2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende duydum böle bişiy ki lanet olsun öle insanlara Allah eblalrını versin hepisnin,hayvan bile onlardan daha şerefli haysiyetlidir

Bu ne yaaa,okurken gözbebeklerim büyüdü...inanamadım böyle iğrenç bir şey olabilir mi yaaa..öfff midem kalktı,hadi be..şehir efsanesi olduğuna inanmak istiyorum

valla kızlar haberlerde minicik bebekleri döven, yerden yere vuran iğrenç tipler görüyoruz ve gerçekler. sırf zevk ıcın yapıolar bunu. bunu da yapan olabılır bu drumda gercekten de. luften bakıcı tutmam zorunda olanlar cok ıyı arastırın ve eve mutlaka kamera koyun. kıyamam yavrularımıza ben

tüylerim diken diken oldu. içim buzz gibi oldu okurken . bende inanmak istemıyorum ama hayvan çok Allah belalrnı versın öylelerin şerfszlr

Aaaaaaaayyyyyyyyy Aman Allah belasını versin aynen dediğinden şerefz..

şok oldum okurken gözlerim doldu olabilir mi böle bişii ya (
çok fena oldum ben ((
allahim yavrularimizi korusun..

kocama soyledım ınanılmaz sınırlendı buu nıye anlatıosun bana dıye. dedım sadece paylasmıstım :S cıldırdı resmen snırden he

bende tüm yemeklere koyuyorum kimyon mutlaka biyerde okumuştum gazi azaltir diye
selam cnm gözün aydın saglıkla buyut bebişini ....görüşmeyelı çok omuştu takıp ettım ızını buldum:)

offf kanım dondu resmen....

dün yeni bi biberon aldim anne göğsü hissi uyandiriomuş bebekte.
denedim.gerçekten normal uçlu bibronla farketti.
daha uzun sürede içti tıpkı meme emdiği ritimde gibiydi.

Bakıcıya verecek arkadaşlar gerçekten çok dikkatli olun.. Çok iyi araştırıın . Annesi bakacaklar çok şanslınız... Bizim ebeveynler uzaktaydı bende özel sektördeydim işi bııraktım kendim bakıyorum..

selam cnm gözün aydın saglıkla buyut bebişini ....görüşmeyelı çok omuştu takıp ettım ızını buldum:)

offf kanım dondu resmen....

canıımmmm nasilsiiinn :)
bende bakiorum sana arada yazdim topiğe ama yoktuuun :)
sende sağlikla büyüt bebeğini

canıımmmm nasilsiiinn :)
bende bakiorum sana arada yazdim topiğe ama yoktuuun :)
sende sağlikla büyüt bebeğini

iyiyim cnm prensesı büyütüyorum bende işte...ne zamandır aklımdasın bugun bızım topıcde geçmişe gittim ismini buldum çizelgeni görünce aaaa içinde kalmamış dogurmuş didim:))
nasıl senın prenses zorlyomu senı bız kırkı çıkana kadar çok gaz sancısı falan çektık yel cevızı kullandık sonra hem huyu hm suyu degişti yavrumun..şimdi çok keyıflı bı bebek oldu ...sizinkilerie agu bugu demesıne sızı tam tanımalarına çok az kalmış..

ıkına ıkına doğurdum şükürler olsun :))))
benim cadı çoook fenaaaa kucağimdan inmio beni görmezse katilio ağlamaktan wc ye göndermio :))
yel cevizi ne ki??
rabbim bizede göstersin keyifli hallerini inşallah :)))

ay bebemi seveyim derken çok hırpaladım neye uğradığını şaşırdı ağladı önce sonra saf saf yüzüme baktı ama gaz çıkardı hırpalayınca

yavas olm

yel cevizi aktarlarda satılıyo cnm hındıstan cevızının mınıcık halı:)
benımkıde çok kucaga alıştı bende ındırmıyorum zaten nasıl olsa buyuyunce kucagıma gelmek ıstemeyecek tadını çıkarıyorum.... keyıflı hallerı 2 aylıkdan sonra başladı bızımkının ...az kalmış sizinde

maşallah canım ya
annemde söölemişti hindistan cevizini ama cesaret edemedim ben halbuki bizzat bende denemiş yani bebekken :)))
ahh bi de uykusu düzene girse hayirlisiyla

sanıırıım yel cevizinin bir diğer adıı da mıuskat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…