2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam barbunya yedim. gaz yapar diye korktum ama yapmadı .
bir diş sarımsak attı annem, gaz yapmıyormuş öyle atınca.
ondan olmadı belkıde. aklınızda bulunsun :82:

ben de kimyonu biliyorum . mercimek çorbası içtiğim zaman basıyorum kimyonu içine işe yarıyo gerçekten de.

ooo senin iyiymiş benim ücretsiz iznim 28 aralıkta bitiyo:S
31.hafta erken doğum riski atlatınca 32. hafta direk izne ayrıldım,e bi de 38. hafta doğum yapınca iznim tamamen telef oldu bi işe yaramdı(
hadi ya
ben izine ayrıldım 1 hafta sonra doğum yaptım 2 haftam yandı

geçmiş olsun
maşallah kızına
kilosu da iyi maşallah

slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..

benimki uyuyo hayret !! yoksa gelemezdim

selam kızlar..bende haziranda seminere başlıcam ama o bile sorun bakacak kimse yok beraberimde götürürüm artık idare ederiz diyorum 6 ocakta bitiyo doğum iznim doktor kapılarında rapor almak için sürünücem 3 hafta en nefret ettiğim işler..ya kızlar ben benim oğlanın doyup doymadığını anlayamıyorum boşuna mama vermek istemiyorum doktor günde 3 kere ve fazlası kakasını yapıosa doyuyodur demişti yapıyor ama emreken uyumak gibi bi huyu var bi emiyo 10 dakika uyuyo geri uyanıyor tekrar emio falan hem bana eziyet oluyo hem kend adam gibi doymuyo gibi gelio ..bilmiş görümcem yüzünden süt sağma makinasıda alamadım ne kadar içtiğini bilmiyorum ilk sütüm gelmediğinde eczaneden dandik bi pompa almışlardı ona da sabır gerek şimdi internetten sipariş verecem neyi tavsiye ediyosunuz

anladım. mama alanların daha sık kaka yaptıklarını biliyom. Allah kolaylık versin canım.
valla tam tersi canım
haziranda da seminerlere sır f evde kafayı yemiyim sohbet muhabbet çay çorba semienrde güzel oluyo diye gitcem
Biz bebişleri de götürürüz artık,kocam da aynı okulda öğretmen...
5 inde gmöreve başlamam gerekiyor benim.rRaporla kapatıcam bu dönemi
Benim de kaynanama kalsaydık,yanardık..Karnını sar,karnını ört,aman her gün yıkama üşütür..Bişey değil kocam da etkileniyor dediklerinden ..O da öyle büyümüş çünkü..Neyse şimdi iyi oldu başbaşa kalınca...
Sabah oğlum 3 gün sonra kakasını yapmış.Eşime dedim hadi yıkayalım,üşütür yaa,yazık falan dedi,yok dedim saçmalama,ısrarlarıma dayanamdı ,yıkıyıverdik,kuzum da rahatladı,ohhhhhh

Son düzenleme:
bende tüm yemeklere koyuyorum kimyon mutlaka biyerde okumuştum gazi azaltir diye

valla ncm en basından medela mını electrıc almıstım ben fecı memnunum, topıktekı nerdeyse herkes de sonradan hep onu aldılar, herkes memnun yanı. al bakalım, sagarsın bı ogunde emzırmek yerıne bakarsın ne kdr sutun gelıo yetıo mu yetmıo mu anlarsın

Son düzenleme:
Selam herkese,

kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece

2.dönem başı başlıyorum malesef,annem bakcak gerçi ama aklım kalacak,şimdiden içime sıkıntılar giriyo düşündükçe.Öğle arası gelicem,sonrada 3buçukta evde olucam tekrar.

sorma,nasıl konsantre olucam bilmiyorum,bitsede gitsem modunda olcam sürekli

slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..

