- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ozgul bılemedım . ama zarar vermese de gıydırmem erkek yanı bu cok kotu bı goruntu bence :)
Bu arada benim oğlum iki,üç günde bir falan kaka yapıyor..Bir iki defa fitil verdik ama artık vermiyorum,bağırsakları düzensizleşir hepten diye..Sadece arada rezene veriyorum,bir de bitkisel bir gaz ilacı var ondan..hergün değil tabi..
walla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))
benim de 3-4 olduğu bile oluyo:S ama kilo alımı ii ve bu hep böle o yü<zden bence sıkıntı yokturgerçekten seyrekmiş . şimdi benimkinde mi bi sıkıntı var diye düşündüm birden . günde iki hatta üç kez kaka yapıyoruz. gerçi az az. bi de anne sütüyle mi besleniyo seninki? anne sütüyse normal seyrek olması. gerçi benimki de emiyo ama.. ne biliyim bizimki mı sık acaba?
tatlım sen nıye harıl harıl sut yapcak şeyler arıosun senın sutun yerınde cok şükür
erkek bebege hıc kulotlu corap gıydırılır mı yumurtalıklarına baskı yapar :S
walla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))
allahım gaz kaka nefret ettirdi çocuğumu sevemiyorum bile doya doya sürekli masaj yapaktan emzirmekten moralim çok bozuluyor resmen şafak sayıyorum
benim de 3-4 olduğu bile oluyo:S ama kilo alımı ii ve bu hep böle o yü<zden bence sıkıntı yoktur
benim sütüm artık yetm,yo:s
ama genede mama vermiyorum henüz buzluktaki stoklara dadandık şimdilik
oh ohh. benim buzlukta stoğum bile yok. gerçi sütüm şimdilik yetiyo ama işte kenara koyacak kadar da çok değil. şubatta işe başlıcam. kara kara düşünüyom. muhtemelen bir öğün ayrı kalcam günde ama. belki de o acıkmadan dönceğim günler de olur inşallah.
Bim e yarıın gelecek bilgin olsun sadece onun için gideceksen boşuna gitmiş olursun
kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece
gerçekten seyrekmiş . şimdi benimkinde mi bi sıkıntı var diye düşündüm birden . günde iki hatta üç kez kaka yapıyoruz. gerçi az az. bi de anne sütüyle mi besleniyo seninki? anne sütüyse normal seyrek olması. gerçi benimki de emiyo ama.. ne biliyim bizimki mı sık acaba?
senin çok çok iyiymiş. ben 14 şubat ta başlıcam. kızımı 3 aylıkken bırakıp okula gitcem. babannemiz bakcak. tabi ders programımı ayarlarlar diye umut ediyorum. öyle olursa günde 3-4 saatliğine gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?