ya benim dr adeti felan beklemioo adetlide çok kötü yaaa göstermekk inş 40.günümde bitmiş olurr tamamıylee benim 8ay felan adet olmuşorum çünküü mecbur takacaklar
bende kardeşimden biliyorum adetin 3.günü takıyorlarmış şaka gibi yaa o şekilde muayene bile olmazken nasıl takacak merak ediyorum önümüzdeki adet zamanına kaldı artık 1 ay böyle takılacaz artık
burdayım bebem okuyorum ama yazmaya fırsatım olmiii
ablam geldi evin içinde 2 dene bebe kaaaaabuuuusss gibi:84:
biri bi yandan bağırii biri bi yandan hele büyük cücük sesini keşfediyo çoğlık çığlığa bağırii o bağırdıkça deha uyanıyo çok fenayım çoookkk
anam 2 tane bebe mişaka gibi len yanyana gelince ne yapıyorlar büyük cücük tepki verebilirde deha anlamaz daha dimi :97:
bende korkuyorum yan yatırıyorum ama çok büyüdüler istedikleri gibi yatıyorlarallaha emanet tabi gözümüzü ayırmıcaz.iloşşş nerdesin kızım ya
özgül benimde ödüm patlıyor kusarda genzine kaçar diye dün akşam mutfakta yemek yapıyordum duru da beşiğinde uyumuyordu geldm baktım ki kıkkk kıkk sesler geliyor ödüm patladı
ben her gece 50 defa uyanıyorum bakıorum yan yatırıp arkasına yastık koyuyorum :S
allah korumuş canım çok geçmiş olsun korkulu rüyalardan birini yaşamışsın.dün berbat bir gece geçirdim,oğlum saat gewce 12 de ard arda 3 defa fışkırarak kustu ağzı burdnu,halı kanepe benşm üstüm başım onun üstü başı her şey kusmuk oldu:S o kadar çok kustu ki az daha boğluyodu can havliyle kucağıma alıp ters çevirdim öyle kurtuldu boğulmaktan
ya diyorum yanında olmasaydım ya ben yoken olsaydı bu ne olurdu ebbeğime
gece nöbet tuttum gık dedi başıan gittim guk dedi aşına gittim
ben dun yıne ruyamda kocamın benı aldattıgını gordum, bu 3. oluo dogumdan snr, bu seferkı cok gercekcıydı dıorum, dıkkat et de yakında gercek olmasın tamamen dıyo :S hayvanat ya. boyle şaka yapılır mı allasen
Selam Kızlar...Benim minik cadı yüzünden görüşemez olduk çoook özledim sizleri ve sohbetlerimizi...
İstanbul maltepeye atanmıştım ya geçen hafta işbaşı yaptım ve 4 gün sonra kalan 18 günlğük doğum iznime ayrıldım...şubat tatiline kadar rapor falan idare edeceğiz...14 şubatta işbaşı yapacağım...Stajyerliğimin çabuk kalkması için kızımı 3 aylıkken anneme bırakıp başlamak zorundayım(
Gaz konusu hala kızımın gündeminde dün gece 4 e kadar çığlık çığlığaydık yaaa...
Elektikli tirle almam gerekiyor okuldayken annem sütümü verecek kızıma...Kullananlardan tavsiye bekliyorum...avent vs markalar duydum ama kullanıp memnun olanlardan tam ismini alabilirsem çoooook sevinirim...güzel bebişleri öpüyorum...
bu arada biz aşımızı olduk oğlum ağladı çok canım yandı. götürürkende oynaştık gülüştük sonrada bu acıyı yaşadı oğlum artık sabahları benle oynaşmıcak sonun aşı var diye.....koynumda yatıştırdım.....
4 saatde bir ateş düşürücü veriyorum aşı kartı verdiler arkasında bilinç kaybı filan yazıyor yan etki olarak kafayı sıyırırım ben allah korusun ateşimizi kontrol ediyoruz normal seyirlerdi şuan maşallah 6 kilo olmuşuz ve 62 santimiz.aşı vurduracakların allah yardımcısı olsun bebeişlerinizi öpünnnnnnnnnnn. ben de oğlumun resmini koymak istiyorum ama babamız izin vermiyor. ama bebeişlerinizi gördüm maşallah onlara yerim hepsini.
maşallah yavru kuşa
sağol teyzesi seninkinede maşallah çok tatlı resimlerinde hiçbirine kıyamıyorum.
barays bende çok çekiyorum ama adaçayı yağını dene derim bide termosfer koyuyorum battaniyesinide ustüne serip karnını oraya gelecek şekilde yatırıyorum ii geliyor ama en iisi yağlayıp göbek deliginin etrafını saat yönünde yuvarlak hareketlerle masaj yapmak ve ayaklarıyla oynamak.allah yardımcın olsun canım.
napionuz danalaaarr
Selam Kızlar...Benim minik cadı yüzünden görüşemez olduk çoook özledim sizleri ve sohbetlerimizi...
İstanbul maltepeye atanmıştım ya geçen hafta işbaşı yaptım ve 4 gün sonra kalan 18 günlğük doğum iznime ayrıldım...şubat tatiline kadar rapor falan idare edeceğiz...14 şubatta işbaşı yapacağım...Stajyerliğimin çabuk kalkması için kızımı 3 aylıkken anneme bırakıp başlamak zorundayım(
Gaz konusu hala kızımın gündeminde dün gece 4 e kadar çığlık çığlığaydık yaaa...
Elektikli tirle almam gerekiyor okuldayken annem sütümü verecek kızıma...Kullananlardan tavsiye bekliyorum...avent vs markalar duydum ama kullanıp memnun olanlardan tam ismini alabilirsem çoooook sevinirim...güzel bebişleri öpüyorum...
bu arada biz aşımızı olduk oğlum ağladı çok canım yandı. götürürkende oynaştık gülüştük sonrada bu acıyı yaşadı oğlum artık sabahları benle oynaşmıcak sonun aşı var diye.....koynumda yatıştırdım.....
4 saatde bir ateş düşürücü veriyorum aşı kartı verdiler arkasında bilinç kaybı filan yazıyor yan etki olarak kafayı sıyırırım ben allah korusun ateşimizi kontrol ediyoruz normal seyirlerdi şuan maşallah 6 kilo olmuşuz ve 62 santimiz.aşı vurduracakların allah yardımcısı olsun bebeişlerinizi öpünnnnnnnnnnn. ben de oğlumun resmini koymak istiyorum ama babamız izin vermiyor. ama bebeişlerinizi gördüm maşallah onlara yerim hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?