2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
annem geldi . bende banyo yaptm, ütü yaptım ,yemeğimi yaptım .
kızımı yıkadık. annem varya uyudu hep. bana garezi heralde. yanlız olunca bişi yapamıyorum bugunde uyucağı tuttu . annem gittikten sonra biraz mıgırdandı salladım geri uyudu .
aşure içtim inşallah gaz yapmaz.

masallah canim yatsin kuzun benim oglumda banyo yaptigi gün deliksiz 2saat uyuyor

melrah kesınlıkle katılıorum zaten hamıleyken de bı tane daha yapmıcam dıodum, sımdı dikseler yapmam

yaren aşureyi içebildiysen büyük başarı yahu

sağol nalan teyzesi aslında çok tombiş gelmiyor bana sanırım biraz uzunuz ondan....senin kızında çok tatlı maşallah.

Çok saol cnm, evet senin kuzun baya uzunmuş hakkat, biz en son gittiğimizde 52 cm di bakalım şimdi ne kadar olmuş, bu arada hepimizin kuzularına maşallah...

melrah kesınlıkle katılıorum zaten hamıleyken de bı tane daha yapmıcam dıodum, sımdı dikseler yapmam

yaren aşureyi içebildiysen büyük başarı yahu

dün bende yedim aşure gaz felan yapmadııı ama kabusumuz kabızlık fitil var ama ben kulak çubuğuyla biraz rahatlatıorum ama o sıvı şeyi bile yapamıo bu nasıl iştir

içtim valla . siz aşure dedikçe canım çok istemişti napim inşallah gaz yapmaz.:26:
annem iç dedi daha . bi bakim gaz yapmazsa içerim sonra dedim

aşureyi nasıl içtin onu annamadım ama ellerine sağlık ve sıhhatler olsun cnm...

içtim valla . siz aşure dedikçe canım çok istemişti napim inşallah gaz yapmaz.:26:
annem iç dedi daha . bi bakim gaz yapmazsa içerim sonra dedim

aşureyi içmekte ayrı bi yetenek olsa gerek
içilirmi kız aşure yenir =))

dün bende yedim aşure gaz felan yapmadııı ama kabusumuz kabızlık fitil var ama ben kulak çubuğuyla biraz rahatlatıorum ama o sıvı şeyi bile yapamıo bu nasıl iştir

ayy inşallah banada yapmaz. süt yapar aslında okadar şey var içinde. pöfff gaz derdi olmasaa.
oyy kıyamam ona

bu arada çok şükür 4-5 gündür gazımız yok bizim olanıda çok rahat çıkarıyo
bizimki memede feci cebelleşiyodu öyle böyle değil sinirden ağlıyodum emerken çok ıkınıyodu eziyet haline dönüşmüştü artık
rezene-anason-ısırgan çayı içiyodum içime muskat ve kimyonda eklemeye başladım acaipp işe yaradı kesinlikle deneyim
bide sabah bi ölçek gece bi ölçek neo baby veriyorum sab ı bıraktım neo daha etkili
çok şükür iyi artık

vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))

vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))

dikkat ettinmi daha çok oluyo zati çok denedim
sakınan göze çöp kaçar hesabı bende her pohu yiyom

anam msn de yoksun, buralarda zaten görünmezsin, geldin mi gittin mi bilmiyoz daha doğrusu göremiyoz, arada bi selam ver bari tatlım..

msn açmıyom hiç
ben burdada görünür edem kendimi aslında burdayım hep sayfa açık arada okuyorum ama yazmıyorum =)

sizde hemen yanlış buluyosunuz heeeee
temem yedimm:81:
aman kafamı kaldı uyancak benımkı dıe naptığımı mı bılıym ben :76:

vermıom ladym.

:)) ben vermeyince kıyamet kopuyo evde
dün elime mıçtı eltını temizlerlken
önce bi zort diye osurdu çüş dedim pırt diye ses geldi daha bitmedi gazı dedim anda bi da zortladı kakasını sıçrattı
çok iğrencim

Aslında aşureyi içine nohut ve fasulye koymadan yapsak pek gaz olacağını zannetmiyorum, o zaman rahat rahat yeriz, ben bundan sonra öle yapıcam...

Geçen komşumuz getirdi öle yapmış ama içinde kayısı üzüm incir fındık felan bolca vardı, çok lezzetli olmuştu...

Eşime bi gün önce demiştim fasulye ve nohut koymadan yapcam diye, cıks heç gözel olmaz dedi kendileri, ertesi gün komşunun getirdiği aşureyi kaşıklarken sordum nasıl olmuş diye, çok güzel dedi ama içinde fasulye ve nohut olmadığının farkında değil tabi, dedim bak yok içinde ama yinede beğendin, aaa hakkat mı hiç fark etmedim bile o zaman bundan sonra böle yapabilirsin diyo, hey allahım ya alem bu adamlar valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…