fırsat vermediki okumama siteyi açtım gerildi çocukk meğer mıçamıyomuş mıçınca rahatladıı
cumartesi olucağın aşı yaparsa ateş yapar verem yapmıyo cnmmm bizde yaptı ama allahtan 38 e çıkmadı gece sende serin yatırr ne olur ne olmazz
iyi geceler kızlar
fatmagül güzeldi hee :) ben cok begenıyorum o cocugu zaten :) 2 gun once duş almıştım en son zaten o sayılmaz da yanı demır zırlayınca apar topar cıkmıstım sımdı bıdus aldım guzelce vucut ve yuz peelıng yaptım, resmen hafıfledım valla oh sefam olsun :))
haftasonu iş cıktı bana bır suru. cmts sabah arkadaslarım gelcek aksamustune kdr otururlar, aksam almanayadan kuzenı gelıo kocamın, pazar sabah da kocamın teyzesı ve baska kuzenlerı gelcek. allahtan bugun bı evı toparladım yoksa mumkun degıl yetıstıremezdım. yrn da banyolara fln bı el atayım, vıleda tutamadım bgn yrn yapabılırsem yaparım, cmts yemek yapmak lazım tabı, pazar sbh da bı supurge daha tuttum mu tamamdır :) pöf
bişii diil nalancim.
ben arada süt sağip verdiğim için memeye en benzeyeni bulmaya çaliştim.
Merhaba anneler, bizde dün kontrole gittik 800 gr almış bebişim dr iyi dedi mamaya gerek yok dedi bende sevindim ağladığı zaman emzir dedi 3 saatlik araya gerek yok dedi ay ne çok dedi dedim dimi
aşımızı olduk TSH içinde kan alındı elinden çok ağladı miniğimbakalım sonucumuz ne çıkacak...
hastanedende alışveriş için forum a gittik, çıkışta eşim bebek arabasını yürüyen merdiven gibi yerden inerken az kalsın arabayla beraber düşüyorlardı dengesini kaybetti birden o kadar korktum ki elim ayağım titredi resmen eşimi parçalayacaktım niye dikkat etmiyorsun diye, bendede market arabası vardı o yüzden ben müdahele edemedim o anda, şimdi bile ellerim titriyor, valla çok dikkat edin bizim hataya düşmeyin, Allah korudu bebeğimiziçok dikkat etmek lazım çok, ona birşey olsaydı bende yaşayamazdım zaten, Allah korusun
ah canim gecmis olsun allah korumus bende oldu olasi korkarim yürüyen merdivenlerden bebek arabasiyla gitmeye genelde asansörü tercih ediyorum
Merhaba anneler, bizde dün kontrole gittik 800 gr almış bebişim dr iyi dedi mamaya gerek yok dedi bende sevindim ağladığı zaman emzir dedi 3 saatlik araya gerek yok dedi ay ne çok dedi dedim dimi
aşımızı olduk TSH içinde kan alındı elinden çok ağladı miniğimbakalım sonucumuz ne çıkacak...
hastanedende alışveriş için forum a gittik, çıkışta eşim bebek arabasını yürüyen merdiven gibi yerden inerken az kalsın arabayla beraber düşüyorlardı dengesini kaybetti birden o kadar korktum ki elim ayağım titredi resmen eşimi parçalayacaktım niye dikkat etmiyorsun diye, bendede market arabası vardı o yüzden ben müdahele edemedim o anda, şimdi bile ellerim titriyor, valla çok dikkat edin bizim hataya düşmeyin, Allah korudu bebeğimiziçok dikkat etmek lazım çok, ona birşey olsaydı bende yaşayamazdım zaten, Allah korusun
günaydınn
nalancım çok tatlı olmuş takviminn.. o takvimi ben de yaptım.. hatırlamıyorum ama bir arkadaş feysbukta 2010 kasım annelerine yazmış ordan gördüm. çok tatlı oluyo hakatten. bir sürü basıp dağıtıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?