2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cifle süngerin sert kısmıyla önce sıcak suyla ıslat çıkar hemen

pilav yaptırmadı bi kızım. odadan gidince ağlamaya başlıyor uyusa sallamaya adam lazım. öyle bakınmayıda bilmiyorkı başlıyor ağlamaya..
mutfağa oto koltuğunu koydum orda uyudu kaldı sallarken.
heryerde bişiy varr.
yatak odasında beşiği , oturma odasında küçük beşik , mutfaktada o oldu tam oldu yakında tuvalete falanda koyarız

nalan dediğin gibi parmaklarında oynatıyorlar 40 şekle sokuyolar insanı

nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S

Ya sorma Fınfık çok salak oldu biliyorum saatlerdir gelip gidip okuyorum alıntı yapıyorum, tabii durum böle olunca çok fazla alıntı olmuş, bende cevap yazarken fark ettim ama tekrar onları bölmekle uğraşmak istemedim, sorry cnm...

Bende aynı senin gibiyim, yemek yaptım ama nasıl yaptım bi de bana sor, kuzu hep tilki uykusu yaptı bugün, sabah uyuyacam diye gittim daha kafamı yastığa koyalı 10 dakika bile olmadan kuzu mıcırdamaya başladı sonrada isyanı bastı, tam uykuya dalarken uyandığım için başım ağrıyo, migrenim azmak üzere az kaldı yani...

Sanada kolay gelsin cnm sende yorulmuşundur kesin, bende akşam eşim gelince şöle bi evi süpürim, o kuzuyla ilgilensin biraz, her yerde kıllar ve tozlar uçuyo...

Kocamı epilasyona götürcem, her yerde onun kılları var ya...tamam kıllı erkek sevim ama kılları üzerindeyken daha çok sevim, yerlerde olması heç hoşuma gitmiyo...

valla bizde de öle her yerde bi şi var, her yerde ağız silme bezleri var, nerde ne zaman uyuyacağı ya da nerde emzireceğim belli olmadığı için her yere her şeyi koydum...

maymun ettiler bizi valla, eşimde öle diyo geçen gün, kasım kasım kasılarak dolaşıyodun burnundan kıl aldırmıyordun noldu bak aldı façanı aşağıya bacak kadar şey,o karizman nerde şimdi diyo, ne karizması ya yemişim karizmayı, peeeehhhh....:84::84:

nalan bende kocamın saçlarından bıktım usandım heryerde saçı var bende kökten kazıtmak istiim kafasını : )))
benimki de bugüün heeçç doğru dügün uyumadı eme eme bende süt bırakmadı galiba doymadığı için uyumadı gece uykusuna yatarken mama verecem ne güzel bir haftadır heç vermemiştim :S

Ay nihayet şu premaxx ın kullanım videosunu bulup izledim, kaç gündür bi türlü vakit bulamamıştım, ilk geldiği gün hemen denedim ama yanlış yapmışım herhalde çocuğum içinde kayboldu, yarın tekrar yapıcam nerde hata yaptığımı buldum galiba, bakalım kullanışlı bi şi mi yarın görcez...

Sizlerede yazarım kullanışlı mı değil mi diye...

Anam benimkinin saçı da gür vücut kılıda çok napim şaşırdım yani, bi şi dediğim zamanda cevabı hemen hazır, sende kıllı seviyomuşun demek ki yoksa evlenmezdin diyo bana...

Her seferinde bi şi söledim mi bu lafı sölüyo artık, çatlak ya...

Fınfık, bende boza çok işe yaradı, sende seviyosan bozayı bi denesene acayip süt yapıyo, benim kız iki gündür boğulacak nerdeyse emerken o kadar çok gelio...

çok ghecmiş olsun canım ya
bayağı kat verildi çünkü canım.10 cm gitti boydan da tabi:)
belli olmii
nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S

nalakaysa hakkaten

Kızlar yazacam iki gündür unutuyorum, şu primanın 2011 takvimi var ya onu bastırdım eşime iş yerinden çok şirin oldu sizde imkanınız varsa yapın derim güzel bi anı işte...

yüklemeye çalıştım ama oldu mu bilmim...

çok güzel nasıl yaptın primanın sitesinden mi? gerçi primaya gerek yoka slında bazı photoshop programlarınDA İSTEDİĞİN RESİMLERİ TAKVİM YAPABİLİOSUN ama bende hiç photoshop programı yok:s malesef o üniversite günlerimde kaldı:s

aa o çok güzel nalan
bende istimmm ama nasılll

Çok güzel dimi bende çok beğendim, evet facebook da primanın sitesinden girip yapabiliyosunuz kızlar, ben iki tane bastırttım eşime anı olarak kalsın...

link bu kızlar...

http://www.************************?gid=110718422301664&ref=ts#!/PrimaDunyasi

aaa bu linki açmıyo nedense...

http://www.************************?gid=110718422301664&ref=ts#!/PrimaDunyasi

Son düzenleme:

caım ben kızıma alt açma yetiştiremiyordum her açtığımda işiyordu sıpa tabi ondanda koltuğa geçiyordu sonra düşündük bi formül bulalım dedik eşimle bi tane alez aldık su geçirmezli onu 4 parçaya kestik tam vücuduna göre oldu ve artık işesede hiç altına geçmiyor alezide elimde yıkıyorum 2 dakkada asılyorum kuruyor zaten 4 tene çıktığı için bir alezden yetiyorda artıyor diğer alt açmalarda süs olarak duruyor

nalancım çooooooooooooookkk teşekkür ederim canım

kocam diyorki bu sabda işe yaramasın sana içircem diyo yahu amma gaz ilacı aldım heee bi neo baby kaldı canım onuda sabı denedikten sonra işe yaramazsa alıcam bulana kadarda gezeriz artık napalım

nalan bende şırınga alamda zeytinyağını deniyim

kaç gündür kakası düzene girmişti zincodan dolayı hem pırtını hemde kakasını çok rahat yapıyordu ama nolduysa dün ve bugün kitlendi poposu gene

ha bide bişi sorcem milupanın gece çayını aldırdım üzerinde kaynayan suyla hazırla ılıyınca içir 2 saatte tüket diyor e ben kaynamış suyla yani kaynamış ılımış suyla yapsam olmazmı siz nasıl yaptınız şimdi kaynar suyla yapınca zaten 1 saatte anca ılır e kaldı 1 saat hepsini hemen içmezki bu sıpa parça parça anca

canım ben de aynı yazıyı okudum ve onu şöle düşündüm suyu mikroplardan arındırmak için düşünülmüş bence ben bu yüzden damacana suyu kaynatma gereği duymuyorum içeceği ılıklığa gelince hazırlayıp veriyorum direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…