2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bişi sorcam sizce hangisi daha ii
kraft milan kanguru
http://images.gittigidiyor.com/3022/KRAFT-MILAN-KANGURU-Siyah-Beyaz__30221685_0.jpg

Özellikleri :

Bebeğinizi önde veya sırtınızda taşıyabilme seçeneği

Ayarlanabilir omuz askıları ve bel desteği

İstendiğinde katlanabilir baş desteği

Temizleme Şartları : Nemli Bezle Silerek Temizleyebilirsiniz

kraft madrid kanguru
http://images.gittigidiyor.com/3142/KRAFT-MADRID-KANGURU-SIFIR-URUN-FATURALI__31426815_0.jpg
Bebeğinizi önde veya sırtınızda taşıma seçeneği
Salya önlüğü
Ayarlanabilir omuz askıları
Cep ve emzik tutacağı
ya nette farkları ile ilgili bişey bulamadım

Son düzenleme:

biz nalanla e bebekten chicconun aldıkk iyonlu memnunuz

Son düzenleme:

benımkı chıcco iyonlu olanı gayet memnunum..çook gerekli bişeymiş aldıktan sonra anlayacaksın...

bende habire iyonlu bakıp duruyorum :s
kraft arzum chicco karar veremedım daha

uyandı bnmkı nete gırdım ya

bence gerekli bişey,bebeğin burnunun tıkanmasını,kurumasını önlüyo.Ben chicco iyonlu kullanıyorum,çok memnunum

bence bel destekli olanı tercih et,en önemli özellik o çünkü

selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim

haydeeee ay delı mısın neler dusunuosun ne kanserı allah korusun tobe tobeee.. hepımızın kanıo bazen e senın hemeroıd de varmıs. normalde de kanamıo dıosun en kotu amelıyat olur ıyılesırsın aaaaa pozıtıf dusun bakayım gecmıs olsun

kızlar siz 40 günlük olunca doktora kontrole gitti niz mi ? ben hala gitmedim? ne yapıyor doğum kontrol yöntemı hakkında mı bilgi veriyor?

sağol canım benim hiç sorma bebek olduktan sonra ya bana ya babasına bişi olcak diye ödüm kopuyor depresyondamıyım neyim bi yerime bişi olsa hemen bebeğim ne olacak diyorum ağlıyorum hep yaaallahım çocuklarımıza bağışlasın bizleri hemeroid var evet ama hiç bu kadar uzun sürmezdi sanırım korkudan da karnım ağrıyor

bu arada kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim prop geçmiş olsun demir e inş normale döner yavrucak çok zor bu gaz illeti

Son düzenleme:

aman cok sukur tek derdımız gaz olsun saglıkları yerınde olsun da sıpaların rabbım korusun gozetsın hepsını

selam kızlar
ay nihayet açtım bilgisayarı ama uzun sürmez birazdan uyanır :)))
şaka maka hepimiz 1-2 aylık ettik bizim kuzuları inşallah yaza doya doya tatil yaparız onlarla...
bizim sarılık iyice uzadı tahlil falan filan derken mosmor oldu elinin üstü kıyamam önce ağladı sonra unuttu hemen. anne sütü sarılığı uzatabiliyormuş malesef, beklemedeyiz hep...

prop sen zaten zayıf değil miydin vermen gereken kilo varmıydı?

sonuyok, insan hemen en kötüsünü düşünüyor ama bu huy hiç iyi değil bende de var malesef. kabız değilsen hiiiç canını sıkma geçen hafta bende de oldu geçti. en iyisi dr.a git rahatla bence. çözümsüz dert olmasın yeterki.

linden saka mı yapıon yaaaa hamılelık oncekı kıloma donmek ıcın 4 kılom, evlılıkten hemen sonrakı kıloma donmek ıcın de 8 kılom var verılcek pefffffffff

linden saka mı yapıon yaaaa hamılelık oncekı kıloma donmek ıcın 4 kılom, evlılıkten hemen sonrakı kıloma donmek ıcın de 8 kılom var verılcek pefffffffff

fotolarda zayıf görüyorum da o yüzden sordum canım ama 4 kilo birşey değil verirsin hele yürümeye başladıklarında 14 kilo gider bak gör.
ben de kilo vermiyorum evden çıkamıyorum çünkü. ama hamile kaldığım kilodan 5 kilo azım. tabi evlendiğim kiloya daha 13 kilo var :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…