2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çişim geldi, altıma yapcam nerdeyse ama koltuk krem rengi leke yapar diye yapmıyorum...
çok oluyo o bana nalancım.. patlicak gibi oluyorum bazen, en son dayanamıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsan ağla diyorum napim yaaa :S

pöfff deliksiz uyucamız gunlerı ıple cekıorum
gelcek mi o günler bee

aa güzel fikir nalancım. ben de saklayayım bir tanesini..

aha uyandı :S yarım saat uyudu ama hakkını yemeyeyim. saat dokuz buçuk olsun da bim e gidicem malt içeceği almaya. toprağı da babasının yanına yatırırım ağlarsa baksın artık yapıcak bişey yok..

kanal d de ateş meselesi var biliginize. izleyeyim de belki faydalı bi bilgi edinirim..

banada çok oluyo, bende senin gibi atıyom yatağına zor yetişiyorum tuvalete valla...sakla kız anı olur ilerde ne güzel...

eferin topyağa, at kız babasının yanına baksın uyanınca, babalar öle bakınca daha bi kaynaşıyolar çocukları ile, ben baktırıyorum valla, hem ben dinleniorum hemde onlar kaynaşıyolar...

kanal d de ateş meselesi var biliginize. izleyeyim de belki faydalı bi bilgi edinirim..

ay izlede önemli bi şi konuşulursa bizede yaz cnm, ben kumandalara uzak kaldım açamıyorum tv yi...

gündüzleri pek tv açmıyorum ben bi pok olmadığı için zaplamaktan yoruluyorum, açarsam da alman kanallarını izliom...

Günaydın analar,napıyor danalar? benim dana dizimde sallanıyor.Bugün alışverişe çıkıcam allahımm alışveriş merkezlerine hasret kaldım hasret alışveriş yapcam ya kesin bir şey bulamam.

nereye gıtcen asocum cepaya gıt yanında da kent park var oraya da gıtmıs olursn ben daha goremedım
Kentparka gitcektim mağazalarına baktım netten sevmedim.Kardeşim de beğenmemiş orayı.Cepa bize daha yakın aslında ama bugün önce ankamall'e gitcem sonra cepaya gitcem bir gün de panoraya gitcem inşallah aksilik çıkmaz ise

Günaydın analar,napıyor danalar? benim dana dizimde sallanıyor.Bugün alışverişe çıkıcam allahımm alışveriş merkezlerine hasret kaldım hasret alışveriş yapcam ya kesin bir şey bulamam.

günaydın aso benim dana yatağında takılıyor kendi halinde
bende yarım avm lere atacam kendimi

oyyy tam sürtük oldun anacım sen sefan olsun, cok kıskandım

günaydın aso benim dana yatağında takılıyor kendi halinde
bende yarım avm lere atacam kendimi
at at çok heycanlıyım ya o gün kuaföre giderken de çok heycanlıydım.ama en çok avmye gitcem diye heycanlıyım.çocuklar gibi şenim ne kadar özlemişim ya allahım ne hallere düştüm:))))))))))))))))))))))
oyyy tam sürtük oldun anacım sen sefan olsun, cok kıskandım
darısı sana güzelim:) istediğin bişi var mı alayım sana:)
yok be yavrim 40 ı bitti 52 sini bekliyoruz
ya benim kanama daha yeni bitti daha :S
ne kanamaymış yahu ak ak bitmedi.benimki 20 günlükken bitti ama ameliyat oldum ya şidmi de diğer delikten kan geliyyD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…