- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ayyy oğlumun yeni yıl hediyeleri geldi, ilk hediyeleri çok güzeller çok :)) keşke bız de burda cekılıs yapsaydık yaaaaaaaaa
Canım çok geçmiş olsun.benim oğlum her gün sürekli kusuyor.doktora götürdük reflü olabilir dedi.bi yıla kadar geçer dedi.öyle kusuşu varki burnından geliyor ve bu sefer burnuda tıkanıyo.kabusum oldu.her memeden sonra dört beş kez kusuyo.bi günde 8-9 kez ağız dolusu kusuyo.çok korkuyorum .biraz büyürlerse kendilerini kurtarabilirler.yan yatırma yastığı aldım ama onda bile dönüyor.allaha emenetler.kızlar tek tek saolun çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum
inşallah hepimziin bu kabusları sona erer,ama nette okudum ortalama 6 ay 12 ay arası bitiyomuş bu kabusama biraz daha byüüdüklerinde şöle bi 4 ay falan olsunlar o zaman belki ekndilerini kurtarırlar ne bileyim nefes alamayınca falan yan dönerler
rehber öğretmenim canım.iyi olurda çok öğretmen var kasım annelerindehelin hivda sen de mi öğretmensin?
ve melaike sen de mi?
ya keşke öğretmen kasım anneleri diye de bi başlık açsaydıkbaşlığın yarısından fazlası öğretmen ya:S branşlar ne kızlar?
bence güzel olurdu.ilk yeni yılları olacak miniklerinayyy oğlumun yeni yıl hediyeleri geldi, ilk hediyeleri çok güzeller çok :)) keşke bız de burda cekılıs yapsaydık yaaaaaaaaa
özggül yanlış anlamazsan sırf merakımdan soıruyorum hıc denk gelmedım cunku. sen kapalısın ya, okulda napıosun ?
özggül yanlış anlamazsan sırf merakımdan soıruyorum hıc denk gelmedım cunku. sen kapalısın ya, okulda napıosun ?
kızlar bende şubatta göreve başlayacağım ama inanın okula başlamak istemiyorum.mesleğimi çok seviyorum ama iki küçük çocukla çok zor olacak.benimkilere babaannelere bakacak yaz tatiline kadar kızkardeşimde gelecek beraber bakacaklar bu dönem.
bakıcıyla ilgili anlattığınız olayı bene duydum hatta yakın arkadaşlarımın bakıcıyla ilgili yaşadıkları çok şey var o yüzden babannesi olduğu için şanslıyım.
bende spiral taktırmak istiyorum biliyosunuz iki küçük oğlum var bi kazayı daha kaldıramam.ama spiral hemen takılıyomu bilmiyorum.
MELAİKE06
canım sende mi öğretmensin.geri dönüşümün neden olmuyo istifa edersen
ay canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun,Allah'ım bi daha yaşatmasın inşallah ya.bende bi benim oğlum çok kusuyo sanıyodum ama gördümki hepimiizn bebişlerinde varmışCanım çok geçmiş olsun.benim oğlum her gün sürekli kusuyor.doktora götürdük reflü olabilir dedi.bi yıla kadar geçer dedi.öyle kusuşu varki burnından geliyor ve bu sefer burnuda tıkanıyo.kabusum oldu.her memeden sonra dört beş kez kusuyo.bi günde 8-9 kez ağız dolusu kusuyo.çok korkuyorum .biraz büyürlerse kendilerini kurtarabilirler.yan yatırma yastığı aldım ama onda bile dönüyor.allaha emenetler.
ilk oğlum doğduğu gün kustu ve kusarken birden kafasını dikleştirdi ameliyatlı olduğum için doğrulamadım çığlık attım kızkardeşimde uyuyordu o fırladı hemşireler koştular çocuğu kapıp götürdüler ama ben boğulma seslerini çırpınışlarını gördüm.bende arkalrından fırladım hatırlamıyorum bile nasıl o halimle koşmuşum.oığlum kustuklarını ciğerlerine çekmiş temizleyip gönderdiler.ama o anı hatırladıkça hala gözlerim doldar.ben ve babası aylarca başında nöbet tuttuk bizi çok etkilediği için korkuyorduk
iloşşş nerdesin kızım ya
ay kızma ama sen var mısın benım rkadas lıstemde
kızlar bende şubatta göreve başlayacağım ama inanın okula başlamak istemiyorum.mesleğimi çok seviyorum ama iki küçük çocukla çok zor olacak.benimkilere babaannelere bakacak yaz tatiline kadar kızkardeşimde gelecek beraber bakacaklar bu dönem.
bakıcıyla ilgili anlattığınız olayı bene duydum hatta yakın arkadaşlarımın bakıcıyla ilgili yaşadıkları çok şey var o yüzden babannesi olduğu için şanslıyım.
bende spiral taktırmak istiyorum biliyosunuz iki küçük oğlum var bi kazayı daha kaldıramam.ama spiral hemen takılıyomu bilmiyorum.
MELAİKE06
canım sende mi öğretmensin.geri dönüşümün neden olmuyo istifa edersen
peruk fln yok yanı acıp gırıosun, anladım. mrk etmıstım nası oluo bu iş diye :))
40,çıktığı gün takıolarr ben cumayı bekliorum çok acıtan bişi deil korkmayın ben 4sene korundumm
ben muayeneye gittim doktor takamdı:Sya 40 bitmeden gelseydin dio ya da adetim 2-3 .günü gel dio,tabi doktordan 2 gün sonra ben adet gördüm ama adet gördüğümğ çakmadığım için doktora da gitmedim o şans da kaçtı yani:S ben kaza kurşunlarına açığım yane:S
bilemiciğim.. :)burcu bu arada kardeşimin eşide izlesene .com un yayın editörü haftada bir istanbula gidip geliyolar röportaj için felan belkim tanışıyorlardır eşinle internet iş olunca:)))
melk karataş var, o musun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?