2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün berbat bir gece geçirdim,oğlum saat gewce 12 de ard arda 3 defa fışkırarak kustu ağzı burdnu,halı kanepe benşm üstüm başım onun üstü başı her şey kusmuk oldu:S o kadar çok kustu ki az daha boğluyodu can havliyle kucağıma alıp ters çevirdim öyle kurtuldu boğulmaktan
ya diyorum yanında olmasaydım ya ben yoken olsaydı bu ne olurdu ebbeğime
gece nöbet tuttum gık dedi başıan gittim guk dedi aşına gittim

bende de bır ara vardı.. şişmanladım, karın bölgemın estetıgı kalmadı... çırkın vucutlu bırı oldum... hatta soruyorum ben çok mu çırkın oldum diye... allah korusun ya... hepimizi

slm kızlar nasılsınız..ben delirecem valla hiçbir şikayeti yok 5 dk bilem uyumuyor hep yanında istiyor yanak yanağa yatalım diyo yaaa yarın arkadaşlarım gelecek evi bok götürüyor annem deren şıkır şıkır gezmelerde kocam eğitimde tek başıma kalakaldım((şimdide odasına bağıra bağıra sesimi duyuruyorumki sussun da az nete takılayım diye...

kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece

özgülcüm benimde şubatta bitiyor maalesef izmin(( ama ben istifa etmeyi düşünüyorum geri dönüşüm olmayacağını bile bile..eşim kabul ediyor annem delimisin diyoo bende kızıma kendim bakmak istiyorum bakalım artık hiç olmadı 1 yıl ücretsiz izne ayrılırım..

yok böyle bir iğrençlik prop yaaaaaa allah belasını versin böylelerinin işte bende böyle şeyler duyduğum için istifa edip kendim bakayım kızıma diyorum annemde delilik seninki millet memur olmak için yırtınıyor sende istifa etmek için diyoo((

kızlar paris e gittiğinde yalnız dönmek için spiral taktıran var mı yada düşünen

eşimi ikna edebilirsem taktıracam inş... hala spirali istediğim zaman çıkartıp hamile kalabileceğimi kabul ettiremedim kordon bağlatma gibi düşünüyor olayı yaaa(( ben korunurum sen bişey yapma diyooo..tabi amacı kendi istediği zaman kafayı buldurup 2.çocuğu yapmak...zaten 40ımdan sonra daha muayneyede gidemedim bu orman halimle önce acilen bir mıntıka temizliği lazım bana ((

evvet bılgısayarcı kısaca, yazılım tasarım hepsını yapıo. face de sanal okey applıcasyonunu yaptı sımdı ben sana davet gondermısımdı nıye oynamıosun bakayım burdkaı kızlar oynuo :))

burcu davet gönderirmisin bana gerçi ben çook oynayamamda bizim kızlar çok takılıyor çoluk çocuk olmayınca başlarında:)))

canım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum bu olaydan allah korusun meleklerimizi yaaa

özgul geçmiş olsun.. sureklı yan yatır.. sırt ustu yattımı tukurugu bile bogazına kaçabilir..... allah korusun..

saolun kızlar kusma kabusum oldu valla
ama benim oğlan kendi dönüyo yan yatırsam da:s ancA SAĞINA SOLUNA DÖNMESİN DİE BİŞE KOYARSAM DURUYO o zamanda sıkılıyo ağlıyo

Ay canım ya çok geçmiş olsun egeye de öyle olmuştu ödüm kopmuştu kaynanamdaydım karşı dairesinde kadın doğum doktoru vardı hemen ona gösterdim. nefes alıyor korkma yediği çok gelmiş yada burnu tıkalıymış dedi birşey olmaz dedi bana sor ama saatlerce elim ayağım tutmadı Allah korusun yavrularımızı.

iloşşş nerdesin kızım ya

özgül benimde ödüm patlıyor kusarda genzine kaçar diye dün akşam mutfakta yemek yapıyordum duru da beşiğinde uyumuyordu geldm baktım ki kıkkk kıkk sesler geliyor ödüm patladı
ben her gece 50 defa uyanıyorum bakıorum yan yatırıp arkasına yastık koyuyorum :S

ay cnm bende çok korkuyorum öyle bişey olur diye şükür ki hep kusarken yanındayım...bizimki dekafasına göre yatıyoo ben yanlarına bişey koysamda istediği gibi yatar o:44:

sabah 7 den beri emiyoo duruyoo altını aç sonra gene emiyooo delirdim valla:84:bu gaz sorunundan mı anlamadım..poposuda ıkınmaktan pişik olmuş yaaaayardım etmesem nasıl yapacak bebğim bilmiyorum...

kızlar meme başı kullanıyorum ben Oğlum mememi tutamıyoo 3 kere meme başı olmadan emzirmeyi denedim acaba onamı dellendi de huysuzlaştı offfffffffffffff

özgül çok geçmiş olsun aynı dertten muzdaribim bende biliyorsunki. doktor bize mide ilacı verdi akciğerleirne kusmuk kaçarsa bronşite fln çevririr dedi çünkü. şurup veriyorm ama pek bi değişiklik göremedim henüz:S çok dikkatli olmak lazım

ay kızma ama sen var mısın benım rkadas lıstemde

kızlar bende şubatta göreve başlayacağım ama inanın okula başlamak istemiyorum.mesleğimi çok seviyorum ama iki küçük çocukla çok zor olacak.benimkilere babaannelere bakacak yaz tatiline kadar kızkardeşimde gelecek beraber bakacaklar bu dönem.
bakıcıyla ilgili anlattığınız olayı bene duydum hatta yakın arkadaşlarımın bakıcıyla ilgili yaşadıkları çok şey var o yüzden babannesi olduğu için şanslıyım.
bende spiral taktırmak istiyorum biliyosunuz iki küçük oğlum var bi kazayı daha kaldıramam.ama spiral hemen takılıyomu bilmiyorum.

MELAİKE06
canım sende mi öğretmensin.geri dönüşümün neden olmuyo istifa edersen

kızlar tek tek saolun çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum
inşallah hepimziin bu kabusları sona erer,ama nette okudum ortalama 6 ay 12 ay arası bitiyomuş bu kabus ama biraz daha byüüdüklerinde şöle bi 4 ay falan olsunlar o zaman belki ekndilerini kurtarırlar ne bileyim nefes alamayınca falan yan dönerler

ayyy oğlumun yeni yıl hediyeleri geldi, ilk hediyeleri çok güzeller çok :)) keşke bız de burda cekılıs yapsaydık yaaaaaaaaa

helin hivda sen de mi öğretmensin?
ve melaike sen de mi?
ya keşke öğretmen kasım anneleri diye de bi başlık açsaydıkbaşlığın yarısından fazlası öğretmen ya:S branşlar ne kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…