2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozgul bılemedım . ama zarar vermese de gıydırmem erkek yanı bu cok kotu bı goruntu bence :)

kızz o daa küçük erkek ya hem en küçük çorap minnacık zaten cicili bicili de deseni var benim oğlanın da bacakları tombiş bana çok şirin geldi:97: hani yetişkin erkekte bencede iğrenç de
gende haraketini çok kısıtlamasın diye arada giydiriyorum ama çünkü ne kadar hareket ederse o kadar bırtlatıo

allahım gaz kaka nefret ettirdi çocuğumu sevemiyorum bile doya doya sürekli masaj yapaktan emzirmekten moralim çok bozuluyor resmen şafak sayıyorum

gerçekten seyrekmiş . şimdi benimkinde mi bi sıkıntı var diye düşündüm birden . günde iki hatta üç kez kaka yapıyoruz. gerçi az az. bi de anne sütüyle mi besleniyo seninki? anne sütüyse normal seyrek olması. gerçi benimki de emiyo ama.. ne biliyim bizimki mı sık acaba?

walla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))

benim sütüm artık yetm,yo:s
ama genede mama vermiyorum henüz buzluktaki stoklara dadandık şimdilik

benim de 3-4 olduğu bile oluyo:S ama kilo alımı ii ve bu hep böle o yü<zden bence sıkıntı yoktur

tatlım sen nıye harıl harıl sut yapcak şeyler arıosun senın sutun yerınde cok şükür

walla çok şükür sütüm var ama psikolojik işte :))
ama herşeye rağmen hiçbi kuvvet bana helva yediremedi neffrettt ederim çünkü :)

erkek bebege hıc kulotlu corap gıydırılır mı yumurtalıklarına baskı yapar :S

Aaaaaaa. bilmiyordum sağol.. hatta nurturia da bir anne şunlarıı paylaşmış

"erkek bebekler yasamlarinin ilk 2 yilinda yumurtalik urettikleri icin o bolgenin isisinin cok yuksek olmamasi gerekiyormuş.bu sebeple erkek bebeklerde külotlu çorap pek önerilmiyormuş. hatta yurtdisinda pek cok anne bu sebeple hazır bez bile kullanmaktan kaçınıp pamuklu yıkanabilir bez kullanmayı tercih ediyormuş"

walla ben nohut ve kuru fasulye dşnda herbişeyi yiyorum.meyvalari komposta yapmiorum zaten ayva dişinda komposto içemem.taze soğan yiyorum süt yaparmişşşş :))

soğan da gaz yapar diye biliyorum ben. habire araştırıp duruyom. ama gariptir süt yapan biçok şey aynı zamanda gaz yapıyo. patates olsun bulgur pilavı olsun soğan olsun hem gaz yapanlar listesinde hem süt yapanlar listesinde var adları malesef:26:

allahım gaz kaka nefret ettirdi çocuğumu sevemiyorum bile doya doya sürekli masaj yapaktan emzirmekten moralim çok bozuluyor resmen şafak sayıyorum

valla aynen tatlım ama geçcek inşallah
ben bişi farkettim gündüz çok hareketli olduğu günler gece daha az gazlı oluyo,çünkü hareket ettikçe gazını kendi rahat çıkarıyo
ama gündüz harketli olması demek onun az uyuması demek ve bu da ya kilo alımını azaltırsa :S of of ne biçim bi döngü ya:S

benim de 3-4 olduğu bile oluyo:S ama kilo alımı ii ve bu hep böle o yü<zden bence sıkıntı yoktur

ewet bizim de kilomuz yerinde. ozaman sorun yoktur inşallah. ben en çok gaz yüzünden ememeyince dert ediyorum kilo alamıcak büyüyemicek diye ama şükür. zaten günde bir ya da bazen iki öğünümüz öyle geçiyo. akşam 9 gibi emzirimek bi işkence. ağlıyo meme istiyo almıyo. hem istiyo hem alamıyo garibim öyle üzülüyom ki o haline

oh ohh. benim buzlukta stoğum bile yok. gerçi sütüm şimdilik yetiyo ama işte kenara koyacak kadar da çok değil. şubatta işe başlıcam. kara kara düşünüyom. muhtemelen bir öğün ayrı kalcam günde ama. belki de o acıkmadan dönceğim günler de olur inşallah.

oh ohh. benim buzlukta stoğum bile yok. gerçi sütüm şimdilik yetiyo ama işte kenara koyacak kadar da çok değil. şubatta işe başlıcam. kara kara düşünüyom. muhtemelen bir öğün ayrı kalcam günde ama. belki de o acıkmadan dönceğim günler de olur inşallah.

kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece

canım başlarda oğlum doğru düzgün emmiyodu,o dönemde toplasan 20 poşet sütüm birikti:S ve şimdi hemen hergün onlardan birini çıkarıoz:S
ve o zamanlar günde toplsan 100-125 fazla sütüm oldu ve sakladım bi poşete,şimdi sıpamın bi öğünü zaten o kadar:S offf off Allah'ım sen hepimize yardım ettttt ne olur

kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece

senin çok çok iyiymiş. ben 14 şubat ta başlıcam. kızımı 3 aylıkken bırakıp okula gitcem. babannemiz bakcak. tabi ders programımı ayarlarlar diye umut ediyorum. öyle olursa günde 3-4 saatliğine gitcem

Hayır canım emiyorlar ama yetmiyor mama veriyoruz

senin çok çok iyiymiş. ben 14 şubat ta başlıcam. kızımı 3 aylıkken bırakıp okula gitcem. babannemiz bakcak. tabi ders programımı ayarlarlar diye umut ediyorum. öyle olursa günde 3-4 saatliğine gitcem

ya canım eşimde sürekli kamplarda olunca çok zor olcak bende direk seminerlere başlıyım bi süre ücretsiz izin alıyım dedim.eylülde başladığımda da sadece maaş karşılığı giriyim d,yorum ama hayırlısı belki ev alırsak ve durumumuz farklı olursa ek ders alırım mecburAllah yardımcın olsun canım ya zor ama neyseki bak bakanın var çok şükür

valla nurturıa yı bılmem de babannem oyle dıo hıc de kalın gydırmıorum cıbıl cıbıl gezıo bebem annem cok kızıo ama dogdugundan berı oyle alıstı artık ustune bısı gıydırsem bunalıo yanı. kulotlu corap ıcın babannem ıbısı demese deben cocugumun gıyımıne cok dıkkat edıyorum :) valla oyle bısı gıydıremem cok cırkın cok.

ya buzluga sut atabılmenız ne kdr guzel benım sutum hamıleyken gelmıstı, oyle olunca cocuk dogar dogmaz lıkır lıkır ıcmeye basladı, heralde en basından berı cok sute alıstıgı ıcın hep cok sut ıctı ben de hıc koyamadım kenara. 1 ay once benımkı bır ogunde 120 ıcıodu zaten gunde 1 kılo sut ıcıodu sagıp vermıstım bır koca gun boyunca. sımdı 150 fln ıcıo bır ogunde e yıne kenara koyamıorum. saglık olsun napalım nasolsa evdeyım ıse baslayacaklara lazım o stok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…