2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan öle aşure mı olur
olur valla sen yaparsan olur
yapda gelim yiyim

demır de tam su anda elıme sıctı dıyebılırım. emzırıyorum altında bezı var sadece ıkındı ıkındı bır saldı, hıc ıstıfını de bozmuo emmeye dvm yanı ıgrencccc koktu her an kusabılırım cocumun ustune

aferim demire
bunlar hiç istifini bozmazlar emerken sıçan yetenekliler

ben popo deliğine krem ya da yağ ile masaj yapıyom o da çok işe yarıyo, ya bi şi sorcam iloş, seninkide neo baby i içtikten sonra kakasını ishal gibi mi yapıyo, hafif böle sulu kıvamda, benimki öle yapıyordu neo baby i içince...

bende yemek istim ama korkuyom valla...ya açmasanda selam et arada şekerim, özletme kendini...

iğrençsinnnn lady, bööööögggghhhhh...

şaka cnm be ne iğrençliği, yerim onun dötünü ben...

gaz yapmaması için ii fikir aslında tadıda güzelse olur heralde. ama ne bilim aşure dediğinde fasulye nohutlu olur :))

nalan takvim çok güzel olmuş bende yaptım bastırcam bakalım.
şmdi başka sitedende yapıyorum .

selam bende bugün medela pompa aldım bakalım ilk kez kullanıcam burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım...

heyoo bızde de var bundan hedıye geldı gule gule kullanın cnm

hemen hemen demirde ne varsa kuzeyde var
sağol canım
yaparım yapmasına ama sen sevmin şekerim, sen gel ben sana sevdiğin bi tatlı yaparım nolcek...
tatlı olsun ne olursa olsun ama büyük olsun yerim
bizim var çıngıraklı çoraplarımız ama tınlamıyor bile henüz dikkatini çekmiyor 2 aya kalmaz farkeder sıpa

bakalım bizimki tınlıcak mı
ana kucağındaki çıngıraklara vurmaya basladı tekme atar gibi hareketler yapıyo bağırıyor

yoo bi farklılık yok kakasında kuzum sab verirkende bi değişiklik olmadı
yanlız yediklerimin rengi geçiyo mesela ıspanak yemiştm direk koyulaştı kaka rengi

selam bende bugün medela pompa aldım bakalım ilk kez kullanıcam burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım...

Selam canım bende pompa alacağım...tam olarak adı medela mini elektrikli göğüs pompası mı? kaç liraya aldın?? kullanınca düşüncelerini bana yazar mısın?14 şubatta işbaşı yapacağımda...bizede lazım olacak...

kocama cok sınırlıyım su anda. gıtmıcekmısız yrn gıdermısız. yrn arkadaslarım gelcek dıorum sbh gıderız dıyo. ben gezmek ıstıodum yemek fln yerız dıye dusunmustum dıorum susuyo. yrn sbh gıdıp apar topar ıkeadan alcamızı alıp cıkcaz yanı ona gore oyle olcakmış. ben evde boguldumsıkıldım alısverıs yapmak sıtıyorum fln hıc onemlı degıl. gercekten hem cok kırıldım hem cok sınırlendım

vermıom ladym.
sab verıodum onu da vermıom, her boku da yıyom artık anasını satayım, ffoosur fosur dolasıo cocuk ıkı gundur :))

sabahın 5 den beri uyumayan oğlum yüzünden delirmek üzereyim...mememden ayrılmıyoo..ayrılmayınca sütte dolmuyoo sonra doymuyooo çığlık çığlığayız...emzik verdik onunla cebelleşiyooogaz meselesi ayrı bir sorun...,

bunlara rağmen prop beni burda gülme krizine soktun Allah da seni güldürsün...
sab işe yaramıyoo zinco daha iyi geldi bizimkine...
bugün stajen hemşireler geldi..örnek aile seçmişler bizi bebeğimi görmeye geldiler onların yanında bir osurdu bir osurdu hiç gitmesinler istedim

bu topikte herkes bunu kullanıyor tatlım bende kızların tavsiyesi ile aldım kullandıktan sonrada düşüncelerimi yazarım,150 liraya aldım...
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

sabahtan beri anca yazıyom of toprak iyiydi bugün ama nieyse işim bitmedi. bari evde yaptığım iş gözükse hala pok götürüyo :S

akşamları 4 bucuk gibi uyuyo toprak gece uykusuna devam ediyo. bugün uyutmicam dedim anca bu saate kadar dayandık.. izdivaç seyrederken sızdı az önce :)))) gidip öpüom öpüom ama tınnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…