2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende bakıcıya bırakıcam ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçi bakıcım tanıdık annem bana çok yakın gelip gidecek ama allah böle şeyler göstermesin.
benimde saçlarım belimdeydi şuan omuzlarımda ama çok mutluyum değişiklik çok iyi geldi.:)))

yuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler

bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..

kız korkma bee bişi olmaz camdan degil onlar:))
cesaretli ol merak etme sen annesin incitmeden onun üzerini degiştirirsin..hem bölelikle alişrsin canim annen gidince meydan sana kalıyor

kızlar iki gögüsünüzden aynı oranda mı süt geliyoo?benim birkaç gündür birinden az birinden çok geliyoo:26:daha önce öbüründen az geliyoo diğeri falaydıanlamadım gitti...normal mi bu?yada benim yanlış emzirmeden mi kayanklanıyoo???

Benim de soldakinden daha az geliyor..Ucu sağa göre daha küçük olduğu için kızım almıyor pek..Ama baya ilerledi önceki haline göre.. Nasıl emzirdiğine dikkat et naner.. Benim soldakinde yara vardı geçinceye kadar emziremedim ..Zar zor emziriyordum..

ben meme ucu kullanıyorum zaten meme ucumu oğlum tutamıyoo çok küçük
son birkaç gündür sağ gögüsten çok çıkıyoo sol az2 hafta önce de tam tersi olmuştu
neden oldu anlamadım.ne yapmam gerek sence???

bu arada benim hala meme ucum yara dolaşıyorum bazen kanıyoo((ama gene de emzirdim ben...

bugün itibariyle çocuğu olan insanların neden koltukların üzerini örttüklerini daha iyi anladım..
ege'nin altını alırken alt açması kaymış, bir anlık dikkatsizlikle salon koltuğum batmış durumda...şuan makinada yıkanıyor(

Ay saatlerdir topicteyim anca fırsat buldum yazmaya, piiiifffffffffff....

ben bebefon almadım nalancım üzgünüm bilemicem :s

Saolun kızlar, ben onu bi araştırim bakalım neden öle olmuş, hallederim nasılsa...

Ya benimki gündüz hiç sallanmadan pış pış lanmadan uyuyo, emziriyorum yatırıyorum, dönencesini açıyorum ona bakarken uyuya kalıyo, noluyosa gece oluyo çocuğa, çatlak ya...

hadı emzık istemıyor. biberonla içmeyide bılmıyor benımkı
varsa yoksa bnm memee:84:
biberonla rezene vereyım dedım dılınle bı yokluyor memem değilse öğürüyor ne antıka kızım varyaa

benimkide emzik almıyo kusacak gibi yapıyo, ısrar edersemde yaygarayı basarak öğürüyo, bunlar çok zeki aslında, bizi parmaklarında oynatıyorlar valla...

höff o kadar işim var ki evde bu velette bugün çok mız mız sabahtan beri 8 sandelye bir mutfak halısı silebildim sadece :S

nedense işimiz olduğu zaman daha bi huysuz oluyolar, hissediyorlar herhalde...

oy, selam aysel, özledim seni kız nerelerdesin, nassın?

valla nalancım anakucağı falan dinlemiyo ağlıyo. sadece kucakta ve emerken keyfi yerinde. ancak uyurken beşiğine veya ana kucağına koyma imkanımız var öyle bakınsın etsin olayı yok malesef (

benimkide ilk başlarda öleydi cnm, zamanla anakucağına alıştı, şimdide civciviyle aşk yaşıyo anakucağında, onu eliyle itiyo sallanmaya başlıyo civciv, benim kızda hemen sevinç çığlığı atıyo civciv suratına doğru geldikce, maymunum benim...

valla ben hafif giydiriyorum öle kat kat giydirmiyorum evin için baya sıcak çünki, içine kısa kollu body altına çorap bide ayaklı tulum, bazen ayağına pufuduk terlikleri var yumuşacık onları giydiriyorum, bere sevmi benim kız kıyameti koparıyo yıkandıktan sonra bere takınca ama saçları çok olduğu için yıkadıktan sonra 1-2 saat kadar bereyi takıyorum, elleri çok üşüdüğü için gün içersinde arada çıkartıp arada tekrar takıyorum eldivenleri, dışarı çıkarkende üzerine hırka bide battaniye ile örtüyorum arabaya kadar arabada battaniyeyi açıyorum...

