2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya varya şu Antalya ya bir forum yapılamadı be ... mersine gittiğimde kendimi hemen forum a atıyorum.. güya turizm kenti olacak ... bizde forum istiyoruz

valla cok guzel degıl ıstanbuldakı, izmirdekı daha guzel mesela. belkı ıstanbulda baska bır suru avm oldugu ıcın o guzel gelmıo belkı de alısverıs yapan kesımı pek sevmıorum ordakı. ama en cok cocuk magazası forumda valla bu da bı gercek

puhahaha ben taktırmak istiim ama tırsıyorum :S

ben kızımdan sonra 40 ım çıkınca taktırdım ama şimdi doktor 6. ayda takacam dedi o zamana kadar bana bir bebek takılmazsa töbe töbe. ondan merak ettim tırsacak hiçbirşeyi yok sadece takarken biraz acıyor o kadar sonrasında ağrı falan yapmıyor

ben guyya bu haftasonu agdaya gıdecektım de haftaya doktora gıdecektım dogum sonrası muayene olmadım daha :S taktırcaktım işte..ama bu haftasonu evım ana baba gunu olcak agdaya fln gıdemıorum

ben guyya bu haftasonu agdaya gıdecektım de haftaya doktora gıdecektım dogum sonrası muayene olmadım daha :S taktırcaktım işte..ama bu haftasonu evım ana baba gunu olcak agdaya fln gıdemıorum

ya bende olmadım muayene arada bir defa oldum rahim küçülmeye başlamıştı o zaman alttan mı olacak acaba bu muayene :S

ya bende olmadım muayene arada bir defa oldum rahim küçülmeye başlamıştı o zaman alttan mı olacak acaba bu muayene :S

Maalesef alttan olacak benimde çarşamba günü. üfffffffff sevmiyorum vajinal muayeneleri, düşük tehlikesi yüzünden altımı görmeyen kalmadı ııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy bıktım

asocum daha ne kdr ordasın sen ? yılbası sonrası da ordaysan alıyım bıletımı :)

fınfık ben de 1 haftalıkken ole bı muayene oldum o kdr. alttan olcak dıye bılıorum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…