2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim aşı günümüz de pazartesi..Yalnız sağlık ocağında zatürre aşısı yokmuş,başka bir sağlık ocağında yaptırıcaz...Rota aşısı yaptırmıcaz.

Son düzenleme:
daha rahat dılemmacım saol

ay kızlar dunku komedı dukkanı neymsı oyle ya yarılıyorum guolmekten dmeır de ustumde ben guldukce aglıo korkuo cocuk :))

Kızım maşallah epeydir tutuyor başını,oğlum henüz tutamıyor...Ayaklarının üzerine basmalarına izin vermiyorum zaten,çünkü iyi bişey değil..Henüz çok erken bence

geldim tekrar kızlar;
benim oğlam emmediği için uyurken süt sağıyorum ki uyandığında hazır olsun diye. uyanıkken de onunla uğraşıyorum giremedim geceleri pkuyorum ama yazamadım kızlar. emmeyip süt sağıp vermesi çok zor kızlar

canım benim kızımın sariligida hala uzadi sadce yüzünde var biraz geçen dr bekleyelim dedi bazen 2 aya kadar uazayabiliyor dedi herhangi tahlil yapmadi..gereksiz suan dedi..
bende beklemedeyim yani..

esincim inşallah çok uzamadan biter kızlarımızın sarılığı.gözlerini sarı gördükçe canım sıkılıyor dr. kilo alıyorsa kaka yapıyorsa geçer xzamanla diyor...buna da şükür çözümsüz dert olmasın diyorum ama işte içime dert oluyor yinede. biz fototerapi de aldık ama hala yüksek değerler.

ana kucağına koyup wc kapısının önüne koyuyorum kapı açık beni izlio...

valla nalancım anakucağı falan dinlemiyo ağlıyo. sadece kucakta ve emerken keyfi yerinde. ancak uyurken beşiğine veya ana kucağına koyma imkanımız var öyle bakınsın etsin olayı yok malesef (

bizim keçi de kafasını tutuyor artık, ayaklarına basıyor mu bilmiyorum ama fena tekme atıyor :)
bir de 2 gündür altını değiştiriken kafayı arkaya atıp tv izliyor :))) alt değiştirmek için bana verdiği süre dolunca dA basıyor yaygarayı....

hadiii niye emmiyor ki? bence de süt sağmak çok zor. hele gene benim hiç çıkmıyır elimle sıkınca fışkırıyor pompayla 1-2 damla çıkıyor...

benım kocam da dıo kı emzırme sagıp ver cocugum bosuna ugrasıo emmek ıcın, yarısı da bosa gıdıo :S tmm dogru soyluo da yanı yok artık sureklı yarım saat sagmakla yarım saat yedırmekle mı ugrascam yanı. gunde bır ogun mama verdıgımde sutumu sagıyorum o bıle ıskence gelıo oyyy

evde ne giydiriyorsunuz? kilotlu çorap giydiren var mı?
ben uyurken uzun kollu body üstüne pijama üstü, altına kısa çorap üstüne ayaklı pantalon giydiriyorum. uyandıktan sornra onların üstüne yelek altına da ayaksız pantalon...
eldiven bere kullanmıyorum
siz nasıl giydiriyorsunuz?
bir de dışarı çıkarken tulum falan mı?

Bende evin içinde eldiven ve bere kullanmıyorum. üstüne 2 kat giydiriyorum altına ya külotlu çorap ve ayaklı pant yada Ayaklı pant üstüne ayaksız pant giydiriyorum. dışarıı çııkarken şapkalı mont giydiriyorum zaten coğunlukla uyuduğu için battaniyenin altında oluyor

selam kizlar..

sadece pompa ile süt sağöak bir süre sonra sütün azalmasina sebep oluyormuş bilginiz olsun.

birde manuel pompa kullanan arkadaşlar vardi benim gibi.elektrikliyi kesinlikle tavsiye ediyorum.hem yormuyor hem de daha kisa sürede daha fazla süt sağabiliyorum.tek kötü yani accaip kafa ütülüyor.
ama kizim çok sevdi o sesi :)))

ben evde çok kalin giydirmiyorum içinde çitçitli body üzerinde takimi oluyor.uyaninca penye hirka giydiriyorum.şapka sadece banyodan sonra bikaç saat.külotlu çorap aldim geçen gün ama daha giydirmedim annemler filan mutlaka külotlu çorap giydir diolar.
dişari çikarken yün patik ve hirka

Külotlu çorap yeni giydirmeye başladım ben...Ama öncesinde ince bir alt giydiriyordum...Genelde tulum giydiriyorum,içine badi ..Kısa kollu ya da uzun kollu...İki kat giydirdiğim için yelek falan giydirmiyorum..Çok kalın giydirmiyorum ben.Dışarı çıkarken giydiriyorum yelek tarzı şeyler..Eldiven kullanmıyoruz epeydir,şapka takmıyoruz dışarı çıkarken taktım sadece.

ben de hıc yelek hırka gıydırmedım evde nası yatıosa oyle kalkıyo. dısarı eger arabasını kendım cıkartcaksam sapka takıyorum ya da sapkalı hırkanın sapkasını gecırıverıyorum arabayla gıdıosak sapka fln takmıorum hıc. eldıven hıc kullanmadım zaten. kar yagdıgı gun akmerkeze gıtmıstık o gun astronotunu gydırdım ustune normalde sadece hırka gıydırıorum cıkarken

selam kızlar
dün feci bir gün ve gece geçirdik ıkınmaktan uyumadı benim bebe şimdi sab aldırdım size sorum şu sab kullananlar nasıl kullanıyorsunuz bide milupa gece çayı aldırdım onu vericem değişiklik yapıcam zinco verdim bikaçgün çok iyi geliyodu ama onuda tınlamıyo artık üfff piyasada gaz ilacı bırakmıycam neo baby aldırıcaktım bulamamışlar hiçbiyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…