:)) ben vermeyince kıyamet kopuyo evde
dün elime mıçtı eltını temizlerlken
önce bi zort diye osurdu çüş dedim pırt diye ses geldi daha bitmedi gazı dedim anda bi da zortladı kakasını sıçrattı
çok iğrencim
demır de tam su anda elıme sıctı dıyebılırım. emzırıyorum altında bezı var sadece ıkındı ıkındı bır saldı, hıc ıstıfını de bozmuo emmeye dvm yanı ıgrencccc koktu her an kusabılırım cocumun ustune
bu arada çok şükür 4-5 gündür gazımız yok bizim olanıda çok rahat çıkarıyo
bizimki memede feci cebelleşiyodu öyle böyle değil sinirden ağlıyodum emerken çok ıkınıyodu eziyet haline dönüşmüştü artık
rezene-anason-ısırgan çayı içiyodum içime muskat ve kimyonda eklemeye başladım acaipp işe yaradı kesinlikle deneyim
bide sabah bi ölçek gece bi ölçek neo baby veriyorum sab ı bıraktım neo daha etkili
çok şükür iyi artık
dikkat ettinmi daha çok oluyo zati çok denedim
sakınan göze çöp kaçar hesabı bende her pohu yiyom
msn açmıyom hiç
ben burdada görünür edem kendimi aslında burdayım hep sayfa açık arada okuyorum ama yazmıyorum =)
:)) ben vermeyince kıyamet kopuyo evde
dün elime mıçtı eltını temizlerlken
önce bi zort diye osurdu çüş dedim pırt diye ses geldi daha bitmedi gazı dedim anda bi da zortladı kakasını sıçrattı
çok iğrencim
Hepsiburada.com : Playskool Çıngıraklı Patikler | Anne / Bebek / Çocuk
kışceler oğluma yılbası hediyesi aldım
nalan öle aşure mı olur
olur valla sen yaparsan olur
yapda gelim yiyim
Hepsiburada.com : Playskool Çıngıraklı Patikler | Anne / Bebek / Çocuk
kışceler oğluma yılbası hediyesi aldım
yaparım yapmasına ama sen sevmin şekerim, sen gel ben sana sevdiğin bi tatlı yaparım nolcek...
heyoo bızde de var bundan hedıye geldı gule gule kullanın cnm
tatlı olsun ne olursa olsun ama büyük olsun yerimyaparım yapmasına ama sen sevmin şekerim, sen gel ben sana sevdiğin bi tatlı yaparım nolcek...
bizim var çıngıraklı çoraplarımız ama tınlamıyor bile henüz dikkatini çekmiyor 2 aya kalmaz farkeder sıpa
ben popo deliğine krem ya da yağ ile masaj yapıyom o da çok işe yarıyo, ya bi şi sorcam iloş, seninkide neo baby i içtikten sonra kakasını ishal gibi mi yapıyo, hafif böle sulu kıvamda, benimki öle yapıyordu neo baby i içince...
bende yemek istim ama korkuyom valla...ya açmasanda selam et arada şekerim, özletme kendini...
selam bende bugün medela pompa aldım bakalım ilk kez kullanıcam burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım...
vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))
Selam canım bende pompa alacağım...tam olarak adı medela mini elektrikli göğüs pompası mı? kaç liraya aldın?? kullanınca düşüncelerini bana yazar mısın?14 şubatta işbaşı yapacağımda...bizede lazım olacak...
özgülcüm çok çok geçmiş olsun..umarım bir daha yaşamazsın böyle şeyler...
allah hepimizin çocuklarını korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?