Hayır canım emiyorlar ama yetmiyor mama veriyoruz
ben eylülde başlıycam..haziranda seminerlere giderim tabiii
valla nurturıa yı bılmem de babannem oyle dıo hıc de kalın gydırmıorum cıbıl cıbıl gezıo bebem annem cok kızıo ama dogdugundan berı oyle alıstı artık ustune bısı gıydırsem bunalıo yanı. kulotlu corap ıcın babannem ıbısı demese deben cocugumun gıyımıne cok dıkkat edıyorum :) valla oyle bısı gıydıremem cok cırkın cok.
ya buzluga sut atabılmenız ne kdr guzelbenım sutum hamıleyken gelmıstı, oyle olunca cocuk dogar dogmaz lıkır lıkır ıcmeye basladı, heralde en basından berı cok sute alıstıgı ıcın hep cok sut ıctı ben de hıc koyamadım kenara. 1 ay once benımkı bır ogunde 120 ıcıodu zaten gunde 1 kılo sut ıcıodu sagıp vermıstım bır koca gun boyunca. sımdı 150 fln ıcıo bır ogunde e yıne kenara koyamıorum. saglık olsun napalım nasolsa evdeyım ıse baslayacaklara lazım o stok
ya canım eşimde sürekli kamplarda olunca çok zor olcak bende direk seminerlere başlıyım bi süre ücretsiz izin alıyım dedim.eylülde başladığımda da sadece maaş karşılığı giriyim d,yorum ama hayırlısı belki ev alırsak ve durumumuz farklı olursa ek ders alırım mecburAllah yardımcın olsun canım ya zor ama neyseki bak bakanın var çok şükür
selam analar
nasılsınız
herkes iyiler inşallah bebişlerde
ben evde hiç külotlu çorap giydirmedim. altına bir çift çorap , onun üstüne ayaklı pantolon onun üstüne de bi ayaksız pantolon giydiriyorum. yine de üşümesin diye ayağına bi de hazır patikler var onlardan giydiriyorum. üstte de çıtçıtlı bady onun üstüne de iki kat penye bluz. şapka ve eldiven kullanıyoruz daha. bilmiyorum çıkartır mıyım. özelllikle başı üşücek diye çok korkuyom.
öyle canım sağolasın. neyseki bakan olcak tabi ona güvendik yoksa mümkün değil. minicik bebek. ben de şubattan itibaren maaş karşılığı gircem. seneye de öyle olur muhtemelen. senin de zaten bakıcın olursa seneye dediğin gibi ekders de alabilirsin. hepimize Allah yardım etsin hakkaten çok zor iş .
ay ne semınerı bu butun ogretmenler gıdıo ben de ıyıce ev hanımı oldum ya :S o kdr sene boşuna okumuşum tüüü bana
her zamnaki gibi annişler yorgun birer savaşçı bebişlerde gazman gibi ya:)
izini bitince işe başlıcak olanlar varmı
benim 26 ocakta iş basıymış şok gecirdim bunu duyunca
aboo dedim okadar gecti mi ağlıcaktım nerdeyse
yok dedim ben 6 ay ücretsiz izin istiytorum dedim müdürüm onay verdi sıra yetkilimin onay vermesinde
inşallah izin verir
bu seneden 2 hafta seneye de3 hafta yıllık izinim var oldu 5 hafta
6 ay da ücretsiz ağustosta felan baslarım diyorum.
ağustosta da bayramdı seyrandı tatiller var seneye de artık eşşek gibi çalışıcam
tatlım annem var bana çok yakın ama annem 2 yaşında ablamın oğlu var ablamda öğretmen onun oğluna bakıyo( yani benim bebiş çok ii bakılamaıcak çünkü annem 2bebeişin aarsında çok yıprancak
kız hamişken okulda sıpam göbüşümde lay lay geliyodu her şey,çanta gibi karnımda taşıodum oğluşumu,şimdi diyorum okulda derslerde falan aklıma gelir durur
slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..
ben bebişe kısa kollu çıtçıtlı body üzerinede penye takım o kadar yanii.ne şapka ne eldiven hanfendi sevmiyor. anası gibi sıkıntıya gelemiyooor :))
daha önce hiç duymuşmuydunuz bunu , annemin ebesi dermiş ki ;
kız çocugunun ayagını sıcak tutacaksın, başını serin .
erkek içinde tam tersiymiş durum
slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?