saol asocum bugun foruma gıtcez akşamgercı ankarada olsam senle beraber gezerdık ohhh
Ya varya şu Antalya ya bir forum yapılamadı be ... mersine gittiğimde kendimi hemen forum a atıyorum.. güya turizm kenti olacak ... bizde forum istiyoruz
kızlar paris e gittiğinde yalnız dönmek için spiral taktıran var mı yada düşünen
puhahahaben taktırmak istiim ama tırsıyorum :S
ben guyya bu haftasonu agdaya gıdecektım de haftaya doktora gıdecektım dogum sonrası muayene olmadım daha :S taktırcaktım işte..ama bu haftasonu evım ana baba gunu olcak agdaya fln gıdemıorum
evet ya hemde nasıl gezerdik sigara kahve molası yapardık bir de üstünesaol asocum bugun foruma gıtcez akşamgercı ankarada olsam senle beraber gezerdık ohhh
ya bende olmadım muayene arada bir defa oldum rahim küçülmeye başlamıştı o zaman alttan mı olacak acaba bu muayene :S
hakkat benimki neden uzun sürdü bu kadar be :S
kuşum benimkide yeni bitti yanlız degilsi
canım benim ben 1-2 ocak gibi döncem.2 hafta kalmış olcam resmen:)))asocum daha ne kdr ordasın sen ? yılbası sonrası da ordaysan alıyım bıletımı :)
fınfık ben de 1 haftalıkken ole bı muayene oldum o kdr. alttan olcak dıye bılıorum bu
canım benim ben 1-2 ocak gibi döncem.2 hafta kalmış olcam resmen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?