi gözün aydın:)))))darısı hepimize.
süte geçmez ya merak etme sen:))) yok ben boyatmıcam saçımı.Şuan kendi rengimdeyim boyatsam mı diye düşünüyorum ama karar da veremiyorum. saçıma bakım ve şekil değişikliği yaptırcam o kdr.eğer kesmezse de boyatıcam:)Amin valla. Aso senin açık renk mi kuaföre gideceksin ya öğrenmek istediğim benim saçım koyu da açtırmak istiyorum malum ilaç kullanacaklar bu süte geçiyormu acabavarmı bilgin
ben geldim, çok özledim sizibizi merak etmişsiniz kızlar teşekkürler. yazılmış zaten modem bozuldu dün öğlen, bugün yeni modem aldık işte.
Demir çıldırdı iki gündür morarana kadar ağlıyodu, zaten uyumuyo biliosunuz kendini aştı artık, memede bile susmuyodu, mememi ısırıp tükürüp yine ağlamaya başlıyodu, sırtım belim koptu 2 gündür denemediğim pozisyon kalmadı yorgunluktan sızana kadar ağladı durdu hep. artık hasta mı acaba diye götürdüm doktora. gazı oldugunu zaten bılıorum cok gazla ama ıkınıp sıkınıp cıkartıodu. megersem o sadece buz dagının gorunen kısmıymıs. lavman yapıldı. bır gaz cıkarttı tahmın edemezsınız. hastaneyı de bırbırıne kattı o gazı cıkartana kdr zaten. öyle işte. sımdı 2 gun fln etkısı gıder ama snr yıne gaz derdıyle ugrascam, nolcak bılmıorum.
doktor cok kotu gorunuosun cok yıpranmıssın fln dedı, cok zor senı anlıyorum dedı, ama yapcak bısı yok dedı. artık ıstedıgını yıyebılırsın gaz senın yedıklerın yuzunden degıl kendı bagırsak problemlerı yuzunden dedı. senın yedıklerın barız etkılemez yanı dedı. rota aşısını da kesınlıkle yaptırmıcakmısız boyle sorunlu bagırsakları oldugu ıcın hasta olurmuş demir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?