maşallah propcum bu ne hamaratlık,yatıp uyuyacağına iş yapmışsın valla taktir ettim seniben ne zamandır işe elimi sürmedim,haftasonuna annem gidiyo 2-3 gün yalnız kalcaz bakalım nasıl yetişicem herşeye :26:
Ya birde ben daha üstünü falan doğrudüzgün giydiremiyorum.Sadece altını soyup iydiriyorum ama üstünü yapamıyorum,kolu çıkıverir bi yerine bişey olur diye dokunamıyorum,napcam 3 gün bilmiyorum,nasıl değiştircem üstünü :18:
Daha tam anne olamadım ben,yarım anneyim
Yok canım o kadar gitmedi:) önler katlı olduğu için resimde kısa çıkmış biraz dha.arkalarım daha uzun yinede.ama bayağı temizlendi kırık fln kalmadıgordum asocum 20 cmden fazla gıtmıs valla
bayağı kat verildi çünkü canım.10 cm gitti boydan da tabi:)
kızlar iki gögüsünüzden aynı oranda mı süt geliyoo?benim birkaç gündür birinden az birinden çok geliyoo:26:daha önce öbüründen az geliyoo diğeri falaydıanlamadım gitti...normal mi bu?yada benim yanlış emzirmeden mi kayanklanıyoo???
Benim de soldakinden daha az geliyor..Ucu sağa göre daha küçük olduğu için kızım almıyor pek..Ama baya ilerledi önceki haline göre.. Nasıl emzirdiğine dikkat et naner.. Benim soldakinde yara vardı geçinceye kadar emziremedim ..Zar zor emziriyordum..
Benim de soldakinden daha az geliyor..Ucu sağa göre daha küçük olduğu için kızım almıyor pek..Ama baya ilerledi önceki haline göre.. Nasıl emzirdiğine dikkat et naner.. Benim soldakinde yara vardı geçinceye kadar emziremedim ..Zar zor emziriyordum..
hadi ya ben hiç izlemedim komedi dükkanını.Gece izliyim bari:)true blood yenileri çekildi mi acaba nip tuck da yarım kaldıaso dızıporttan ac da komedı dukkanını seyret dunkunu nolur sbhta n berı yerlerdeyım
ben bebefon almadım nalancım üzgünüm bilemicem :s
asocum iloş okuyup okuyup kacıo zannederım kı :)
nalan ben cevaplıyım da bılmıom kı :)) bız de weewel aldık ama ıcınden pıl cıkmadı zaten ben elektıkte kullanıorum hep bırı demırın odasıda prızde dıgerını de hangı odaya gıdersem orda prıze akıorum pıllı kullanmıorum
benım kızımda tam tersi gece uyuyor emince yatırıyorum beşiğe hiç sallamadan uyuyor. gündüz canıma yetiyor. daha demın sınırlendım sallamıcam dıye ınat ettım ağğladı. kucağımda pşşpşşliyorum şimdi.. bazen bende çok sinirlenıyorum bağırıyorum deli gibi. sonra pişman oluyorum kıyamıyorum .
sallamaya alıştırmıcaktım bıde pöfff :2: hıc bı iş yapamıyorum habire sallaaaaaa :84::84::84:
hadı emzık istemıyor. biberonla içmeyide bılmıyor benımkı
varsa yoksa bnm memee:84:
biberonla rezene vereyım dedım dılınle bı yokluyor memem değilse öğürüyor ne antıka kızım varyaa
höff o kadar işim var ki evde bu velette bugün çok mız mız sabahtan beri 8 sandelye bir mutfak halısı silebildim sadece :S
geldim tekrar kızlar;
benim oğlam emmediği için uyurken süt sağıyorum ki uyandığında hazır olsun diye. uyanıkken de onunla uğraşıyorum giremedim geceleri pkuyorum ama yazamadım kızlar. emmeyip süt sağıp vermesi çok zor kızlar
valla nalancım anakucağı falan dinlemiyo ağlıyo. sadece kucakta ve emerken keyfi yerinde. ancak uyurken beşiğine veya ana kucağına koyma imkanımız var öyle bakınsın etsin olayı yok malesef(
evde ne giydiriyorsunuz? kilotlu çorap giydiren var mı?
ben uyurken uzun kollu body üstüne pijama üstü, altına kısa çorap üstüne ayaklı pantalon giydiriyorum. uyandıktan sornra onların üstüne yelek altına da ayaksız pantalon...
eldiven bere kullanmıyorum
siz nasıl giydiriyorsunuz?
bir de dışarı çıkarken tulum falan mı?
selam kızlar
dün feci bir gün ve gece geçirdik ıkınmaktan uyumadı benim bebe şimdi sab aldırdım size sorum şu sab kullananlar nasıl kullanıyorsunuz bide milupa gece çayı aldırdım onu vericem değişiklik yapıcam zinco verdim bikaçgün çok iyi geliyodu ama onuda tınlamıyo artık üfff piyasada gaz ilacı bırakmıycam neo baby aldırıcaktım bulamamışlar hiçbiyerde
sağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedılerhabıre emıyor alcak tabıı
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .
valla ınanmazsınız demır de uyuyo :) hem de 2 saattir. nazar deger dıye soylemedım 2 hafta fln sonra ılk defa gunduz uyudu. bırazdna uyanır gercı :) o uyurken evımı topladım, supurdum, nevresımlerımı degıstırdım, 2 posta camasır yıkadım astım, utum vardı 3-5 parca onları yaptım, tozları aldım, bı tek salonun tozları kaldı ama motor takmıs gıbı kosturunca yoruldum bı kahve molası verdım. paşam uyanıp emdıkten snr anakucagına koyup salonu da hallederım :) hatta uslu durur zırlamazsa bı de vıleda tutarım eve tam olur
ay bebemi seveyim derken çok hırpaladım neye uğradığını şaşırdı ağladı önce sonra saf saf yüzüme baktı ama gaz çıkardı hırpalayınca
şimdi sizinle iğrenç bişi paylaşıyorum, mideniz bulanabilir, şehir efsanesi de olabilir.
kadının 4 aylık bebeğinde enfeksiyon çıkmış, hastaneye yatmışlar 1 hafta tedavi olmuş iyiyleşmiş fln, eve gelmişler tekrar enfeksiyon çıkmış. anlamamışlar noluo die, gayet dikkat ediolarmış çünkü, bakıcı da bunların yanında gayet iyi bakıomuş fln. eve kamera koymuşlar bız yokken noluo da cocuk enfeksıyon kapıo dıye, bakıcı sevgılısını getırıomuş eve ve bebege oral yaptırıomuş adam fantazı yapıolarmış, bebek de yutuomuş hepsını :S
annem anlattı elım ayagım bosaldı sımdı buraya yazarken de elım ayagım bosaldı, titredım resmen. allahım boyle bısı varsa boyle ınsanlar varsa gercekten hepsıne en kotu olumlerı nasıp et, evlatlarımızı da boyle o. çocuklarından sakın yarabbim. töbe est..
dün yeni bi biberon aldim anne göğsü hissi uyandiriomuş bebekte.
denedim.gerçekten normal uçlu bibronla farketti.
daha uzun sürede içti tıpkı meme emdiği ritimde gibiydi.
yuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler
bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..
kızlar iki gögüsünüzden aynı oranda mı süt geliyoo?benim birkaç gündür birinden az birinden çok geliyoo:26:daha önce öbüründen az geliyoo diğeri falaydıanlamadım gitti...normal mi bu?yada benim yanlış emzirmeden mi kayanklanıyoo???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?