2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fınfık, bende boza çok işe yaradı, sende seviyosan bozayı bi denesene acayip süt yapıyo, benim kız iki gündür boğulacak nerdeyse emerken o kadar çok gelio...

ay hiç sevmem ben boza maltana alayım yine o da bayağı iyi geldi bana

oy yirim onu maşallah sana tütütü

yavrim duru seni fena etmiş belli bu gazınız en tez elden gitsin inş. len neden kaynamış ılımış suda yapıyorsun kaynar suyla hazırla soğuk suyun altına tut biberonu al sana 2 dakkada ılımış bir gece çayı
ayrıcana bize doktor tarife göre hazırla ancak çeyrek kahve fincanı içir dedi yani 100 hazırla 30 cc falan içir gerçi ben ölçüyü azaltıp 50 hazırlayıp 20 sini kendim içiyordum:86:

ben de nuk un bu biberonundan kullanıyorum çokk memnunum . uygun bi emzik bulamadım henüz onu arıyorum.

reca ederim cnm, neo baby i bulursan günde 1 kere kullan önce sonra yavaş yavaş 3 e çıkartırsın gerek kalırsa, o çok güçlü bi ilaç...

zeytinyağını önce cezvede ısıt, soğuduktan sonra şırıngaya al cnm, ben öle yaptım...

suyu kaynatıp ılındıktan sonrada yapabilirsin cnm, ya da kaynar su ile yaparsan soğuk suyun altında soğut cnm..

ii sen maltana iç o zaman bol bol cnm, annadığım kadarıyla o da bol süt yapıyo...

teşekkür ederiz cnm, bu arada...

ay cnm saol bende yaptıö çok güzel oldu:)))

reca ederim cnm...

teşekkür ederim fairy...

ben de nuk un bu biberonundan kullanıyorum çokk memnunum . uygun bi emzik bulamadım henüz onu arıyorum.

bende normal ağizlisi vardi nuk un
bu geniş ağizli dudaklarini kaplio tipki meme gibi

ben emzik olarakta nuk kullaniorum
chicco var anne göğüs ucu şeklinde bi de bebedor var
sadece nuk u alio öbürlerini kullanamadik hiç

bişii diil nalancim.
ben arada süt sağip verdiğim için memeye en benzeyeni bulmaya çaliştim.

bende yapiyorum ogluma ozamam cok güzel kaka yapiyor
masallah canim
gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir
cok tatli olmus masallah
yerim ben onu

slm kızlar...
bugun temizlik vardı evde,halılar, koltuklar, dolaplar, elden geçti.. mis gıbı oldu evım.. ancak kızıma deterjanlar alerjı yaptıgı için bır çok seyi beyaz sabunla yapmak zorunda kaldık.. koktukaları falan.. ama alsun temız oldu ginede...

Son düzenleme:
bişii diil nalancim.
ben arada süt sağip verdiğim için memeye en benzeyeni bulmaya çaliştim.

annadım cnm, benimki ilk başlarda biberonu alıyordu ama artık almıyo nedense, arada çay yapıyorum rahatlasın diye içmiyo biberondan, belki bundan alırım işe yarıyorsa...

bende yapiyorum ogluma ozamam cok güzel kaka yapiyor

masallah canim

gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir

cok tatli olmus masallah
yerim ben onu

saol zeynepcim...

geçmişi okudumm kayrayı uyuttum ağlama krizi tuttu kakasını yaptı uyudu gazı varmış rahatladı kuzumm
kayra iyi cnmm bugün ateşi çıkmadıı rahattı huysuzluğu yoktuu sen nasılsın?

tam mesaj atıyodum amma okudun geçmişi diye son anda cevabını gördüm...

Ay kıyamam ben ona, anam bunlarda kriz halinde ağlıyo hep ya, ateşinin çıkmamasına sevindim valla, bizimde geriye sayım başladı, gerildim, piiiiiiiffffffffffffff....

Uykusuzum ya, ölüyom uykusuzluktan, duru kucağımda emerken uyuya kaldı bende lale devrini izliyorum, birazdan yatırıp uyumayı denicem uyanmazsa tabi...

fırsat vermediki okumama siteyi açtım gerildi çocukk meğer mıçamıyomuş mıçınca rahatladıı
cumartesi olucağın aşı yaparsa ateş yapar verem yapmıyo cnmmm bizde yaptı ama allahtan 38 e çıkmadı gece sende serin yatırr ne olur ne olmazz

bu arada propcum çok geçmiş olsun..
saol cnm
hadi ya ben hiç izlemedim komedi dükkanını.Gece izliyim bari:)true blood yenileri çekildi mi acaba nip tuck da yarım kaldı
kızıııım valla bugun pozıtıf enerjı doldum komedı dukkanı sayesınde valla ve de bılla :) cok cok guldum. her bolumu bu kdr guzel olmuyo. true blood dan ses yok daha. evet nıp tuck yarım kaldı ama benım dızılerım basladı malum ona vakıt kalmıo artık :))
bızımkı avent dısında hıc bısı tutmadı. hele nuk onermıstı doktor onu dılıyle bır ıtısı var gulmekten ölürsün :)
iyi geceler kızlar

bon nuit cağnım

fatmagül güzeldi hee :) ben cok begenıyorum o cocugu zaten :) 2 gun once duş almıştım en son zaten o sayılmaz da yanı demır zırlayınca apar topar cıkmıstım sımdı bıdus aldım guzelce vucut ve yuz peelıng yaptım, resmen hafıfledım valla oh sefam olsun :))

haftasonu iş cıktı bana bır suru. cmts sabah arkadaslarım gelcek aksamustune kdr otururlar, aksam almanayadan kuzenı gelıo kocamın, pazar sabah da kocamın teyzesı ve baska kuzenlerı gelcek. allahtan bugun bı evı toparladım yoksa mumkun degıl yetıstıremezdım. yrn da banyolara fln bı el atayım, vıleda tutamadım bgn yrn yapabılırsem yaparım, cmts yemek yapmak lazım tabı, pazar sbh da bı supurge daha tuttum mu tamamdır :) pöf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…