2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm anneler nabersiniz??

biz hiiç iyi değiliz 40 ımız çıktığından beri meleğim gündüz hiiç uyumuyor sabah 7:30 da başlıyor mesaiye(bugün mesela 7:30da uyandı akşam 20:30 a kadar hiç uyumadı şaka gibi( çok büyük gaz problemimizde yok bikaç gündür kabızlık sorunumuzda yok ama yinede uyumuyor ve kendi kendine mızmızlanıyor tek kalınca yanında istiyor sürekli delirecem( bugün iş arkadaşlarım geldi ziyarete akşam 10 dakika oturamadım yanlarında melodimi bırakıp nasıl düzelecek anlamadım..40ından sonra hep bir mucize olacak diye bekliyordum ama ters tepti iyice( bakalım artık ne etcez böyle..

birde ben işe başlayınca meleğime annem bakacağı için ev derdine düştük yakın olmamız lazımmış getir götür için her sabah zor olurmuş bize(babamda ısrarla kiraya gelmeyin ev alın diye deli gibi nette ev araştırıyor anneme yakın deli olmamak elde deil sanki manavdan meyve alıyoruz ha deyince ev alınırmış gibi yaaaaaaaaaaaaa(

geçmişi çok okuyamadım kızlar sadece alıntıdan öğrendiğim kadarıyla demir bey küçük bir operasyon geçirmiş çok geçmiş olsun propcum umarım herşey yolundadır bütün miniklerimiz ve annelerde...

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam meleğim 20:30da uyudu emdi uyudu saat 23 te 75 cc süt verdim uyurken ve hala uyuyor uyandırıp emzirmeme yada süt vermeme gerek yok diye düşünüyorum annem aksini söylesede uyanana kadar vermeyeyim bişey diyorum yazık meleğim zaten 12 saat hiç uyumadı valla teretdütte kaldım ne yapacağım konusunda((

evet melaıke popomuzu kurcaladılar bıraz :) saol
ben demırı en basında sarılık tehlıkesını atlatana kdr uyandırdım saddece 10 gun fln, onun dısında hıc dokunmadım. zaten artık uyumuyo da :))

inşallah zeynepcim gerçekten çok memnun olurum, her zaman beklerim...
insallah canim

zeynnnnnnn, özel mesaj attım sana ama klasörün dolu için sana iletilmiyo bi kaç mesaj silsene tatlım...

canim sildim mesajlari aksam cok yorgundum uyumusum mesajini yeni gördüm:26:

günaydınlar herkese:)))

Oğluşum geceden beri yapamadı yapamadı 1 saat önce şükür içini döktü:)))şimdi mışıl mışıl uyuyooo:))))Fınfık imrendim bak sana şimdi bizim de kırkımız çıksın bizde gezicez inşallah Allahın izniyle

günaydin herkese
benim artik kizimi uyandirmak icin saat kurmama gerek yok calar saatim yanimda tam kizimi kaldiracagim saatte uyaniyor iyi oluyor ikisini birden aradan cikartiyorum

dün komşudan 1 kase aşure geldi, inanılmaz güzel yapmış bi de kadın, zaten doktor artık ne bulursan ye senin sıpanın gazı nasolsa geçmiyo demişti afiyetle yedim. valla Demir'in gazı fln olmadı :S gece ıkındı ıkındı kakasını yaptı sonra yattı uyudu. güyya dikkat ettiğim günler daha çok gazı oluyo. cidden anladım ki yediklerimle içtiklerimle bi alakası kalmamış artık bu çocuğun gazının, onun bagırsaklarında butun problem yanı. abartmadan herseyı yemeye baslıyorum artıkın.

bu arada soyledım mı bılmıorum rota yaptıramıyoruz bız demır ın bagırsak problemı yuzunden allah korusun bagırsak dugumlenmesıne kdr gıdermıs doktor rıskı faydasından fazla dedı.

sezen nası gectı gecenız? atesı cok cıktı mı daha sonra kayranın?

1 derece olarak arttı her saatte 37.6 a çıktı en son yarım fitil verdimm gecede badisiyle yatırdım sadece bişey giydirmedim üstünüde hafif örttüm hep kafası sıcaktı 37.6 yı geçmedi ama gece kalın giydirsem geçebilirdi şimdi 36.7 düştü yani dahada çıkmaz zatenn sizde ateşi çıkmasada gece ne olur ne olmaz hafif giydirinn

güünaydıın prop ve kızzlar

yaw benım kızın poposu ne olacak , 20-25 gündür kakasını müdahale olmadan yapamıyoo (sabunla) aynı durumu yaşayan vaar mı ? ne önerirsinizz

:S allah yardımcın olsun :S belki sende de fisssür varsa ek olarak o kanama yapıyordur.bence ihmal etme git doktora.ameliyatı kolay nasılsa.1 hafta biri seninle kalıp bebeğine bakarsa yeterde artar bile.çünkü sıcak su yapman gerekicek arada ağrın olcak fln diye.ben longo tekniğiyle ameliyat oldum netten araştır istersen.bağırsağın giriş kısmından operasyon yapıldıı için diğer ameliyatlardan daha az ağrı duyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…