:)))) sen erken gel kaynanan gelene kdar kal madem:)kız yeter evime gideyim artık.herif beni boşıcak :)))kız kal işte 4unr 5ıne kdr gelıyım ben de. karar verememıstım bu hafta gelmek ıcın ama kayınvalıdem ben ankara dısındayım sımdı gelme ben varken gel buyurdular :)
:)))) sen erken gel kaynanan gelene kdar kal madem:)kız yeter evime gideyim artık.herif beni boşıcak :)))
bir başka ankara gezmesinde görüşmek üzere öyleyse canımcım:) bencede adamları boş bırakmaya gerek yok zaten aylardır boşladık adamları daha da öyle.admlar başka karılara atlıcak yakında:)))var ya onun ç.nü rondodan geçirir çorba yapar içiririm:)bizim de dönüşte aşılar ve kontrol var uf:Sheueheu :) yavrum daha erken gelemem kı artık zaten, bu haftasonu mısafırlerım var. carsamba ve persembe demırın aşıları ve aylık kontrolu var, cuma zaten yılbaşı, ben de en erken 3 aralıkta gelebılıorum işte.
dön tabı evıne fazla booş bırakma adamın başını, kurtlara kuşlara yem etmeyelim herifleri sonra. annem de gel 10 gun kal dıo da ben kalamam o kdr kesınlıkle. senınkı zorunluluktan oldu bı de, ben gezmeye gıdıorum heeeeç risk alamam :)
ben dun yıne ruyamda kocamın benı aldattıgını gordum, bu 3. oluo dogumdan snr, bu seferkı cok gercekcıydı dıorum, dıkkat et de yakında gercek olmasın tamamen dıyo :S hayvanat ya. boyle şaka yapılır mı allasen
yazilim uzmanimi eşin?
dogru dıosun asenam anlayamam heralde. zaten dısı kopek kuyrugunu sallıcak kı gıtcek bızımkıler :))
evvet bılgısayarcı kısaca, yazılım tasarım hepsını yapıo. face de sanal okey applıcasyonunu yaptı sımdı ben sana davet gondermısımdı nıye oynamıosun bakayım burdkaı kızlar oynuo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?