çok oluyo o bana nalancım.. patlicak gibi oluyorum bazen, en son dayanamıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsan ağla diyorum napim yaaa :Sçişim geldi, altıma yapcam nerdeyse ama koltuk krem rengi leke yapar diye yapmıyorum...
gelcek mi o günler beepöfff deliksiz uyucamız gunlerı ıple cekıorum
aa güzel fikir nalancım. ben de saklayayım bir tanesini..Saol bijucum, bende ordan gördüm yaptım zaten, facebook hesabı olmayanlar vardır diye de burada da sölim dedim belki yapmak isteyen olur diye, değişik bi şey çünki ben çok beğendim, biz iki tane bastık, onları poşet dosyalara koyup saklicam, ilerde kuzuma anı olsun işte...
çok oluyo o bana nalancım.. patlicak gibi oluyorum bazen, en son dayanamıyorum bırakıyorum yatağına ağlarsan ağla diyorum napim yaaa :S
gelcek mi o günler bee
aa güzel fikir nalancım. ben de saklayayım bir tanesini..
aha uyandı :S yarım saat uyudu ama hakkını yemeyeyim. saat dokuz buçuk olsun da bim e gidicem malt içeceği almaya. toprağı da babasının yanına yatırırım ağlarsa baksın artık yapıcak bişey yok..
kanal d de ateş meselesi var biliginize. izleyeyim de belki faydalı bi bilgi edinirim..
siz paris seferine çıktınız mı şekerimay bu donlasütyen:92: aklıma neler soktu sabah sabah töbe töbe
Kentparka gitcektim mağazalarına baktım netten sevmedim.Kardeşim de beğenmemiş orayı.Cepa bize daha yakın aslında ama bugün önce ankamall'e gitcem sonra cepaya gitcem bir gün de panoraya gitcem inşallah aksilik çıkmaz isenereye gıtcen asocum cepaya gıt yanında da kent park var oraya da gıtmıs olursn ben daha goremedım
Günaydın analar,napıyor danalar?benim dana dizimde sallanıyor.Bugün alışverişe çıkıcam allahımm alışveriş merkezlerine hasret kaldım hasret alışveriş yapcam ya kesin bir şey bulamam.
Kentparka gitcektim mağazalarına baktım netten sevmedim.Kardeşim de beğenmemiş orayı.Cepa bize daha yakın aslında ama bugün önce ankamall'e gitcem sonra cepaya gitcem bir gün de panoraya gitcem inşallah aksilik çıkmaz ise
siz paris seferine çıktınız mı şekerim
at at çok heycanlıyım ya o gün kuaföre giderken de çok heycanlıydım.ama en çok avmye gitcem diye heycanlıyım.çocuklar gibi şenimgünaydın aso benim dana yatağında takılıyor kendi halinde
bende yarım avm lere atacam kendimi
darısı sana güzelim:) istediğin bişi var mı alayım sana:)oyyy tam sürtük oldun anacım sensefan olsun, cok kıskandım
ne kanamaymış yahu ak ak bitmedi.benimki 20 günlükken bitti ama ameliyat oldum ya şidmi de diğer delikten kan geliyyyok be yavrim 40 ı bitti 52 sini bekliyoruz
ya benim kanama daha yeni bitti daha :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?