neo baby her yerde bulunmuyo, kaçak satılıyomuş öle dedi eczacı bize, ama onu bulabilsen daha ii olurdu o çok daha etkili ama içirmesi zor oluyo çünki 5 ml içmesi gerekio, ben damlalıkla veriyorum sema sende bulursanilacı mutlaka damlalıkta al çok rahat oluyo öle...
sab ı ve neo baby i bize dr. yazdı cnm, ikiside günde 3 defa 6 saat arayla, sab 8 damla, neo baby 5 ml 3 er kez...

oy maşallah cnm.... benimki 1 aylıkken 4080 gr. baya zayıfmış len benim kuzum bakalım bu ay ne kadar oldu, inş. 5 kilo olmuştur...

sus sus söleme dilini ısır, çocuğa nazar değmesin...
ellerine sağlık bu arada cnm..

ay bebemi seveyim derken çok hırpaladım neye uğradığını şaşırdı ağladı önce sonra saf saf yüzüme baktı ama gaz çıkardı hırpalayınca

ay bende öle sevim bebemi, eşim seviyomusun dövüyomusun belli değil diyo...

Ben böle ********lerin anasını ****************, anam bölelerini bana vercen ben döverek öldürürüm bunları silaha gerek yok valla.. Onun bunun çocuğu ya, bak çok sinirlendim...

dün yeni bi biberon aldim anne göğsü hissi uyandiriomuş bebekte.
denedim.gerçekten normal uçlu bibronla farketti.
daha uzun sürede içti tıpkı meme emdiği ritimde gibiydi.

kız adını yazsana bizde faydalanalım...

anam deme ya, çok geçmiş olsun cnm benim, Allah kolaylıklar versin, inş. hemencecik düzelir eylül, kıyamam ben ona canım kuzum benim...

yok canım, yani daha önceleri sağdığımda birinden daha az geliyordu ama bu sölediğim 1 aydan fazla oluyo şimdi nasıl bilmiyorum valla, bayadır sağmadım...

Kuzum dün gece ve bugün bütün gündür her seferinde pırt yapana kadar ve yaptıktan sonra ağladı, anam nerdeyse hastaneye götürcektim, kaka ve pırtlama sorunu yok aslında gece baya bi yaptı kakasını 4-5 posta yani kabızlık durumu yok pırtlıyorda...

Neyse demin yine ağlayarak uyandı uykusundan, aldım hemen altını açtım şırıngayada zeytinyağ hazırlamıştım, hemen poposuna şırangayla az bi şi yağ sıktım, parmağımada bolca popo kremi aldım ve popo deliğine masaj yaptım, anam çocuk bi rahatladı, nasıl pırtlıyo var ya pelte gibi oldu garibim, ben poposuna masaj yaparken alt değiştirme ünitesinin üstünde uyuya kaldı, demek acı çekiyormuş pırtlarken...

Sonra bi kaç kez pırtlarken kaka da aktı hemen sildim popoyu tekrar masaj yaptım oraya, baya bi gaz çıkartıp rahatladıktan sonra altını bezledim emzirdim şimdi kucaağımda uyuyo ve ara ara gerilerek rahat rahat pırtlıyo, anam çocuğun sıkıntısı buymuş demek, Allahallah neden böle oldu acaba, c.tesi gittiğimde dr.a sorcam bunuda...

nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S

ya bi şi sorcam kızlar belki bilen vardır, benim çok sevdiğim bi zeytinyağ şişem var onun üzerindeki kağıtları çıkartıyım derken kağıt çıktı ama kağıdın altındaki yapışkan kısım şişenin üstünde öle kaldı, şimdi şişeyi her tuttuğumda parmaklarım yapışıyo üzerine, o yapışkanları nasıl çıkartabilirim bilen var mı?

Şişemi atmak istemim ya, sevim onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…