bim de var canım. ben ordan alıyom hemen yan bina olduğu için :) ben de aldırayım eşime yarın. bugün migrostan maltana diye bir içecek aldırdım bakalım işe yaricak mı..
hakat benim midem de çöplük oldu ya, ek gıdaya geçmeyi 4 gözle bekliyorum. bu süt stresi öldürcek beni gaaari..
bugün toplasan 1 saat bile uyumadı toprak :S ögleden sonra tam uyudu dedim yarım saat sonra ciyaklayarak ağlamaya başladı durup dururken uykuda.. ne üzüldüm yaa büktü dudaklarını falan. az önce gene ytırdım 5 dk sonra yine uyandı.. inl gece böyle olmaz artık pilim bitmek üzere
bugün toplasan 1 saat bile uyumadı toprak :S ögleden sonra tam uyudu dedim yarım saat sonra ciyaklayarak ağlamaya başladı durup dururken uykuda.. ne üzüldüm yaa büktü dudaklarını falan. az önce gene ytırdım 5 dk sonra yine uyandı.. inl gece böyle olmaz artık pilim bitmek üzere
kizlar propun iyi olduguna sevindim bende merak etmistim
sezencim yarin allah kolaylik versin kiyamam ben ona üc tane asiyi nasil kaldircak bünyesi
asocum sanada gecmis olsun
kardelencim annenin gönlünü alirsin insallah anneler nekadar kizsada dayanamazlar yavrularina
selam kizlar..
elektrikli pompam geldi bugün bakalim ne kadar başarili..
manuel pompa çok ağritti elimi kolumu
ne alaka bütün sağlık ocaklarını niye itham altında bıraktın ki? benim ebem de verme aşının etkisi gider dedi o da sağlık ocağında? kurumlara değil kişilere göre değişiyor bu görüş..
bim de var canım. ben ordan alıyom hemen yan bina olduğu için :) ben de aldırayım eşime yarın. bugün migrostan maltana diye bir içecek aldırdım bakalım işe yaricak mı..
hakat benim midem de çöplük oldu ya, ek gıdaya geçmeyi 4 gözle bekliyorum. bu süt stresi öldürcek beni gaaari..
evet canım vefa boza satilio şişeyle
tarçin döküyorum ben bi de leblebi koyuyorum içine.leblebi süt yapar demişti annem ama kabiz da yapio beni.
ama tarçin dökme çünkü bebeğimde alerji gibi bişii olmuştu yüzünde filan ne yapti bilemedim tarçindan şüphelendim.gerçi her bebek farkli ama söliim dedim.
Eşime söyledim kızlar alacak gelirken..Maltanayı Esinden duydum burda.Demek büyük marketlerde var,onu da deneyeyim olmazsaMarketlerde var. migros da carrefour da görmüştüm ben. gerci sizde vafa varmış galiba. onu bilmiyorum ben
Eşime söyledim kızlar alacak gelirken..Maltanayı Esinden duydum burda.Demek büyük marketlerde var,onu da deneyeyim olmazsa
bende bugün denemeye başlıcam,inşallah işe yarar gazamız mübarek olsun
Kızlar pişik için bebeklere ne kullanıyorsunuz
bende bugün denemeye başlıcam,inşallah işe yarar gazamız mübarek olsun
canım ben bebeği pişik yapmayı başardım daeğer pişik oluştuysa saf zeytin yağını kaynatıp soğutuyorsun. bunu her alt temizlede sürüyorsun bebişe:) anneannem yöntemi çok işe yarıyor. ama pişik bitti ve önlem için istiyorsan bepantene yada hametan pomad iyi geliyor.yani yağlı olanı krem olanı değil. yalnız kullandığın bezin de etkisi var tabi. ben piyasada satılan tüm yenidoğan benzlerini denedim.huggiesin saf pamuk yenidoğanı var bir o birde prima premium care.ikisinde sorun yaşamadım.
şimdiden geçmiş olsun.
kızlar benimde sütüm eh işte.boza,kefir dereotu,bira mayası hepsini denedim ama en iyisi beyaz dut kurusunun kompostosu.içine balla karıştırıp içiyorum iyi sonuçlar alıyorum.tavsiye ederim.vitamalt tadı çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?