2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de medela elektrikli kullanıyorum hilalcim..

özgül geçmiş olsun hayatım..

prop boşver yarın dolu dolu geçer böyle düşün. ya benim gibi hiç çıkamicak olsaydın :S oynatmaya az kaldı yeminle..

ahhh erkeklerr al demir'i sen çıkk o seni arasın boşverr hep bizmi onlara uyucaz birazda onlar bize uysun

hehe canım evlerimizin ucu hepten kaçmış ya temizlemek paklamak katr etmiyo
annem bu durumda şöle der sabunu poka düşürdün
canım gündüz çocuğu uyurken ne yaparsan yap uyandıramıosun gece de tam tersi:S off bu veletler

şu erkekler neden ince ruhlu değil azıcık yaa bende eşime bugün alışveriş merkezine gidelim hem gezeriz dedim delirdin mi sen diyor sayılıdır beraber alışverişe gittiğimiz kesin kavga eder geliriz çünkü kalabalıktan ve alışveriş merkezlerinden hiç hoşlanmaz mutfak alışverişinide o işten gelince arabayla ben gidip yapıyorum kıyafetlerini ben alıyorum o gelmez...bugünde oğlumuzu götürelim dedim gezeriz dedim ben girmiyorum kalabalık yerlere oğlumumu sokucam diyor biz gideriz dedim on kere aradı sakın gitmeyin diye hay allahım yaaa çıldıricimm

haha güzel lafmış

benim oğlumda gece uykusuna 7'de yatıyor bazen uzun bazen 2 saat uyuyor dün erken uyandı dilerim bu gece uzun uyurr

hehe demekki herkesin eşi aynı ya:S
ben gezmeye alışverişe yürümeye bayılırım,o da saolsdun tam tersi ya:s
kalabalığı sevmez söylene söylene dolaşır kalabalıkta,bir an önce çıkmak ister,beni acele ettirir,ve sonunda eve döndüğümüzde de burnumdan getirir,bi istediğimi alana kadar meletir:Ssanki kendi bi kendi kazanıo

o kabusu ben her gün yaşıyorum.evimde iki tane bebk var bi o bağırır bi o.bazen çıldıracağımı düşünüyorum.

ne kdr sınırlendıysem demır cıglık cıglıga vaglıo yarım saattır memem bıle susturamadı. gergınlıgımı dırek alıo

sabahtan beri bizimki kucağımdan inmedi eşim geldi birşeyler atıştırdık eşimin bebekle ilgilenmesini beklerken bir de baktım sevgili eşim bilgisayarda pes oynuyor hemen Erdem i kucağına verdim oynayacaksan oğlunla beraber oyna dedim o da oğlumu yatırmış joystiği elinin üzerine koymuş... çok komik bir görüntüydü...

bugünde yine temizlik ve kişisel bakım namına hiçbir şey yapamadım... yarın da 11 kişi misafirim var annemi çağırdım ama oda misafirlerle beraber gelmez inşallah...

barınak lafını ben etmiştim ama artık belediyeden beni almaya gelince evimide çöp ev diye mühürleyebilirler çok acıklı bir durumdayım yani...

babalı kızlı pek güzel uyuyolar
bende uyumak yerıne nete gırıyorum ne tuhafım .takvımı bıtıreyım dedım

canım sıkıldıydı bı güzel makyaj yaptım . biraz önce kapıcı geldı aidatı almak için. adam tanıyamadı heralde şaşkın şaşkın baktı

ne iyi yapmışın geçen gün bizim kapıcıda beni tanıyamadı ama makyajdan değil
bu kurt kadın ne zaman buraya taşındı demiştir herhalde

geçen günde eşime kargo geldi benden kimlik istediler tabi... adam 2 saat kimlikteki resmime ve bana baktı sonra içerden bebek ağlama sesi gelince durumu idrak etti tabi

nurturiaya baktımda güzel görünyüo üye olanlar varsa eklyim die söledimdi

ohhh herkeşler kocalarıyla maşallahhhhh benimki de pazar günü gelcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…