önceden okusaydım derdim kız.burcu diyince bilmediler:Sslm söyle, hangı burcu derlerse mukaddesın kızı olan de. işallah kısa donlu hıkayelerımı anlatmaya baslamazlar, 13 senedır oraya gıdıorum da:))
senin nasıl yok ya.benim sezo yerim çok aşağıda orda kıl olmamsı mümkün diil:)çok düşük bel don giyiyorum ben o düşük bel donumdan bile görünmüyo sezo yerim. seninki nerende anlayamadım:Sya kızlar sizin sezo yerlerinde kıl mı var yaa :S allah allah benim orda bişey yok. en yakın olan 2 parmak aşadadr mu yukardan kesti yoksa ben mi kılsızım acaba :26:
kız deli misin kötü düşünme.ben aylarca acillik oldum neler çektim.yürüyemiyordum oturamıyordum yatamıyordum hçibir şey yapamıyorudm ki tuvaleti düşün nasıl geçiyordu.afedersin klozetin içini kıpkırmızı kan doluyordu.dışkı yerine nerdeyse 1 kilo kan çıkıyordu.benimki 3.derece hemoroid ve fissürdü.belki seninki de fissürdür.ameliyattan çıktığımda doktorum dediki çok çekmişsin nasıl çektin bu kadar kurtuldun artık dedi.eğer varsa hemen ameliyat ol çekmeye hiç değmez hiç.selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim
gittim geldim canım ya.burcu dedim dedim çıkaramadılar tam.annesi de buraya geliyor dedim tabi annenin adını desem daha iyi bilirlerdi.:)asooooo naptın nası oldu sacın memnun kaldın mı yavrum
sezen aşı olmuşsunuz inşallah çok çıkmaz kolay atlatırsınız. geçmişe bakmadım belki yazmışsındır 5li karma ve verem oldu dimi aynı gün?
sezen 38 den snr fıtıl dedı bana doktor bıraz soy fln bakalım ustunu
çok komik gelecek belki ama merak ettim wc ihtiyacına nasıl çözüm buldunuz saatlerce kucakta olunca nasıl oluyor bırakıp gidiyor musunuz o da ağlıyor mu? yani insan bir yere kadar tutar di mi?
şimdiye kadar benim yanımda hep birileri vardı da...
valla canım ben pusetine koyuyorum karşimda oluyo wc nin kapsinda:))
öle çözüm bulmuştıum başka çaresi yokki
selam kızlar
ay nihayet açtım bilgisayarı ama uzun sürmez birazdan uyanır :)))
şaka maka hepimiz 1-2 aylık ettik bizim kuzuları inşallah yaza doya doya tatil yaparız onlarla...
bizim sarılık iyice uzadı tahlil falan filan derken mosmor oldu elinin üstü kıyamam önce ağladı sonra unuttu hemen. anne sütü sarılığı uzatabiliyormuş malesef, beklemedeyiz hep...
prop sen zaten zayıf değil miydin vermen gereken kilo varmıydı?
sonuyok, insan hemen en kötüsünü düşünüyor ama bu huy hiç iyi değil bende de var malesef. kabız değilsen hiiiç canını sıkma geçen hafta bende de oldu geçti. en iyisi dr.a git rahatla bence. çözümsüz dert olmasın yeterki.
selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim
kızlar siz 40 günlük olunca doktora kontrole gitti niz mi ? ben hala gitmedim? ne yapıyor doğum kontrol yöntemı hakkında mı bilgi veriyor?
esıncım msj atmıstın saol cnm opuorum
osurup duruo anam nasıl olsun :)) ıkınıo hala ama lavmanın etkısınde ya 5 dk ıkınıp bırtlatıo
canım ayaklaını karnina dogru falan biraz bastırsan ozamanda çok rahat çıkarıyolar
ben öle yapıyourm sonra rahatlıo
selam kızlar
ay nihayet açtım bilgisayarı ama uzun sürmez birazdan uyanır :)))
şaka maka hepimiz 1-2 aylık ettik bizim kuzuları inşallah yaza doya doya tatil yaparız onlarla...
bizim sarılık iyice uzadı tahlil falan filan derken mosmor oldu elinin üstü kıyamam önce ağladı sonra unuttu hemen. anne sütü sarılığı uzatabiliyormuş malesef, beklemedeyiz hep...
prop sen zaten zayıf değil miydin vermen gereken kilo varmıydı?
sonuyok, insan hemen en kötüsünü düşünüyor ama bu huy hiç iyi değil bende de var malesef. kabız değilsen hiiiç canını sıkma geçen hafta bende de oldu geçti. en iyisi dr.a git rahatla bence. çözümsüz dert olmasın yeterki.
önceden okusaydım derdim kız.burcu diyince bilmediler:S
senin nasıl yok ya.benim sezo yerim çok aşağıda orda kıl olmamsı mümkün diil:)çok düşük bel don giyiyorum ben o düşük bel donumdan bile görünmüyo sezo yerim. seninki nerende anlayamadım:S
kız deli misin kötü düşünme.ben aylarca acillik oldum neler çektim.yürüyemiyordum oturamıyordum yatamıyordum hçibir şey yapamıyorudm ki tuvaleti düşün nasıl geçiyordu.afedersin klozetin içini kıpkırmızı kan doluyordu.dışkı yerine nerdeyse 1 kilo kan çıkıyordu.benimki 3.derece hemoroid ve fissürdü.belki seninki de fissürdür.ameliyattan çıktığımda doktorum dediki çok çekmişsin nasıl çektin bu kadar kurtuldun artık dedi.eğer varsa hemen ameliyat ol çekmeye hiç değmez hiç.
gittim geldim canım ya.burcu dedim dedim çıkaramadılar tam.annesi de buraya geliyor dedim tabi annenin adını desem daha iyi bilirlerdi.:)
manikür yapan kız adı eda hiç sevmedim çünkü tırnat etleirmi yoldu.ona bak benim etleirm çok ince üstten al detaya girme dedim yoldu biçti kanattı.şuan canım acıyor:S ama saçımı güzel kesti saçımı volkan diye biri kesti.
kız allah seni..
ne kanseri ya hemen kötüye yorma bendede hemoroid var hafif kanama olyo bazen
dogumdan sonra en sık rastlana durummuş bence bunu düşün..
moralini bozma yani canım allah korusun geçmişolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?