dün akşam barbunya yedim. gaz yapar diye korktum ama yapmadı .
bir diş sarımsak attı annem, gaz yapmıyormuş öyle atınca.
ondan olmadı belkıde. aklınızda bulunsun :82:
hadi yaooo senin iyiymiş benim ücretsiz iznim 28 aralıkta bitiyo:S
31.hafta erken doğum riski atlatınca 32. hafta direk izne ayrıldım,e bi de 38. hafta doğum yapınca iznim tamamen telef oldu bi işe yaramdı(
geçmiş olsunsağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedılerhabıre emıyor alcak tabıı
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .
slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..
valla tam tersi canımanladım. mama alanların daha sık kaka yaptıklarını biliyom. Allah kolaylık versin canım.
Biz bebişleri de götürürüz artıkhaziranda da seminerlere sır f evde kafayı yemiyim sohbet muhabbet çay çorba semienrde güzel oluyo diye gitcem
Benim de kaynanama kalsaydık,yanardık..Karnını sar,karnını ört,aman her gün yıkama üşütür..Bişey değil kocam da etkileniyor dediklerinden ..O da öyle büyümüş çünkü..Neyse şimdi iyi oldu başbaşa kalınca...tabi canım her anne bebğini nasıl alıştırısa öle giydirmeli,biz başta kat kat alıştırdık anneanneler babnneler saolsun:S öle gidiyo şimdi.
maşallah tosuna,ben boşa harcamıyım diye stok yaptım,çünkü benim oğlum önceleri çok iştahlı değildi,şimdi şimdi normale dönmeye başladı
selam kızlar..bende haziranda seminere başlıcam ama o bile sorun bakacak kimse yok beraberimde götürürüm artık idare ederiz diyorum 6 ocakta bitiyo doğum iznim doktor kapılarında rapor almak için sürünücem 3 hafta en nefret ettiğim işler..ya kızlar ben benim oğlanın doyup doymadığını anlayamıyorum boşuna mama vermek istemiyorum doktor günde 3 kere ve fazlası kakasını yapıosa doyuyodur demişti yapıyor ama emreken uyumak gibi bi huyu var bi emiyo 10 dakika uyuyo geri uyanıyor tekrar emio falan hem bana eziyet oluyo hem kend adam gibi doymuyo gibi gelio ..bilmiş görümcem yüzünden süt sağma makinasıda alamadım ne kadar içtiğini bilmiyorum ilk sütüm gelmediğinde eczaneden dandik bi pompa almışlardı ona da sabır gerek şimdi internetten sipariş verecem neyi tavsiye ediyosunuz
kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece
tatlım annem var bana çok yakın ama annem 2 yaşında ablamın oğlu var ablamda öğretmen onun oğluna bakıyo( yani benim bebiş çok ii bakılamaıcak çünkü annem 2bebeişin aarsında çok yıprancak
kız hamişken okulda sıpam göbüşümde lay lay geliyodu her şey,çanta gibi karnımda taşıodum oğluşumu,şimdi diyorum okulda derslerde falan aklıma gelir durur
slm bayanlar. ne kadar kalabalık bugün burası. bütün bebekler uyuyor mu ne..
ne güzelmiş. belki de başını serin tutmadığımızdan işte terleyip duruyo. ben de o terledikçe üşütmesinden daha çok korkuyorum ve ısrarla çıkarmıyorum şapkayı ama belki biraz daha büyüyünce çıkarırım. bizim de biraz nasıl başlarsa öyle gider ya. benim kayınvalidem burdaydı ilk. o hepten iki kat şapka giydiriyodu, neyse ki o gidince tek kata düşürdük. kayınvalidem de kızı kardan erkeği kordan korucaksın diyerek giydirtdi kızımı kat kat.
valla ınanmazsınız demır de uyuyo :) hem de 2 saattir. nazar deger dıye soylemedım 2 hafta fln sonra ılk defa gunduz uyudu. bırazdna uyanır gercı :) o uyurken evımı topladım, supurdum, nevresımlerımı degıstırdım, 2 posta camasır yıkadım astım, utum vardı 3-5 parca onları yaptım, tozları aldım, bı tek salonun tozları kaldı ama motor takmıs gıbı kosturunca yoruldum bı kahve molası verdım. paşam uyanıp emdıkten snr anakucagına koyup salonu da hallederım :) hatta uslu durur zırlamazsa bı de vıleda tutarım eve tam olur
prop hangi siteden izliyon komedi dükkanını? ben yeni bölümlerini bulamamıştım
maşallahsağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedılerhabıre emıyor alcak tabıı
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .
valla ncm en basından medele mını electrıc almıstım ben fecı memnunum, topıktekı nerdeyse herkes de sonradan hep onu aldılar, herkes memnun yanı. al bakalım, sagarsın bı ogunde emzırmek yerıne bakarsın ne kdr sutun gelıo yetıo mu yetmıo mu anlarsın
hehe ne güzel ben de eşimle aynı okuldayoım eşim beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda milli sporcu olduğu için hep kamplarda aynı okuldayız ama beyefendi hep izinli oluyovalla tam tersi canım
Biz bebişleri de götürürüz artık,kocam da aynı okulda öğretmen...
5 inde gmöreve başlamam gerekiyor benim.rRaporla kapatıcam bu dönemi
Benim de kaynanama kalsaydık,yanardık..Karnını sar,karnını ört,aman her gün yıkama üşütür..Bişey değil kocam da etkileniyor dediklerinden ..O da öyle büyümüş çünkü..Neyse şimdi iyi oldu başbaşa kalınca...
Sabah oğlum 3 gün sonra kakasını yapmış.Eşime dedim hadi yıkayalım,üşütür yaa,yazık falan dedi,yok dedim saçmalama,ısrarlarıma dayanamdı ,yıkıyıverdik,kuzum da rahatladı,ohhhhhh
Selam herkese,
2.dönem başı başlıyorum malesef,annem bakcak gerçi ama aklım kalacak,şimdiden içime sıkıntılar giriyo düşündükçe.Öğle arası gelicem,sonrada 3buçukta evde olucam tekrar.
sorma,nasıl konsantre olucam bilmiyorum,bitsede gitsem modunda olcam sürekli
nirdeee,memede keyif yapıyo,belim başım koptu
2kat şapkamıiyi pişik olmamış bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?