selam annişler nasılsınız...
size bişey sorcam çok acil..sizler sezaryandan sonra korse taktınızmı?
benim kilolar gitti, eski kotlarıma da giriyorum ama hafif göbiş kaldı..bugün baktım korselere ebebekte çamaşır gibi olanlardan vardı, medikalciye sordum kuşak gibi bir korse gösterdi
hangisini alacağıma karar veremedim..varmı kullanan, sizinkiler nasıl..
Pedikür üstüne de parafin yaptırdım topuklarımı ne biçim törpülemiş derilerin yarısı kalkmış yarısı duruyo sert sert elime geliyor pedikür öncesi daha düzgündütek memnun kaldığım kaş ve saç oldu.manikür ve pedikür 0 puan para etmezmiş bir de sadece manikür pediküre 80 verdim.bok kafalı kız işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum
aa sezen uyusun da demır nerde uyursa uyusun, sallamak harıc herseye razıyım sallamaya alısınca fena kucaga alısınca cabuk vazgecer. tracy hogg un yontemıyle vazgecırırız yatır kaldır yaparız :) valla gulucukler atıyo sımdı kac gunku uykusuzlugun ustune :))
selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim
olur mu kız öyle şey senin dediğin kiş değil sonuçta öyle düşünme. aklında bulunsun o kız ayaptrma.çok ciddi bir sorun yok ama acıyor birazcık.ama kaşı o canan ası suratlı kadın aldı o güzel kaş aldı mesela.ben de. edayı tanımıorum ama leyla dıye bı kız var orda o da benı cıldırtmıstı pedıkıur yaparken . ben de mukaddes dısında kımseye yaptırmam o yuzden orda. kusura bakma cnm ben önermıs oldum ama dedıgıım kısıye yaptırmamıssıj
anaaamm inşallah değildir hemoroid.:Sbu yöntemi ben bayağıdır uyguluyorum kesinlikle işe yarıyor ama kocam yapmıyor malesef kucağına alıyor pış pış yapıyor götüne sağa sola sallıyıp :S
bende hemoroid falan heç bişi yoktu hemen hemen 20 25 gündür benden de aynı şekilde geliyor korkuyorum doktora gitmeye :S
kocamda kolonoskopi yaptıralım diyor :S pöff :S
utancak bir şey yok doktor alışkın döt görmeyeslm kızlar..
ya hemo bende de var galıba.. dogumdan sonra bır kaç kez kanama olmuştu.. ama ben oradan doktora gitmeye utanıyorum galıba...
utancak bir şey yok doktor alışkın döt görmeyeyan yatıyorsun o bir parmak atıyor
selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim
canim heralde demir daha yapili bizimki biraz daha ufak tefekzeyn bizim veletler içerde yaklaşık hep aynı ölçülerde gittiler, dışarda da aynı mı gidiolar yoksa :)
masallah canim bebegineSlm kızlar:))
26 günlük olduk dündoktora gittik çapaklanma,göbek gaz şikayetleri sikayetlerini sorduk..4250 olmuşuz 2 cm uzayıp 52 cm olmuşuz çapaklanma için damla verdi bir de gazı için sab simplex diye bir damla verdi ama kaka yaparken bugün oğluşum zorlanıyooo yapamıyooo çok üzülüyorum o halime...sabah bende operasyon yaptım bacaklarımı karnına doğru idip bir popo yanlarını açtım yok gene yapamadı:18:kaka sorunu olan var mı aranızda?siz ne yapaıyorsunuz?
kuaföre gidecek halim olsa gidip bende kestireceğim terliyorum bakamıyorum.sezeryan yerim dünden beri ağrıyoo offfffffffffffffffffffffff
dün evlilik yıl dönümümüzdü ama hiç birşey yapamadıkzati parise gidemiyoruz offffffff
çok çirkin hissediyorum bende kendimi..kilolar çatlaklar sarkık göbek şiş gögüslersezeryan izi
masallah canim ne cabuk büyüyorlarbiz bugün 1 aylık olduuukk
güle güle kullan canim yeni saclariniPedikür üstüne de parafin yaptırdım topuklarımı ne biçim törpülemiş derilerin yarısı kalkmış yarısı duruyo sert sert elime geliyor pedikür öncesi daha düzgündütek memnun kaldığım kaş ve saç oldu.manikür ve pedikür 0 puan para etmezmiş bir de sadece manikür pediküre 80 verdim.bok kafalı kız işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum
utancak bir şey yok doktor alışkın döt görmeyeyan yatıyorsun o bir parmak atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?