nirdeee,memede keyif yapıyo,belim başım koptu

2kat şapkamı iyi pişik olmamış bebecik

valla ınanmazsınız demır de uyuyo :) hem de 2 saattir. nazar deger dıye soylemedım 2 hafta fln sonra ılk defa gunduz uyudu. bırazdna uyanır gercı :) o uyurken evımı topladım, supurdum, nevresımlerımı degıstırdım, 2 posta camasır yıkadım astım, utum vardı 3-5 parca onları yaptım, tozları aldım, bı tek salonun tozları kaldı ama motor takmıs gıbı kosturunca yoruldum bı kahve molası verdım. paşam uyanıp emdıkten snr anakucagına koyup salonu da hallederım :) hatta uslu durur zırlamazsa bı de vıleda tutarım eve tam olur

hey maşallah

maşallah

sağol tatlım sipariş vereyim hemen gelsin valla çok lazım bişeymiş

hehe ne güzel ben de eşimle aynı okuldayoım eşim beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda milli sporcu olduğu için hep kamplarda aynı okuldayız ama beyefendi hep izinli oluyo( valla ne güzel bebişlerle seminer süper olur yaD

ay bebemi seveyim derken çok hırpaladım neye uğradığını şaşırdı ağladı önce sonra saf saf yüzüme baktı ama gaz çıkardı hırpalayınca

maşallah propcum bu ne hamaratlık,yatıp uyuyacağına iş yapmışsın valla taktir ettim seni ben ne zamandır işe elimi sürmedim,haftasonuna annem gidiyo 2-3 gün yalnız kalcaz bakalım nasıl yetişicem herşeye :26:
Ya birde ben daha üstünü falan doğrudüzgün giydiremiyorum.Sadece altını soyup iydiriyorum ama üstünü yapamıyorum,kolu çıkıverir bi yerine bişey olur diye dokunamıyorum,napcam 3 gün bilmiyorum,nasıl değiştircem üstünü :18:
Daha tam anne olamadım ben,yarım anneyim

şimdi sizinle iğrenç bişi paylaşıyorum, mideniz bulanabilir, şehir efsanesi de olabilir.

kadının 4 aylık bebeğinde enfeksiyon çıkmış, hastaneye yatmışlar 1 hafta tedavi olmuş iyiyleşmiş fln, eve gelmişler tekrar enfeksiyon çıkmış. anlamamışlar noluo die, gayet dikkat ediolarmış çünkü, bakıcı da bunların yanında gayet iyi bakıomuş fln. eve kamera koymuşlar bız yokken noluo da cocuk enfeksıyon kapıo dıye, bakıcı sevgılısını getırıomuş eve ve bebege oral yaptırıomuş adam fantazı yapıolarmış, bebek de yutuomuş hepsını :S
annem anlattı elım ayagım bosaldı sımdı buraya yazarken de elım ayagım bosaldı, titredım resmen. allahım boyle bısı varsa boyle ınsanlar varsa gercekten hepsıne en kotu olumlerı nasıp et, evlatlarımızı da boyle o. çocuklarından sakın yarabbim. töbe est..

canım benim ya Allah kolaylık versin ya,zor olcak ama neyseki öğretmenlik taş çatlasa yarım gün olduğu için yinede şükretmemiz lazım özel sektör deki emslek gruplarına göre çok daha kolay işimiz,Allah2ım onlarada yardım etsin

kızlar ben mecburen sağıyorum oğlum memeden hiç emmedi
2 gün yoğun bakımda yattı sonra benim sütüm çok geç geldi derken memeye alıştıramadım
ama 2 aydır çok yoruldum sağıyorum veriyorum yada sağıyorum sonra ısıtıp tekrar veriyor
yani 2-3 misli uğraşı harcıyorum maalesef
sütümde emmediği için azalmaya başladı off e yapacam bilemiyorum bu konu beni çok üzüyor açıkcası.
benim iznimde 14 ocakta bitiyor 10 gün iznimde var 24 ocakta işbaşı yapacam
zor olacak ama uzatma şansımda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…