2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm söyle, hangı burcu derlerse mukaddesın kızı olan de. işallah kısa donlu hıkayelerımı anlatmaya baslamazlar, 13 senedır oraya gıdıorum da:))
önceden okusaydım derdim kız.burcu diyince bilmediler:S
ya kızlar sizin sezo yerlerinde kıl mı var yaa :S allah allah benim orda bişey yok. en yakın olan 2 parmak aşada dr mu yukardan kesti yoksa ben mi kılsızım acaba :26:
senin nasıl yok ya.benim sezo yerim çok aşağıda orda kıl olmamsı mümkün diil:)çok düşük bel don giyiyorum ben o düşük bel donumdan bile görünmüyo sezo yerim. seninki nerende anlayamadım:S
kız deli misin kötü düşünme.ben aylarca acillik oldum neler çektim.yürüyemiyordum oturamıyordum yatamıyordum hçibir şey yapamıyorudm ki tuvaleti düşün nasıl geçiyordu.afedersin klozetin içini kıpkırmızı kan doluyordu.dışkı yerine nerdeyse 1 kilo kan çıkıyordu.benimki 3.derece hemoroid ve fissürdü.belki seninki de fissürdür.ameliyattan çıktığımda doktorum dediki çok çekmişsin nasıl çektin bu kadar kurtuldun artık dedi.eğer varsa hemen ameliyat ol çekmeye hiç değmez hiç.
asooooo naptın nası oldu sacın memnun kaldın mı yavrum
gittim geldim canım ya.burcu dedim dedim çıkaramadılar tam.annesi de buraya geliyor dedim tabi annenin adını desem daha iyi bilirlerdi.:)
manikür yapan kız adı eda hiç sevmedim çünkü tırnat etleirmi yoldu.ona bak benim etleirm çok ince üstten al detaya girme dedim yoldu biçti kanattı.şuan canım acıyor:S ama saçımı güzel kesti saçımı volkan diye biri kesti.

aso ben sana ne dıdım :) manıkur agda mukaddes, sac selcuk ya da mustafa, cılt bakımı yasemın soz dınlemıosun bacım:) volkan da ıyı kesmısdır sacını ama dıgerlerı daha da ıyı keserdı. hadı sıhhatler olsun cnm begendıysen

çok komik gelecek belki ama merak ettim wc ihtiyacına nasıl çözüm buldunuz saatlerce kucakta olunca nasıl oluyor bırakıp gidiyor musunuz o da ağlıyor mu? yani insan bir yere kadar tutar di mi?
şimdiye kadar benim yanımda hep birileri vardı da...

valla canım ben pusetine koyuyorum karşimda oluyo wc nin kapsinda:))
öle çözüm bulmuştıum başka çaresi yokki

valla canım ben pusetine koyuyorum karşimda oluyo wc nin kapsinda:))
öle çözüm bulmuştıum başka çaresi yokki

duruyorsa ağlamadan süpermiş. bizim ev gereksiz büyük ve basamaklı. kapı yok yemek kokusu heryerde puseti, park yatağı taşıyamıyoruz her yere yaza taşınıcaz ama o zamana kadar bu sorunşlar kalmaz zaten...

canım benim kızımın sariligida hala uzadi sadce yüzünde var biraz geçen dr bekleyelim dedi bazen 2 aya kadar uazayabiliyor dedi herhangi tahlil yapmadi..gereksiz suan dedi..
bende beklemedeyim yani..

kız allah seni..
ne kanseri ya hemen kötüye yorma bendede hemoroid var hafif kanama olyo bazen
dogumdan sonra en sık rastlana durummuş bence bunu düşün..
moralini bozma yani canım allah korusun geçmişolsun

kızlar siz 40 günlük olunca doktora kontrole gitti niz mi ? ben hala gitmedim? ne yapıyor doğum kontrol yöntemı hakkında mı bilgi veriyor?

canım git bence rahme falan bakıyor eski boyutlarına dönmüşmü diye kontrol ediyor
birde korunma yöntemleri hakkinda bilgi falan veriyor

kız allah seni..
ne kanseri ya hemen kötüye yorma bendede hemoroid var hafif kanama olyo bazen
dogumdan sonra en sık rastlana durummuş bence bunu düşün..
moralini bozma yani canım allah korusun geçmişolsun

çok tşk ederim kızlar valla moral buluyorum buraya gelince yoksa yalnız başıma çıldırıcam evde
belkide eşim yüzünden bu kadar stres yaptım biri bitmeden biri başlıyor şimdi bide bu çıktı başımıza deyince ben hepten yıkılmıştım sizler iyi geldiniz en iyi kadının halinden kadın anlar sağolun

Pedikür üstüne de parafin yaptırdım topuklarımı ne biçim törpülemiş derilerin yarısı kalkmış yarısı duruyo sert sert elime geliyor pedikür öncesi daha düzgündütek memnun kaldığım kaş ve saç oldu.manikür ve pedikür 0 puan para etmezmiş bir de sadece manikür pediküre 80 verdim.bok kafalı kız işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum

sonuyok,
ne zamandır hemoroid var sende?bir de sıkıntıların ne,ne kullanıyorsun ne yapıyorsun?dışarı çıkan hemoroid pakeleri var mı?

ayy kızlar duş aldım bir rahatladım yaaaOğlum da uyuyooo yemek yeme ve dizi izleyebilirim:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…