2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm aklımda dursun buncağızlar :))
güünaydıın prop ve kızzlar

yaw benım kızın poposu ne olacak , 20-25 gündür kakasını müdahale olmadan yapamıyoo (sabunla) aynı durumu yaşayan vaar mı ? ne önerirsinizz
ay ay ay.. ben dedim bişiler somayın veletlerin poposuna ıkına ıkına yapmayı öğrensinler sonra bağırsakları tembelleşir dedim ah dineleyen kim ( işallah düzelir ne diyim anacım

asocum senin popon popo olalı hakkında bu kadar çok muhabbet yapılmamıştır hee

yavrum bi 10 günlükken başladık gezmeye 40 ı bekleseydim kafamda huni ile çıkardım dışarı valla:86:

prop demirin gaz durumu nasıl biz sabah 7 den 9 a kadar ıkındık ağladık çığlık çığlığa dayanamadım fitil attım rahatladı ya kabız da değil ama yapamadı :S

dışarda bi sis var ki beyaz bi perde inmiş sanki..

sezoş hadi geçmiş olsun atlattınız.. ben de ilk aşıda ateşlendiğinde badisiyle bırakmıştım üzerine de senin gibi ince bi battaniye örtmüştüm baya işe yarıyor o yöntem.. şurubum fitilim ateş ölçerim hazır korkutamazsın bizi eyy aşı günüüü..

ne yemek yapcanız

prop bu annenin yedigi gaz yapmaz olayı demir ile mi ilgiliymiş yoksa bütün bebekler için mi? gerçi mercimek yediğimde çok gazı olmuştu toprağın ama?

prop demirin gaz durumu nasıl biz sabah 7 den 9 a kadar ıkındık ağladık çığlık çığlığa dayanamadım fitil attım rahatladı ya kabız da değil ama yapamadı :S

sbh bı posta yaklasık yarım saat ıkınıp agladı gazlarını cıkarttı kakasını yaptı sımdı kucagımda mayısık mayısık komedı dukkanını dınlıo :)) cnm ben hıc bısı sokmadım sımdıye kdr ıste lavman dısında 2-3 saat kıvarandıgı da oluo yıne de bısı yapmıorum cunku bende kabızlık var dogustan onda da olabılır bagırsaklarını tembellestırmek ıstemıorum

süpersin bijo çelik zırhlı kalkanınla karşılıyosun aşıyııı sizden korkup bişey yapmazlarr inş..
şaka bi yana evet cnmm allah korusun biz uyurken yükselse ateşii havale bilem geçirirlerr allah yazdıysa bozsunn erendede bu yöntemi uygulardım gece çıplak yatırmakk ateşin çıkmasını önlüyoo en fazla grip olabilirr belkii ama ateş yükselmesinden daha iyidir grip olmasıdaa

prop bu annenin yedigi gaz yapmaz olayı demir ile mi ilgiliymiş yoksa bütün bebekler için mi? gerçi mercimek yediğimde çok gazı olmuştu toprağın ama?

cnm butu bebekler ıcın. ılk 40 gun tmm dedı doktor bagırsakları tam gelısmedıgınden suttekı pek cok seyı sındırmekte zorlanıo dedı ama kırkından snr artık herseyı sındırır yanı gaz oluosa da yapcak bısı yok dedı. sen ne zmnb ıcmıstın

bijocum ben yemek yapmıciiiiimm sefam olsun:) dün doktor sebze ye bol bol dedi o yüzden bugün annem ıspanak yapıcak.Dün 1 portakal bir de kivi yedim gaz yapmadı galiba bir sorun olmadı

pöff dün akşam bende yapmadım bayağı ıkındı falan masajla atlattık bu sabah dayanamadım evet bende müdahaleye alıştırmak istemiyorum pöff

aa öyle miymiş.. ben yeşil mercimek yemegi yemiştim daha 10 günlük falandı galiba.. yani çok zaman oldu gaz yapan şeyler yemiyorum.. o zaman bugün bi kuru patlatiyim

bijocum ben yemek yapmıciiiiimm sefam olsun:) dün doktor sebze ye bol bol dedi o yüzden bugün annem ıspanak yapıcak.Dün 1 portakal bir de kivi yedim gaz yapmadı galiba bir sorun olmadı
ohh sefan olsun anam

ben gazı olduğunu anlayınca hemen iki parmağımla poposunu açıyorum bi elimle de bacaklarını karnına çekiyorum. zart zurt çıkarıyo çok rahatlıyo. sizlerde işe yaramıyo mu bu yöntem?

Son düzenleme:
Fınfık çok ii yapmışsın ben de yapacağım çıkıp gezicem...hep annemler yüzünden hasta edeceksin dediler durdular beni de korkuttular offffff :84:

ben bi sefer kuru yedım hıc gaz yapmadı valla, karnıbahar da yeıdm mesela. ama haşladım sosladım haslayınca suyunda kalıo ya gaz yapan seyler o yuzdne olabılır. meyve de yemeye basladım elma yedım en az gaz yapan oymus kabugunu soyup yedım bı de kabukta daha cok asıt varmış. valla artık ıkı aylık olduk azalcak gıtgıde zaten. cok abartmadan herseyı yıcem cunku benım bbebm ben dıkkat etsem de gazlı etmsem de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…