2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oy kıyamam ben ona ya, bu nedir böle annamadım bütün çocuklarda bi gaz, kusma ve mıçma sorunu var, yazık bu bebelere ya...

heee verem yapmıyomu ii o zaman, ama veremde çok acıtıyordur tam omuzdan vuruluyo ya, of bi atlatsak şu aşıları hayırlısıyla biraz rahatlicam valla...

iyi geceler kızlar

ii geceler asoşum, naber, sen gece pek gelmezdin buralara ufaklığı uyuttun mu?

oohhhh sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...

hafta sonu içinde allah kolaylık versin valla, baya yoğun olcen demek...

çişim geldi, altıma yapcam nerdeyse ama koltuk krem rengi leke yapar diye yapmıyorum...şaka bi yana daha kımıldayınca gözlerini açıyo benimki ya....piiiiiiifffffffffff....

iyi geceler kızlar..benim melegim öglen 2 den beri uyuyoraradea uyandi emdi şimd gene uyudu..
heralde bu topikte en uykucuda benimkidir..gecede uyur o zaten..bakaım inşegişmez yok miçarim iki çocuklaa anasını satimm

Merhaba anneler, bizde dün kontrole gittik 800 gr almış bebişim dr iyi dedi mamaya gerek yok dedi bende sevindim ağladığı zaman emzir dedi 3 saatlik araya gerek yok dedi ay ne çok dedi dedim dimi
aşımızı olduk TSH içinde kan alındı elinden çok ağladı miniğim bakalım sonucumuz ne çıkacak...

hastanedende alışveriş için forum a gittik, çıkışta eşim bebek arabasını yürüyen merdiven gibi yerden inerken az kalsın arabayla beraber düşüyorlardı dengesini kaybetti birden o kadar korktum ki elim ayağım titredi resmen eşimi parçalayacaktım niye dikkat etmiyorsun diye, bendede market arabası vardı o yüzden ben müdahele edemedim o anda, şimdi bile ellerim titriyor, valla çok dikkat edin bizim hataya düşmeyin, Allah korudu bebeğimizi çok dikkat etmek lazım çok, ona birşey olsaydı bende yaşayamazdım zaten, Allah korusun

bu kadar olayın üzerine eve gelip misafir için hazırlık yaptım birde bugün bebek görmeye geldiler çok yoruldum çok

ah canim gecmis olsun allah korumus bende oldu olasi korkarim yürüyen merdivenlerden bebek arabasiyla gitmeye genelde asansörü tercih ediyorum

ah canim gecmis olsun allah korumus bende oldu olasi korkarim yürüyen merdivenlerden bebek arabasiyla gitmeye genelde asansörü tercih ediyorum

sağol canım bizde asansörü kullandık ama direkt otoparka inen yürüyen merdiven gibi bir yer vardı orda oldu, Allah bütün bebeklerimizi korusun...

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş valla...maşallah kuzucuna bu arada..

Nalan bir sen varsın birde ben..
benim oğlan sızdı yoksa biraz sohbet ederdik... İyi geceler sana.. inşallah bol uykulu bir gece geçirirsiniz

iyi geceler kızlar ben 3 gündür annemdeydim ceren iyice çıldırdı:) dayanamadım anneme gittim evde kaç kişi varsa hepsi hanımefendinin peşinde koşturdu onun tercihi gece uyumamaktan yana ( ne yapcaz böyle bilmiyorum gündüz tv açık elektrik süpürgesi falan tınmıyo yapacağını yapıyo geceleri inatla ayakta kırkı dedik bi bok olmadı şimdi 3 ay diyoruz amann ben ondanda umudumu kestim

gunaydın kızlar
of cok uykum var ya.. oglum saolsun yaramazlık yapmadı gece hıc ama sonucta uykusuz kaldım . o uslu uslu etrafı seyredıo ama ben bırakıp yatamıyorum yenı emdıgı ıcın kusar fln dıye, o tekrar zar zor uyuyunca ben de uyuyorum ama 1 saat snr gerı kalkıo hoppala aynı terane. sbh ezanından snr gogsumun ustunde uyurdu dokunmazsam. o uyumasına uyudu da gaz vardı 5 dakıkada bır kıpır kıpır olup zart zurt yaptı ben uyuyamadım bu sefer :)pöfff deliksiz uyucamız gunlerı ıple cekıorum

günaydınn
nalancım çok tatlı olmuş takviminn.. o takvimi ben de yaptım.. hatırlamıyorum ama bir arkadaş feysbukta 2010 kasım annelerine yazmış ordan gördüm. çok tatlı oluyo hakatten. bir sürü basıp dağıtıcam :)

Az öncede bi yandan kahvaltımı yapıp bi yandan bıcırımı emzirdim, o şu an uyuya kaldı kucağımda, minik bi kaplan gibi de sesler çıkartıyo, bende size bi bakim dedim...

Saol bijucum, bende ordan gördüm yaptım zaten, facebook hesabı olmayanlar vardır diye de burada da sölim dedim belki yapmak isteyen olur diye, değişik bi şey çünki ben çok beğendim, biz iki tane bastık, onları poşet dosyalara koyup saklicam, ilerde kuzuma anı olsun işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…