ya bi şi sorcam kızlar belki bilen vardır, benim çok sevdiğim bi zeytinyağ şişem var onun üzerindeki kağıtları çıkartıyım derken kağıt çıktı ama kağıdın altındaki yapışkan kısım şişenin üstünde öle kaldı, şimdi şişeyi her tuttuğumda parmaklarım yapışıyo üzerine, o yapışkanları nasıl çıkartabilirim bilen var mı?
Şişemi atmak istemim ya, sevim onu...
nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S
cifle süngerin sert kısmıyla önce sıcak suyla ıslat çıkar hemen
pilav yaptırmadı bi kızım. odadan gidince ağlamaya başlıyor uyusa sallamaya adam lazım. öyle bakınmayıda bilmiyorkı başlıyor ağlamaya..
mutfağa oto koltuğunu koydum orda uyudu kaldı sallarken.
heryerde bişiy varr.
yatak odasında beşiği , oturma odasında küçük beşik , mutfaktada o oldu tam oldu yakında tuvalete falanda koyarız
nalan dediğin gibi parmaklarında oynatıyorlar 40 şekle sokuyolar insanı
nalan bende kocamın saçlarından bıktım usandım heryerde saçı var bende kökten kazıtmak istiim kafasını : )))
benimki de bugüün heeçç doğru dügün uyumadı eme eme bende süt bırakmadı galiba doymadığı için uyumadı gece uykusuna yatarken mama verecem ne güzel bir haftadır heç vermemiştim :S
çok ghecmiş olsun canım yayuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler
bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..
belli olmiibayağı kat verildi çünkü canım.10 cm gitti boydan da tabi:)
nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S
çok ghecmiş olsun canım ya
belli olmii
nalakaysa hakkaten
aa o çok güzel nalan
bende istimmm ama nasılll
çok güzelnasıl yaptın primanın sitesinden mi? gerçi primaya gerek yoka slında bazı photoshop programlarınDA İSTEDİĞİN RESİMLERİ TAKVİM YAPABİLİOSUN ama bende hiç photoshop programı yok:s malesef o üniversite günlerimde kaldı:s
bugün itibariyle çocuğu olan insanların neden koltukların üzerini örttüklerini daha iyi anladım..
ege'nin altını alırken alt açması kaymış, bir anlık dikkatsizlikle salon koltuğum batmış durumda...şuan makinada yıkanıyor(
Kuzum dün gece ve bugün bütün gündür her seferinde pırt yapana kadar ve yaptıktan sonra ağladı, anam nerdeyse hastaneye götürcektim, kaka ve pırtlama sorunu yok aslında gece baya bi yaptı kakasını 4-5 posta yani kabızlık durumu yok pırtlıyorda...
Neyse demin yine ağlayarak uyandı uykusundan, aldım hemen altını açtım şırıngayada zeytinyağ hazırlamıştım, hemen poposuna şırangayla az bi şi yağ sıktım, parmağımada bolca popo kremi aldım ve popo deliğine masaj yaptım, anam çocuk bi rahatladı, nasıl pırtlıyo var ya pelte gibi oldu garibim, ben poposuna masaj yaparken alt değiştirme ünitesinin üstünde uyuya kaldı, demek acı çekiyormuş pırtlarken...
Sonra bi kaç kez pırtlarken kaka da aktı hemen sildim popoyu tekrar masaj yaptım oraya, baya bi gaz çıkartıp rahatladıktan sonra altını bezledim emzirdim şimdi kucaağımda uyuyo ve ara ara gerilerek rahat rahat pırtlıyo, anam çocuğun sıkıntısı buymuş demek, Allahallah neden böle oldu acaba, c.tesi gittiğimde dr.a sorcam bunuda...
ha bide bişi sorcem milupanın gece çayını aldırdım üzerinde kaynayan suyla hazırla ılıyınca içir 2 saatte tüket diyor e ben kaynamış suyla yani kaynamış ılımış suyla yapsam olmazmı siz nasıl yaptınız şimdi kaynar suyla yapınca zaten 1 saatte anca ılır e kaldı 1 saat hepsini hemen içmezki bu sıpa parça parça anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?