2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarsabahtan beri sarhoş gibiyim anlamadım:S
anca yazma fırsatı buluyorum:s ben oğluma başta malesef 2 kat giydirmeye alıştırdığım için 2 kat giydiriyorum,yani uzun kollu badi üstüne zıbın alta tarafa da 2 kat pantolon ama tabi pantolonların özelliği şu hamileyken yazlık kıyafetler içinden almıştım çoğunu yani çok kalın değiller.külotlu çorap bazen giydiriyorum.oğlum şapkadan nefret ediyo sadece dışarda takıyorum.eldiven de ilk haftadan sonra takmadım.ama çorap veya patik giydiriyorum.uykudan kalktığında da bazen penye battaniye alıyorum üstüne ya da yeleek

benim oğlumda gece boyu ıkındı gündüz de cabası:S ama ben bütün gaz ilaçlarını kestim.bağısaklarını tembelleştircek yoksa:s

ben evde hiç külotlu çorap giydirmedim. altına bir çift çorap , onun üstüne ayaklı pantolon onun üstüne de bi ayaksız pantolon giydiriyorum. yine de üşümesin diye ayağına bi de hazır patikler var onlardan giydiriyorum. üstte de çıtçıtlı bady onun üstüne de iki kat penye bluz. şapka ve eldiven kullanıyoruz daha. bilmiyorum çıkartır mıyım. özelllikle başı üşücek diye çok korkuyom.

ah senı en ıyı ben anlarım cnm cok gecmıs olsun

carrefourda maltana bulamadim onun yerine fayrouz aldim o da malt içeceği.
dün bi bardak içtim ne işe yaradi bilemiorum :)
armutlusunu aldim tadi berbat.

bim e gelmiş galiba maltana gidip bakicam ananaslisini denicem

erkek bebege hıc kulotlu corap gıydırılır mı yumurtalıklarına baskı yapar :S

ya ben de kafası üşücek diye korkuyorum gerçi saçımız var ama hep kusuyo ve kafası sırılsıklam oluyo uyrken kusunca hap kafası ensesi ıslanıyo,ama artist şapka sevmiyo bende giydiremiyorum(

ben hiç gaz yapıcak bişey yemiyorum ama kızım gazlı artık bıktım valla bırakıcam ipin ucunu herşeyi yiycem

prop geçmişi tam okuyamadım ama sanırım lavman yaptırmışsınız geçmiş olsun rahatlamıştır demir galiba bizimde sonumuz lavman olucak

erkek bebege hıc kulotlu corap gıydırılır mı yumurtalıklarına baskı yapar :S

kız içinde kocaman bez var o bezden yumurtalığına gelene kadar ya ona kalırsa erkek çocuklara kanguru zarar verir diyolar doktora sordum yok öle bişi dedi:S

Canım geçmiş olsun da çok ilaç kullanmıyor musun?Yani tüm bunlara rağmen rahatlıyorsa amenna ama rahatlamıyorsa yazık kuzuyaa.

benim oğlumda gece boyu ıkındı gündüz de cabası:S ama ben bütün gaz ilaçlarını kestim.bağısaklarını tembelleştircek yoksa:s

ben de zinco veriyorum ama ben de korkuyorum barsakları tembelleşcek diye. sadece geceleri yaşıyoz biz o sorunu o yüzden çok değil de günde bi kez falan veriyorum. bazen iki kez. inşallah tembelleşmez ne biliyim. ama zinco yetiyo şimdilik başka bişey kullanmadım. bi de bildiğim kızlar kekik çayı. özellikle akşamları siz bir bardak içerseniz bebiş te siz de rahat edersiniz. ben dün akşam gerçekten rahattım bebişim de.

bu ne ya napıonuz sız bebelere doktor sız nası gıyınıosanız o da oyle gıyıncek dedı, sız boyle kat kat mı gıyınıonuz evde :))

sema tabı cok rahatladı, sen de yaptır cok rahatlar duru, zaten 2 dklık bı işlem bısı yok yanı

Bu arada benim oğlum iki,üç günde bir falan kaka yapıyor..Bir iki defa fitil verdik ama artık vermiyorum,bağırsakları düzensizleşir hepten diye..Sadece arada rezene veriyorum,bir de bitkisel bir gaz ilacı var ondan..hergün değil tabi..

Canım geçmiş olsun da çok ilaç kullanmıyor musun?Yani tüm bunlara rağmen rahatlıyorsa amenna ama rahatlamıyorsa yazık kuzuyaa.

sağol canım yok sadece zinco veriyordum bide rezene rezeneyi zaten pek içmiyor artık bide bağışıklıkmı ne oldu ilk zamanlar çok iyiydi şimdi işe yaramıyor ikisinide kesip sabla milupa iyi geceler çayına başlıycam

walla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))

ya ben de kafası üşücek diye korkuyorum gerçi saçımız var ama hep kusuyo ve kafası sırılsıklam oluyo uyrken kusunca hap kafası ensesi ıslanıyo,ama artist şapka sevmiyo bende giydiremiyorum(

bizim azra da çok saçlı ama şöyle de bi sıkıntı var. saçı çok olunca da terlemesi sıkıntı benim kız bana çekmiş hep saçından terliyo. öyle olunca da kafayı iyice bi kurulayıp şapkayı değiştiriyoz. sırtında falan ter yok ama saçı nedense terliyo işte. hiç takmasam belki de terlemez ama bu sefer de üşür diye düşünüyom işte.

carrefourda maltana bulamadim onun yerine fayrouz aldim o da malt içeceği.
dün bi bardak içtim ne işe yaradi bilemiorum :)
armutlusunu aldim tadi berbat.

bim e gelmiş galiba maltana gidip bakicam ananaslisini denicem

Bim e yarıın gelecek bilgin olsun sadece onun için gideceksen boşuna gitmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…