Fınfık, bende boza çok işe yaradı, sende seviyosan bozayı bi denesene acayip süt yapıyo, benim kız iki gündür boğulacak nerdeyse emerken o kadar çok gelio...
Kızlar yazacam iki gündür unutuyorum, şu primanın 2011 takvimi var ya onu bastırdım eşime iş yerinden çok şirin oldu sizde imkanınız varsa yapın derim güzel bi anı işte...
Eki Görüntüle 118333
yüklemeye çalıştım ama oldu mu bilmim...
ha bide bişi sorcem milupanın gece çayını aldırdım üzerinde kaynayan suyla hazırla ılıyınca içir 2 saatte tüket diyor e ben kaynamış suyla yani kaynamış ılımış suyla yapsam olmazmı siz nasıl yaptınız şimdi kaynar suyla yapınca zaten 1 saatte anca ılır e kaldı 1 saat hepsini hemen içmezki bu sıpa parça parça anca
Çok güzel dimi bende çok beğendim, evet facebook da primanın sitesinden girip yapabiliyosunuz kızlar, ben iki tane bastırttım eşime anı olarak kalsın...
link bu kızlar...
http://www.************************?gid=110718422301664&ref=ts#!/PrimaDunyasi
aaa bu linki açmıyo nedense...
http://www.************************?gid=110718422301664&ref=ts#!/PrimaDunyasi
nalancım çooooooooooooookkk teşekkür ederim canım
kocam diyorki bu sabda işe yaramasın sana içircem diyoyahu amma gaz ilacı aldım heee bi neo baby kaldı canım onuda sabı denedikten sonra işe yaramazsa alıcam bulana kadarda gezeriz artık napalım
nalan bende şırınga alamda zeytinyağını deniyim
kaç gündür kakası düzene girmişti zincodan dolayı hem pırtını hemde kakasını çok rahat yapıyordu ama nolduysa dün ve bugün kitlendi poposu gene
ha bide bişi sorcem milupanın gece çayını aldırdım üzerinde kaynayan suyla hazırla ılıyınca içir 2 saatte tüket diyor e ben kaynamış suyla yani kaynamış ılımış suyla yapsam olmazmı siz nasıl yaptınız şimdi kaynar suyla yapınca zaten 1 saatte anca ılır e kaldı 1 saat hepsini hemen içmezki bu sıpa parça parça anca
ay hiç sevmem ben boza maltana alayım yine o da bayağı iyi geldi bana
oy yirim onu maşallah sana tütütü
yavrim duru seni fena etmiş belli bu gazınız en tez elden gitsin inş.len neden kaynamış ılımış suda yapıyorsun kaynar suyla hazırla soğuk suyun altına tut biberonu al sana 2 dakkada ılımış bir gece çayı
ayrıcana bize doktor tarife göre hazırla ancak çeyrek kahve fincanı içir dedi yani 100 hazırla 30 cc falan içir gerçi ben ölçüyü azaltıp 50 hazırlayıp 20 sini kendim içiyordum:86:
ay cnm saol bende yaptıö çok güzel oldu:)))
Hepsiburada.com : Nuk First Choice Disney PP Biberon - 150 ml - Silikon Emzikli | Anne / Bebek / Çocuk
biberonu merak eden arkadaşlar için..
ben de nuk un bu biberonundan kullanıyorum çokk memnunum . uygun bi emzik bulamadım henüz onu arıyorum.
bende yapiyorum ogluma ozamam cok güzel kaka yapiyorohh sefan olsun anam
ben gazı olduğunu anlayınca hemen iki parmağımla poposunu açıyorum bi elimle de bacaklarını karnına çekiyorum. zart zurt çıkarıyo çok rahatlıyo. sizlerde işe yaramıyo mu bu yöntem?
masallah canimsağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedılerhabıre emıyor alcak tabıı
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .
gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesiryuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler
bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..
cok tatli olmus masallahKızlar yazacam iki gündür unutuyorum, şu primanın 2011 takvimi var ya onu bastırdım eşime iş yerinden çok şirin oldu sizde imkanınız varsa yapın derim güzel bi anı işte...
Eki Görüntüle 118333
yüklemeye çalıştım ama oldu mu bilmim...
bişii diil nalancim.
ben arada süt sağip verdiğim için memeye en benzeyeni bulmaya çaliştim.
bende yapiyorum ogluma ozamam cok güzel kaka yapiyor
masallah canim
gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir
cok tatli olmus masallah
yerim ben onu
sezen kayra nasıl cnm? sen nasılsın?
geçmişi okudumm kayrayı uyuttum ağlama krizi tuttu kakasını yaptı uyudu gazı varmış rahatladı kuzumm
kayra iyi cnmm bugün ateşi çıkmadıı rahattı huysuzluğu yoktuu sen nasılsın?
sezen slm canım çocuk doktoru nereye gıdıyorsunn
tam mesaj atıyodum amma okudun geçmişi diye son anda cevabını gördüm...
Ay kıyamam ben ona, anam bunlarda kriz halinde ağlıyo hep ya, ateşinin çıkmamasına sevindim valla, bizimde geriye sayım başladı, gerildim, piiiiiiiffffffffffffff....
Uykusuzum ya, ölüyom uykusuzluktan, duru kucağımda emerken uyuya kaldı bende lale devrini izliyorum, birazdan yatırıp uyumayı denicem uyanmazsa tabi...
saol cnmbu arada propcum çok geçmiş olsun..
kızıııım valla bugun pozıtıf enerjı doldum komedı dukkanı sayesınde valla ve de bılla :) cok cok guldum. her bolumu bu kdr guzel olmuyo. true blood dan ses yok daha. evet nıp tuck yarım kaldı ama benım dızılerım basladı malum ona vakıt kalmıo artık :))hadi ya ben hiç izlemedim komedi dükkanını.Gece izliyim bari:)true blood yenileri çekildi mi acaba nip tuck da yarım kaldı
bızımkı avent dısında hıc bısı tutmadı. hele nuk onermıstı doktor onu dılıyle bır ıtısı var gulmekten ölürsün :)ben de nuk un bu biberonundan kullanıyorum çokk memnunum . uygun bi emzik bulamadım henüz onu arıyorum.
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?