- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ii akşamalr kızlar
geçmişi okuyamadım pek. aşı olmuş bebişler galıba geçmiş olsun inşallah ateşlenmezler. bızde sağlık ocağına yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuş benım kuzu merak ediyorum. baya kilo aldı gibi :)
bişi sorcm bnımkı uyanmadan .
hava nemlendirici kullananlar iyon özellikli mi sizinkiler ? güya öyle ii oluyormuş herkes bişey diyor :44:
bugun sipariş vericemde daha karar veremedım sorayım size dedim
ii akşamalr kızlar
geçmişi okuyamadım pek. aşı olmuş bebişler galıba geçmiş olsun inşallah ateşlenmezler. bızde sağlık ocağına yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuş benım kuzu merak ediyorum. baya kilo aldı gibi :)
hava nemlendirici kullananlar iyon özellikli mi sizinkiler ? güya öyle ii oluyormuş herkes bişey diyor :44:
ee bende istek yaptım bebek resimleri vardı acep bendemi yanlış yaptımm
ii akşamalr kızlar
ya bişi sorcam sizce hangisi daha ii
kraft milan kanguru
http://images.gittigidiyor.com/3022/KRAFT-MILAN-KANGURU-Siyah-Beyaz__30221685_0.jpg
Özellikleri :
Bebeğinizi önde veya sırtınızda taşıyabilme seçeneği
Ayarlanabilir omuz askıları ve bel desteği
İstendiğinde katlanabilir baş desteği
Temizleme Şartları : Nemli Bezle Silerek Temizleyebilirsiniz
kraft madrid kanguru
http://images.gittigidiyor.com/3142/KRAFT-MADRID-KANGURU-SIFIR-URUN-FATURALI__31426815_0.jpg
Bebeğinizi önde veya sırtınızda taşıma seçeneği
Salya önlüğü
Ayarlanabilir omuz askıları
Cep ve emzik tutacağı
ya nette farkları ile ilgili bişey bulamadım
bence bel destekli olanı tercih et,en önemli özellik o çünkü
selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim
haydeeee ay delı mısın neler dusunuosun ne kanserı allah korusun tobe tobeee.. hepımızın kanıo bazen e senın hemeroıd de varmıs. normalde de kanamıo dıosun en kotu amelıyat olur ıyılesırsın aaaaa pozıtıf dusun bakayım gecmıs olsun
sağol canım benim hiç sorma bebek olduktan sonra ya bana ya babasına bişi olcak diye ödüm kopuyor depresyondamıyım neyim bi yerime bişi olsa hemen bebeğim ne olacak diyorum ağlıyorum hep yaaallahım çocuklarımıza bağışlasın bizleri hemeroid var evet ama hiç bu kadar uzun sürmezdi sanırım korkudan da karnım ağrıyor
bu arada kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim prop geçmiş olsun demir e inş normale döner yavrucak çok zor bu gaz illeti
linden saka mı yapıon yaaaahamılelık oncekı kıloma donmek ıcın 4 kılom, evlılıkten hemen sonrakı kıloma donmek ıcın de 8 kılom var verılcek pefffffffff
kuzumun ateşi 37.2 galiba yükselmeye başlıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?