uykusuzluktan gözlerim kapanıyor kuzucumda uyuyor ama evde misafir var((
kizlar birisi bana ticker yaparmi beceremedim bir türlü oglumun adi ömer faruk dogum tarihi 12.11.10
canım çok guzel dogum tarıhı olmuş 12/11/10.. :))))
saol cnm:)))
dün yoktu bugün ve dün öğleden sonra oldu doktora soramadım fitil ismi var mı????
50 günlük olmuşuz ya
biz bugün 1 aylık olduuukk
ii akşamalr kızlar
geçmişi okuyamadım pek. aşı olmuş bebişler galıba geçmiş olsun inşallah ateşlenmezler. bızde sağlık ocağına yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuş benım kuzu merak ediyorum. baya kilo aldı gibi :)
bişi sorcm bnımkı uyanmadan .
hava nemlendirici kullananlar iyon özellikli mi sizinkiler ? güya öyle ii oluyormuş herkes bişey diyor :44:
bugun sipariş vericemde daha karar veremedım sorayım size dedim
kızlar siz 40 günlük olunca doktora kontrole gitti niz mi ? ben hala gitmedim? ne yapıyor doğum kontrol yöntemı hakkında mı bilgi veriyor?
kuzumun ateşi 37.2 galiba yükselmeye başlıyoo
çok komik gelecek belki ama merak ettim wc ihtiyacına nasıl çözüm buldunuz saatlerce kucakta olunca nasıl oluyor bırakıp gidiyor musunuz o da ağlıyor mu? yani insan bir yere kadar tutar di mi?
şimdiye kadar benim yanımda hep birileri vardı da...
selam annişler nasılsınız...
size bişey sorcam çok acil..sizler sezaryandan sonra korse taktınızmı?
benim kilolar gitti, eski kotlarıma da giriyorum ama hafif göbiş kaldı..bugün baktım korselere ebebekte çamaşır gibi olanlardan vardı, medikalciye sordum kuşak gibi bir korse gösterdi
hangisini alacağıma karar veremedim..varmı kullanan, sizinkiler nasıl..
saol cnm:)))
dün yoktu bugün ve dün öğleden sonra oldu doktora soramadım fitil ismi var mı????
sonuyok,
ne zamandır hemoroid var sende?bir de sıkıntıların ne,ne kullanıyorsun ne yapıyorsun?dışarı çıkan hemoroid pakeleri var mı?
kizlar birisi bana ticker yaparmi beceremedim bir türlü oglumun adi ömer faruk dogum tarihi 12.11.10
zeyn msjlarına bakarmısın
gripincim sagol tatlimartik benimde tickerim var
nalancim insallah bir gün nasip olurda davetine icabet ederim
nalancim sagol tatlim ticker icin cok güzel olmus
gripincim seninkide cok güzeldi bu almanca oldugu icin bunu yapistirdim kusura bakma tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?