bizim ege'de banyo yaptı 2 den beri uyuyor, artık ne olduysa hayret:)))
tütütütü maşallah diyeyim bari...
bende spiral düşünüyorum daha doktora bende gitmedim,40 a kadar paris yasak, 2 ay sonra da gel demişti anca gitcem bakalım alt takımlarda durumlar nasılmış:))
bu arada artık gaz dan çok kusmalardan korkmaya başladım bende, ben yan yatırıyom bi bakıyom dönmüş bile:))
çok kusmuyor ama uyurken sanki ağzına kusmuk geliyor gibi oluyor,(sanki geviş getiriyo gibi gözüküyor.) uyanıyor yavrum, derin uykuya dalamıyor sonra, sinir oluyorum..zaten zor uyutuyom,
sevimlilikleri olmasa çocuk yapmak deli işiymiş:)) heheheh
heyoooo
napaysınızz analarrr
sağol nalan teyzesi aslında çok tombiş gelmiyor bana sanırım biraz uzunuz ondan....senin kızında çok tatlı maşallah.
melrah kesınlıkle katılıorum zaten hamıleyken de bı tane daha yapmıcam dıodum, sımdı dikseler yapmam
yaren aşureyi içebildiysen büyük başarı yahu
leeeeennnn iloşum nirdesin sen ya, özledim kızzzz seni...
heyoooo
napaysınızz analarrr
nefret edyorum bu lanet gazdan kahrolsun
selam kızlar
annem geldi . bende banyo yaptm, ütü yaptım ,yemeğimi yaptım .
kızımı yıkadık. annem varya uyudu hep. bana garezi heralde. yanlız olunca bişi yapamıyorum bugunde uyucağı tuttu . annem gittikten sonra biraz mıgırdandı salladım geri uyudu .
aşure içtim inşallah gaz yapmaz.
içtim valla . siz aşure dedikçe canım çok istemişti napim inşallah gaz yapmaz.:26:
annem iç dedi daha . bi bakim gaz yapmazsa içerim sonra dedim
oyyy bende özledim nalanım ama heç fırsatım olmii yaa
sen nerelerdesin nan kömüüüşşş
dün bende yedim aşure gaz felan yapmadııı ama kabusumuz kabızlık fitil var ama ben kulak çubuğuyla biraz rahatlatıorum ama o sıvı şeyi bile yapamıo bu nasıl iştir
oyyy bende özledim nalanım ama heç fırsatım olmii yaa
sen nerelerdesin nan kömüüüşşş
vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))
anam msn de yoksun, buralarda zaten görünmezsin, geldin mi gittin mi bilmiyoz daha doğrusu göremiyoz, arada bi selam ver bari tatlım..
vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?