insallah caniminşallah zeynepcim gerçekten çok memnun olurum, her zaman beklerim...
reca ederim tatlım sana kolaylık olsun diye öle yaptım değiştirmek istediğin bi şi varsa değiştirim, benimle yi (i) harfi ile yazmışım soru işareti çıkmış, onu düzeltip yenisini yollim, yaptık düzgün olsun bari...
zeynnnnnnn, özel mesaj attım sana ama klasörün dolu için sana iletilmiyo bi kaç mesaj silsene tatlım...
dün komşudan 1 kase aşure geldi, inanılmaz güzel yapmış bi de kadın, zaten doktor artık ne bulursan ye senin sıpanın gazı nasolsa geçmiyo demişti afiyetle yedim. valla Demir'in gazı fln olmadı :S gece ıkındı ıkındı kakasını yaptı sonra yattı uyudu. güyya dikkat ettiğim günler daha çok gazı oluyo. cidden anladım ki yediklerimle içtiklerimle bi alakası kalmamış artık bu çocuğun gazının, onun bagırsaklarında butun problem yanı. abartmadan herseyı yemeye baslıyorum artıkın.
bu arada soyledım mı bılmıorum rota yaptıramıyoruz bız demır ın bagırsak problemı yuzunden allah korusun bagırsak dugumlenmesıne kdr gıdermıs doktor rıskı faydasından fazla dedı.
sezen nası gectı gecenız? atesı cok cıktı mı daha sonra kayranın?
:S allah yardımcın olsun :S belki sende de fisssür varsa ek olarak o kanama yapıyordur.bence ihmal etme git doktora.ameliyatı kolay nasılsa.1 hafta biri seninle kalıp bebeğine bakarsa yeterde artar bile.çünkü sıcak su yapman gerekicek arada ağrın olcak fln diye.ben longo tekniğiyle ameliyat oldum netten araştır istersen.bağırsağın giriş kısmından operasyon yapıldıı için diğer ameliyatlardan daha az ağrı duyuyorsun.uzun zamandan beri var sanırım 8 yıl olabilir kaşıntı oluyordu en fazla dışarıda memeler var evet onlar bazen kanardı ama sonra geçerdi bu sanırım iç hemeroid oradan geliyor kan
kanama olurken ağrı olmadı sadece ıkınma esnasında acı vardı sonrasında kan geldi bu arada benimki ağlıyorr sonra devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?