2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız kal işte 4unr 5ıne kdr gelıyım ben de. karar verememıstım bu hafta gelmek ıcın ama kayınvalıdem ben ankara dısındayım sımdı gelme ben varken gel buyurdular :)
:)))) sen erken gel kaynanan gelene kdar kal madem:)kız yeter evime gideyim artık.herif beni boşıcak :)))

:)))) sen erken gel kaynanan gelene kdar kal madem:)kız yeter evime gideyim artık.herif beni boşıcak :)))

heueheu :) yavrum daha erken gelemem kı artık zaten, bu haftasonu mısafırlerım var. carsamba ve persembe demırın aşıları ve aylık kontrolu var, cuma zaten yılbaşı, ben de en erken 3 aralıkta gelebılıorum işte.

dön tabı evıne fazla booş bırakma adamın başını, kurtlara kuşlara yem etmeyelim herifleri sonra. annem de gel 10 gun kal dıo da ben kalamam o kdr kesınlıkle. senınkı zorunluluktan oldu bı de, ben gezmeye gıdıorum heeeeç risk alamam :)

gunaydın kızlar....

bugun hava guzel yaa.... bende sokaga atmak istiyorum kendımı????

prop o yazdıgını okudum igrençç...... ve bebegımı yanımda bile olsa bırının kucagına almasına tahammul edemıyorum... o tur yazışarı falan gördukçe...

selam kizlar..

hava bugün ne güzeeeell..yüzyilin en soğuk kışını yaşiyoruzzz

tutku ya zinco başladiğim için çoook pişmanim..daha önce ne güzel çikariodu gazini kakasini yapiodu..
dün gece vermedim kuzum yapamio hiçbişii ikinmaktan helak oldu yavrum.zor uyuttum.
gerçi sadece 4 damla veriorum ama yinede alişmiş demek ki :26:

doktora kontrole de gidemedim daha 40ın çikinca gel demişti.
spiral taktiran var mi??
acitiyomu acaba takilirken

bir başka ankara gezmesinde görüşmek üzere öyleyse canımcım:) bencede adamları boş bırakmaya gerek yok zaten aylardır boşladık adamları daha da öyle.admlar başka karılara atlıcak yakında:)))var ya onun ç.nü rondodan geçirir çorba yapar içiririm:)bizim de dönüşte aşılar ve kontrol var uf:S

ben dun yıne ruyamda kocamın benı aldattıgını gordum, bu 3. oluo dogumdan snr, bu seferkı cok gercekcıydı dıorum, dıkkat et de yakında gercek olmasın tamamen dıyo :S hayvanat ya. boyle şaka yapılır mı allasen

rüyalar tersine çikar sen dikkatli ol bence de :)))

Ben de hep aldattığını görüyorum kocama diyince popon açıkta yattın herhalde diyor.bir de gülerek allahalallllaaa diyor. bilinçaltımız bunla mı doldu neyse :S of erkek milleti erkek milleti uyuzlar.Bir an önce eski hayatıma dönmemiz lazım en acilinden

fairycım tersıne cıkacaksa sorun yok. ama dıkkatlı olup napayım allah askına napabılırım kı yanı su anda :S gercı su an benım okeye sarmış vazıyette gece gunduz okeyıyle ugrasıo, 3 gunde bır dus alıo valla kımse bakmaz ona bu halıyle hahahahah her sbh sacını yıkıo dus alsana dıorum vaktım yok dıye kostur kostur ıse gıdıo sabahın 7sınde, aksam 8de eve gelıp gece 3e 4e kdr da devam edıo kodlamaya. takıntılı herıf bıtırene kdr rahatlayamaz sımdı. karı kız gormez onun gozu şu anda

dogru dıosun asenam anlayamam heralde. zaten dısı kopek kuyrugunu sallıcak kı gıtcek bızımkıler :))

ya Allah esirgesin,bende bi ara kafayı yiyodum ya her gece her gece rüyalar falan ama dediğin gibi bilinçaltının bize oyunları:s
benim eşim bi de uzağımda olduğu için daha çok kıskanıyorum galiba(

erkeklerin evlı oldugunu bile bile onlarla beraberlık yaşayan malesef çok kışı var.... hele bırde bunlar tahmın edemedıgın kışılerden çıkıyor... iki tarafta saklayınca kadın nerden anlayacak kı... malesef..

evvet bılgısayarcı kısaca, yazılım tasarım hepsını yapıo. face de sanal okey applıcasyonunu yaptı sımdı ben sana davet gondermısımdı nıye oynamıosun bakayım burdkaı kızlar oynuo :))

aman hiiiç korkma o zaman bende eğitimini aldim o işin bi yiğin yazilimci taniyorum
hiçbiri ööle eli işte gözü oynaşta adamlar olmuyolar
yani ben hep ööle gözlemledim.

face e girmiorum ki doğru dürüst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…