hmmm aklımda dursun buncağızlar :))1 derece olarak arttı her saatte 37.6 a çıktı en son yarım fitil verdimm gecede badisiyle yatırdım sadece bişey giydirmedim üstünüde hafif örttüm hep kafası sıcaktı 37.6 yı geçmedi ama gece kalın giydirsem geçebilirdi şimdi 36.7 düştü yani dahada çıkmaz zatenn sizde ateşi çıkmasada gece ne olur ne olmaz hafif giydirinn
ay ay ay.. ben dedim bişiler somayın veletlerin poposuna ıkına ıkına yapmayı öğrensinler sonra bağırsakları tembelleşir dedim ah dineleyen kimgüünaydıın prop ve kızzlar
yaw benım kızın poposu ne olacak , 20-25 gündür kakasını müdahale olmadan yapamıyoo (sabunla) aynı durumu yaşayan vaar mı ? ne önerirsinizz
:S allah yardımcın olsun :S belki sende de fisssür varsa ek olarak o kanama yapıyordur.bence ihmal etme git doktora.ameliyatı kolay nasılsa.1 hafta biri seninle kalıp bebeğine bakarsa yeterde artar bile.çünkü sıcak su yapman gerekicek arada ağrın olcak fln diye.ben longo tekniğiyle ameliyat oldum netten araştır istersen.bağırsağın giriş kısmından operasyon yapıldıı için diğer ameliyatlardan daha az ağrı duyuyorsun.
Günaydın kızlar:)
Topic olarak genelimiz döt özürlüymüş resmen yahu
he he evet dötlerimizz hiç sağlam değilmişş
günaydın cnmm
günaydınlar herkese:)))
Oğluşum geceden beri yapamadı yapamadı 1 saat önce şükür içini döktü:)))şimdi mışıl mışıl uyuyooo:))))Fınfık imrendim bak sana şimdi bizim de kırkımız çıksın bizde gezicez inşallah Allahın izniyle
yavrum bi 10 günlükken başladık gezmeye 40 ı bekleseydim kafamda huni ile çıkardım dışarı valla:86:
prop demirin gaz durumu nasıl biz sabah 7 den 9 a kadar ıkındık ağladık çığlık çığlığa dayanamadım fitil attım rahatladı ya kabız da değil ama yapamadı :S
dışarda bi sis var ki beyaz bi perde inmiş sanki..
sezoş hadi geçmiş olsun atlattınız.. ben de ilk aşıda ateşlendiğinde badisiyle bırakmıştım üzerine de senin gibi ince bi battaniye örtmüştüm baya işe yarıyor o yöntem.. şurubum fitilim ateş ölçerim hazır korkutamazsın bizi eyy aşı günüüü..
ne yemek yapcanız
prop bu annenin yedigi gaz yapmaz olayı demir ile mi ilgiliymiş yoksa bütün bebekler için mi? gerçi mercimek yediğimde çok gazı olmuştu toprağın ama?
sbh bı posta yaklasık yarım saat ıkınıp agladı gazlarını cıkarttı kakasını yaptı sımdı kucagımda mayısık mayısık komedı dukkanını dınlıo :)) cnm ben hıc bısı sokmadım sımdıye kdr ıste lavman dısında 2-3 saat kıvarandıgı da oluo yıne de bısı yapmıorum cunku bende kabızlık var dogustan onda da olabılır bagırsaklarını tembellestırmek ıstemıorum
cnm butu bebekler ıcın. ılk 40 gun tmm dedı doktor bagırsakları tam gelısmedıgınden suttekı pek cok seyı sındırmekte zorlanıo dedı ama kırkından snr artık herseyı sındırır yanı gaz oluosa da yapcak bısı yok dedı. sen ne zmnb ıcmıstın
ohh sefan olsun anambijocum ben yemek yapmıciiiiimm sefam olsun:) dün doktor sebze ye bol bol dedi o yüzden bugün annem ıspanak yapıcak.Dün 1 portakal bir de kivi yedim gaz yapmadı galiba bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?