2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabi canım her anne bebğini nasıl alıştırısa öle giydirmeli,biz başta kat kat alıştırdık anneanneler babnneler saolsun:S öle gidiyo şimdi.
maşallah tosuna,ben boşa harcamıyım diye stok yaptım,çünkü benim oğlum önceleri çok iştahlı değildi,şimdi şimdi normale dönmeye başladı

ay ne semınerı bu butun ogretmenler gıdıo ben de ıyıce ev hanımı oldum ya :S o kdr sene boşuna okumuşum tüüü bana

öyle canım sağolasın. neyseki bakan olcak tabi ona güvendik yoksa mümkün değil. minicik bebek. ben de şubattan itibaren maaş karşılığı gircem. seneye de öyle olur muhtemelen. senin de zaten bakıcın olursa seneye dediğin gibi ekders de alabilirsin. hepimize Allah yardım etsin hakkaten çok zor iş .

izini bitince işe başlıcak olanlar varmı
benim 26 ocakta iş basıymış şok gecirdim bunu duyunca
aboo dedim okadar gecti mi ağlıcaktım nerdeyse
yok dedim ben 6 ay ücretsiz izin istiytorum dedim müdürüm onay verdi sıra yetkilimin onay vermesinde
inşallah izin verir
bu seneden 2 hafta seneye de3 hafta yıllık izinim var oldu 5 hafta
6 ay da ücretsiz ağustosta felan baslarım diyorum.
ağustosta da bayramdı seyrandı tatiller var seneye de artık eşşek gibi çalışıcam

ben bebişe kısa kollu çıtçıtlı body üzerinede penye takım o kadar yanii.ne şapka ne eldiven hanfendi sevmiyor. anası gibi sıkıntıya gelemiyooor :))

daha önce hiç duymuşmuydunuz bunu , annemin ebesi dermiş ki ;
kız çocugunun ayagını sıcak tutacaksın, başını serin .
erkek içinde tam tersiymiş durum

tatlım annem var bana çok yakın ama annem 2 yaşında ablamın oğlu var ablamda öğretmen onun oğluna bakıyo( yani benim bebiş çok ii bakılamaıcak çünkü annem 2bebeişin aarsında çok yıprancak
kız hamişken okulda sıpam göbüşümde lay lay geliyodu her şey,çanta gibi karnımda taşıodum oğluşumu,şimdi diyorum okulda derslerde falan aklıma gelir durur

ay ne semınerı bu butun ogretmenler gıdıo ben de ıyıce ev hanımı oldum ya :S o kdr sene boşuna okumuşum tüüü bana

prop tü olur mu ne güzel sana ki oğluşunla geçirceksiniz bu yılı. ben 3 aylıkken bırakmak zorundayım yavrumu. tabi çalışan bayan olunca bukadar evde kalmak da sıkıyo ama bebişimden ayrılmak da zor.

ooo senin iyiymiş benim ücretsiz iznim 28 aralıkta bitiyo:S
31.hafta erken doğum riski atlatınca 32. hafta direk izne ayrıldım,e bi de 38. hafta doğum yapınca iznim tamamen telef oldu bi işe yaramdı(

ben de hamileliğin sonlarında artık bi çıksa deyip durdukça eşim de sonra bu günleri arıcan diyodu hakkaten de öyleymiş. en güzel günlermiş. oh bırakma derdi yok gaz derdi yok. şanslısın gerçekten. iki çocuk birden olsa da iyi bakar annen yaa ne güzel. benim öyle bi durumum yok annem uzak. o eskişehirde ben sivasta. yanında babannem var gelemiyo . kayınvalidem bile uzaktan izmirden gelcek bebeğe bakmak için.

sağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedıler habıre emıyor alcak tabıı
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .

dün akşam barbunya yedim. gaz yapar diye korktum ama yapmadı .
bir diş sarımsak attı annem, gaz yapmıyormuş öyle atınca.
ondan olmadı belkıde. aklınızda bulunsun :82:

ne güzelmiş. belki de başını serin tutmadığımızdan işte terleyip duruyo. ben de o terledikçe üşütmesinden daha çok korkuyorum ve ısrarla çıkarmıyorum şapkayı ama belki biraz daha büyüyünce çıkarırım. bizim de biraz nasıl başlarsa öyle gider ya. benim kayınvalidem burdaydı ilk. o hepten iki kat şapka giydiriyodu, neyse ki o gidince tek kata düşürdük. kayınvalidem de kızı kardan erkeği kordan korucaksın diyerek giydirtdi kızımı kat kat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…