- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
benim oğlumda gece boyu ıkındı gündüz de cabası:S ama ben bütün gaz ilaçlarını kestim.bağısaklarını tembelleştircek yoksa:sselam kızlar
dün feci bir gün ve gece geçirdik ıkınmaktan uyumadı benim bebe şimdi sab aldırdım size sorum şu sab kullananlar nasıl kullanıyorsunuz bide milupa gece çayı aldırdım onu vericem değişiklik yapıcam zinco verdim bikaçgün çok iyi geliyodu ama onuda tınlamıyo artık üfff piyasada gaz ilacı bırakmıycam neo baby aldırıcaktım bulamamışlar hiçbiyerde
selam kızlar
dün feci bir gün ve gece geçirdik ıkınmaktan uyumadı benim bebe şimdi sab aldırdım size sorum şu sab kullananlar nasıl kullanıyorsunuz bide milupa gece çayı aldırdım onu vericem değişiklik yapıcam zinco verdim bikaçgün çok iyi geliyodu ama onuda tınlamıyo artık üfff piyasada gaz ilacı bırakmıycam neo baby aldırıcaktım bulamamışlar hiçbiyerde
selam kızlarsabahtan beri sarhoş gibiyim anlamadım:S
anca yazma fırsatı buluyorum:s ben oğluma başta malesef 2 kat giydirmeye alıştırdığım için 2 kat giydiriyorum,yani uzun kollu badi üstüne zıbın alta tarafa da 2 kat pantolon ama tabi pantolonların özelliği şu hamileyken yazlık kıyafetler içinden almıştım çoğunu yani çok kalın değiller.külotlu çorap bazen giydiriyorum.oğlum şapkadan nefret ediyo sadece dışarda takıyorum.eldiven de ilk haftadan sonra takmadım.ama çorap veya patik giydiriyorum.uykudan kalktığında da bazen penye battaniye alıyorum üstüne ya da yeleek
ben evde hiç külotlu çorap giydirmedim. altına bir çift çorap , onun üstüne ayaklı pantolon onun üstüne de bi ayaksız pantolon giydiriyorum. yine de üşümesin diye ayağına bi de hazır patikler var onlardan giydiriyorum. üstte de çıtçıtlı bady onun üstüne de iki kat penye bluz. şapka ve eldiven kullanıyoruz daha. bilmiyorum çıkartır mıyım. özelllikle başı üşücek diye çok korkuyom.
erkek bebege hıc kulotlu corap gıydırılır mı yumurtalıklarına baskı yapar :S
selam kızlar
ah senı en ıyı ben anlarım cnm cok gecmıs olsun
benim oğlumda gece boyu ıkındı gündüz de cabası:S ama ben bütün gaz ilaçlarını kestim.bağısaklarını tembelleştircek yoksa:s
Canım geçmiş olsun da çok ilaç kullanmıyor musun?Yani tüm bunlara rağmen rahatlıyorsa amenna ama rahatlamıyorsa yazık kuzuyaa.
ben hiç gaz yapıcak bişey yemiyorum ama kızım gazlı artık bıktım valla bırakıcam ipin ucunu herşeyi yiycem
prop geçmişi tam okuyamadım ama sanırım lavman yaptırmışsınız geçmiş olsun rahatlamıştır demir galiba bizimde sonumuz lavman olucak
ya ben de kafası üşücek diye korkuyorum gerçi saçımız var amahep kusuyo ve kafası sırılsıklam oluyo uyrken kusunca hap kafası ensesi ıslanıyo,ama artist şapka sevmiyo bende giydiremiyorum (
tatlım sen nıye harıl harıl sut yapcak şeyler arıosun senın sutun yerınde cok şükürwalla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))
carrefourda maltana bulamadim onun yerine fayrouz aldim o da malt içeceği.
dün bi bardak içtim ne işe yaradi bilemiorum :)
armutlusunu aldim tadi berbat.
bim e gelmiş galiba maltana gidip bakicam ananaslisini denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?