2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim dr adeti felan beklemioo adetlide çok kötü yaaa göstermekk inş 40.günümde bitmiş olurr tamamıylee benim 8ay felan adet olmuşorum çünküü mecbur takacaklar

bende kardeşimden biliyorum adetin 3.günü takıyorlarmış şaka gibi yaa o şekilde muayene bile olmazken nasıl takacak merak ediyorum önümüzdeki adet zamanına kaldı artık 1 ay böyle takılacaz artık

bende kardeşimden biliyorum adetin 3.günü takıyorlarmış şaka gibi yaa o şekilde muayene bile olmazken nasıl takacak merak ediyorum önümüzdeki adet zamanına kaldı artık 1 ay böyle takılacaz artık

tabi adet olursan benim 8ay gelmemişti adett o zaman kadar bi çocuk daha doğarr yawwbaşlka drlara bakın derim benn özeller beklemioo

anam 2 tane bebe mi şaka gibi len yanyana gelince ne yapıyorlar büyük cücük tepki verebilirde deha anlamaz daha dimi :97:

ben 40 ım doldu adet oldum normal eskisi gibi bu kadar çabuk adet olmakta normalmi bilmiyorum daha gidemedim kontrole...ama adet olmayıncada zaten hamile kalınmaz diye biliyorum eskilerin söylediği laf süt korurmuş canım yaa:))

Selam Kızlar...Benim minik cadı yüzünden görüşemez olduk çoook özledim sizleri ve sohbetlerimizi...
İstanbul maltepeye atanmıştım ya geçen hafta işbaşı yaptım ve 4 gün sonra kalan 18 günlğük doğum iznime ayrıldım...şubat tatiline kadar rapor falan idare edeceğiz...14 şubatta işbaşı yapacağım...Stajyerliğimin çabuk kalkması için kızımı 3 aylıkken anneme bırakıp başlamak zorundayım(

Gaz konusu hala kızımın gündeminde dün gece 4 e kadar çığlık çığlığaydık yaaa...

Elektikli tirle almam gerekiyor okuldayken annem sütümü verecek kızıma...Kullananlardan tavsiye bekliyorum...avent vs markalar duydum ama kullanıp memnun olanlardan tam ismini alabilirsem çoooook sevinirim...güzel bebişleri öpüyorum...

anam 2 tane bebe mi şaka gibi len yanyana gelince ne yapıyorlar büyük cücük tepki verebilirde deha anlamaz daha dimi :97:

büyük cücük çıldırıyo dehaya fena heycanlanıyo yakalasa parçalıycak =))
dehada saf saf bakınıyo kuzum
çok komikler

slm annşler
bende korkuyorum yan yatırıyorum ama çok büyüdüler istedikleri gibi yatıyorlarallaha emanet tabi gözümüzü ayırmıcaz.
allah korumuş canım çok geçmiş olsun korkulu rüyalardan birini yaşamışsın.

onlar herşeyle dalga geçer ne anlarlar en az 10 kilo alıp tüm vücudun dengesinin bozulmasından ruh dengenin bozulmasından....ben hiç sallamıyorum valla bide bu piskopat halimde bunun paranoyasına takılırsam kafayı yerim ben oğlumla uğraşımmmmmm. biz parise gitmedik daha ve benim koca havaalanında çalışıyor hostesler yer gök freeshop kızları turistler .....uuuuuuuuuuuuufffffffffffffff yaparsa yapsında duyarsam yapacaklarımdan korkar.uyuma sakın seni gazetelerin 2 sayfasında haber yaparım diyorum... bi poh yapamamda olsun korkutayım ben yinede.

bu arada biz aşımızı olduk oğlum ağladı çok canım yandı. götürürkende oynaştık gülüştük sonrada bu acıyı yaşadı oğlum artık sabahları benle oynaşmıcak sonun aşı var diye.....koynumda yatıştırdım.....
4 saatde bir ateş düşürücü veriyorum aşı kartı verdiler arkasında bilinç kaybı filan yazıyor yan etki olarak kafayı sıyırırım ben allah korusun ateşimizi kontrol ediyoruz normal seyirlerdi şuan maşallah 6 kilo olmuşuz ve 62 santimiz.aşı vurduracakların allah yardımcısı olsun bebeişlerinizi öpünnnnnnnnnnn. ben de oğlumun resmini koymak istiyorum ama babamız izin vermiyor. ama bebeişlerinizi gördüm maşallah onlara yerim hepsini.

slm canım hayırlı olsun işin artık istanbuldasın darısı başıma inş.gaz bende de sorun ama ben adaçayı yağı elma yağı) yazan defne doğa yağlarından birini aldım göbek deliğine ve popo deliğine sürüyorum maşallahaı var ayak parmaklarınada sürüyorum ii geliyor .ama önce çok az sür belki alerjisi vardır. allah yardımcın olsun arkadaşım.

maşallah yavru kuşa

merhabalar;
benim oğlum dün sabah 8den gece 10.30a kadar hiç uyumadı bağırsak gazı vardı
artık dayanacak hali kalmamıştı biraz kucağımda salladım gözlerini ben kapattım anca uyudu canım yavrum.
Ama gece çok sık uyandık bu sabahta 8de uyandık. Öğlen yıkadım şimdi uyuyor bağırsak gazı halen var.
Bende ocak sonunda işe başlayacam koşuşturmaca asıl o zaman başlayacak

maşallah yavru kuşa

sağol teyzesi seninkinede maşallah çok tatlı resimlerinde hiçbirine kıyamıyorum.
barays bende çok çekiyorum ama adaçayı yağını dene derim bide termosfer koyuyorum battaniyesinide ustüne serip karnını oraya gelecek şekilde yatırıyorum ii geliyor ama en iisi yağlayıp göbek deliginin etrafını saat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yapmak ve ayaklarıyla oynamak.allah yardımcın olsun canım.

sağol canımm Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende ayaklarıyla oynuyorum karnına doğru itip çekiyorum, bebe yağıyla masaj yapıyorum. endi çabalarımla gazı çıkartmaya çalışıyorum

bizim ege'de banyo yaptı 2 den beri uyuyor, artık ne olduysa hayret:)))
tütütütü maşallah diyeyim bari...

bende spiral düşünüyorum daha doktora bende gitmedim,40 a kadar paris yasak, 2 ay sonra da gel demişti anca gitcem bakalım alt takımlarda durumlar nasılmış:))

bu arada artık gaz dan çok kusmalardan korkmaya başladım bende, ben yan yatırıyom bi bakıyom dönmüş bile:))
çok kusmuyor ama uyurken sanki ağzına kusmuk geliyor gibi oluyor,(sanki geviş getiriyo gibi gözüküyor.) uyanıyor yavrum, derin uykuya dalamıyor sonra, sinir oluyorum..zaten zor uyutuyom,

sevimlilikleri olmasa çocuk yapmak deli işiymiş:)) heheheh

özgülcüm çok çok geçmiş olsun..umarım bir daha yaşamazsın böyle şeyler...
allah hepimizin çocuklarını korusun..

napionuz danalaaarr

leeeeennnn iloşum nirdesin sen ya, özledim kızzzz seni...

Ben medela elektrikli olanı kullanıyorum göğüs pompası...

oy çok geçmiş olsun, maşallah kuzuna bu arada topiğin en tombik bebeği o herhalde şu an...

sağol nalan teyzesi aslında çok tombiş gelmiyor bana sanırım biraz uzunuz ondan....senin kızında çok tatlı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…