- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
kızlar bu arada çalışan anneler göreve ne zaman başlıcaksınız?
ben nasıl olacak düşünemiyorum bile:S haziranda seminerlere başlıcam inaşşalh sadece
şimdi sizinle iğrenç bişi paylaşıyorum, mideniz bulanabilir, şehir efsanesi de olabilir.
kadının 4 aylık bebeğinde enfeksiyon çıkmış, hastaneye yatmışlar 1 hafta tedavi olmuş iyiyleşmiş fln, eve gelmişler tekrar enfeksiyon çıkmış. anlamamışlar noluo die, gayet dikkat ediolarmış çünkü, bakıcı da bunların yanında gayet iyi bakıomuş fln. eve kamera koymuşlar bız yokken noluo da cocuk enfeksıyon kapıo dıye, bakıcı sevgılısını getırıomuş eve ve bebege oral yaptırıomuş adam fantazı yapıolarmış, bebek de yutuomuş hepsını :S
annem anlattı elım ayagım bosaldı sımdı buraya yazarken de elım ayagım bosaldı, titredım resmen. allahım boyle bısı varsa boyle ınsanlar varsa gercekten hepsıne en kotu olumlerı nasıp et, evlatlarımızı da boyle o. çocuklarından sakın yarabbim. töbe est..
kızlar paris e gittiğinde yalnız dönmek için spiral taktıran var mı yada düşünen
evvet bılgısayarcı kısaca, yazılım tasarım hepsını yapıo. face de sanal okey applıcasyonunu yaptı sımdı ben sana davet gondermısımdı nıye oynamıosun bakayım burdkaı kızlar oynuo :))
dün berbat bir gece geçirdim,oğlum saat gewce 12 de ard arda 3 defa fışkırarak kustu ağzı burdnu,halı kanepe benşm üstüm başım onun üstü başı her şey kusmuk oldu:S o kadar çok kustu ki az daha boğluyodu can havliyle kucağıma alıp ters çevirdim öyle kurtuldu boğulmaktan
ya diyorum yanında olmasaydım ya ben yoken olsaydı bu ne olurdu ebbeğime
gece nöbet tuttum gık dedi başıan gittim guk dedi aşına gittim
saol cnm
bızımkı avent dısında hıc bısı tutmadı. hele nuk onermıstı doktor onu dılıyle bır ıtısı var gulmekten ölürsün :)
dün berbat bir gece geçirdim,oğlum saat gewce 12 de ard arda 3 defa fışkırarak kustu ağzı burdnu,halı kanepe benşm üstüm başım onun üstü başı her şey kusmuk oldu:S o kadar çok kustu ki az daha boğluyodu can havliyle kucağıma alıp ters çevirdim öyle kurtuldu boğulmaktan
ya diyorum yanında olmasaydım ya ben yoken olsaydı bu ne olurdu ebbeğime
gece nöbet tuttum gık dedi başıan gittim guk dedi aşına gittim
slm kızlar nasılsınız..ben delirecem valla hiçbir şikayeti yok 5 dk bilem uyumuyor hep yanında istiyor yanak yanağa yatalım diyo yaaa yarın arkadaşlarım gelecek evi bok götürüyor annem deren şıkır şıkır gezmelerde kocam eğitimde tek başıma kalakaldım((şimdide odasına bağıra bağıra sesimi duyuruyorumki sussun da az nete takılayım diye...
özgülcüm benimde şubatta bitiyor maalesef izmin(( ama ben istifa etmeyi düşünüyorum geri dönüşüm olmayacağını bile bile..eşim kabul ediyor annem delimisin diyoo bende kızıma kendim bakmak istiyorum bakalım artık hiç olmadı 1 yıl ücretsiz izne ayrılırım..
yok böyle bir iğrençlik prop yaaaaaa allah belasını versin böylelerinin işte bende böyle şeyler duyduğum için istifa edip kendim bakayım kızıma diyorum annemde delilik seninki millet memur olmak için yırtınıyor sende istifa etmek için diyoo((
eşimi ikna edebilirsem taktıracam inş... hala spirali istediğim zaman çıkartıp hamile kalabileceğimi kabul ettiremedim kordon bağlatma gibi düşünüyor olayı yaaa(( ben korunurum sen bişey yapma diyooo..tabi amacı kendi istediği zaman kafayı buldurup 2.çocuğu yapmak...zaten 40ımdan sonra daha muayneyede gidemedim bu orman halimle önce acilen bir mıntıka temizliği lazım bana ((
burcu davet gönderirmisin bana gerçi ben çook oynayamamda bizim kızlar çok takılıyor çoluk çocuk olmayınca başlarında:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?