2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın barays.. nerdesin kız sen kayboldun..

zamanım olursa yapim o zaman hakatten kuru fasulye. olmazsa da buzluktaki köftelere talim..

Selam millet...

Yine uykusuz bi gece geçirdik, duru ayakta sallandığı sürece uyudu, yatağına yatırdığımızda uyandı, sabah beni cıyak cıyak bağırttı evde, bi pok anlamıyo biliyorum ama sinirim boşaldı valla, artık baya baya yorulduğumu hissediyorum, bazen kızımı kucaklayacak güç olmuyo kollarımda, uykusuz ve yorgunum...

Gündüz böle değil işin ilginç tarafı, gündüz sallamadan yatağına yatırınca uyuyo, ya da emerken uyuyo yatağına yatırıyorum orda uyumaya devam ediyo ama gece oldumu illa sallanmak istiyo, şu an mesela kendi odasındaki yatağına yatırdım orda uyudu, neden gece öle yapıyo, acaba eşim onu hep geceleri salladığı için mi böle alıştı ya, of of of öldürcem bu adamı ben...

Bi şi daha sorcam kızlar, büyük bi ihtimal bunu prop yanıtlar sadece..

Ben weewell in bebefonunu aldım, içinden çıkan şarjlı piller sadece bi ünite içindi diğeri için kendin satın alman gerekiyordu, eşim orjinal pilleri yanında götürüp medya markt tan aynı özellikte olan şarjlı pillerden aldı ama o piller nedense bebefonun içinde şarj olmuyo, ayrı bi pil şarj etme cihazımız var ancak onun içinde doluyo, yani her seferinde çıkart tak baydı beni, çok saçma, sorum şu..

Siz bebefon aldınız mı, böle bi sorun yaşayan oldu mu ve pilleri nerden hangi marka aldınız...

Cevabınız için şimdiden teşekkürler kızlar...

asocum iloş okuyup okuyup kacıo zannederım kı :)

nalan ben cevaplıyım da bılmıom kı :)) bız de weewel aldık ama ıcınden pıl cıkmadı zaten ben elektıkte kullanıorum hep bırı demırın odasıda prızde dıgerını de hangı odaya gıdersem orda prıze akıorum pıllı kullanmıorum

benım kızımda tam tersi gece uyuyor emince yatırıyorum beşiğe hiç sallamadan uyuyor. gündüz canıma yetiyor. daha demın sınırlendım sallamıcam dıye ınat ettım ağğladı. kucağımda pşşpşşliyorum şimdi.. bazen bende çok sinirlenıyorum bağırıyorum deli gibi. sonra pişman oluyorum kıyamıyorum .
sallamaya alıştırmıcaktım bıde pöfff :2: hıc bı iş yapamıyorum habire sallaaaaaa :84::84::84:

hadı emzık istemıyor. biberonla içmeyide bılmıyor benımkı
varsa yoksa bnm memee:84:
biberonla rezene vereyım dedım dılınle bı yokluyor memem değilse öğürüyor ne antıka kızım varyaa

napıyosun propcum demir beyimiz nasıllar minik tosuncuk:)o bu kadar yiyor kilo alıyor ama bak gör hepsi boyuna gitcek incecik olcak büyüdükçe.ben bebekken çok kiloluymuşum annem doyuramıyodum seni diyor hatta ben 2 yaşıma kadar emmişim gece gündüz.büyüyene kdr da elimden yicek hiç eksik olmamış gece uyanıp süt içiyomuşum durmadan

höff o kadar işim var ki evde bu velette bugün çok mız mız sabahtan beri 8 sandelye bir mutfak halısı silebildim sadece :S

canım tatlı istiyor ama ne tatlısı bilmiyorum:) sütlü bir tatlı mesela.Herkes aşureleri yedi oh.Bizim sitede kimse yapmazdı aşure yapsalardı da getiren olmazdı.Şimdi ankaraua gelidm ya birkaç komşu aşure getirmiş aradılar aşure getirdik nerdesin diye

markete gıttık geldık oglumla asocum sallana sallana uyudu eve geldık bastı cıglıgı sımdı onu pışpışlıyorum. cok kucak manyagı oldu bu cocuk cokkk.

dogru dıosun cnm benım ve babasının kucuklugu de hep dombılı ama bılıosun ıkımız de ınce uzunuz sımdı. ben ınce sayılmam gercı su anda :) sacın nasıl oldu bı foto koysana face e de gorelım

ay fınfık benım de cok ısım var. ayrıcahem yapasım yok hem de demır kucagımdan ınmıo zaten.kucagımda yıyo, sıcıyo, uyuyo :))

ohhh uyudu çok şükürr kollarım koptu amaa (
nescafe yaptım içiyorum keyif yapayım azcık keyif yapmayı özledimmmmmmm

kızlar bebekleriniz başlarını tutabiliyormu?
bide ayakalrını tam basabiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…