kocama cok sınırlıyım su anda. gıtmıcekmısız yrn gıdermısız. yrn arkadaslarım gelcek dıorum sbh gıderız dıyo. ben gezmek ıstıodum yemek fln yerız dıye dusunmustum dıorum susuyo. yrn sbh gıdıp apar topar ıkeadan alcamızı alıp cıkcaz yanı ona gore oyle olcakmış. ben evde boguldumsıkıldım alısverıs yapmak sıtıyorum fln hıc onemlı degıl. gercekten hem cok kırıldım hem cok sınırlendım
hehe canım evlerimizin ucu hepten kaçmış yasabahtan beri anca yazıyom of toprak iyiydi bugün ama nieyse işim bitmedi. bari evde yaptığım iş gözükse hala pok götürüyo :S
akşamları 4 bucuk gibi uyuyo toprak gece uykusuna devam ediyo. bugün uyutmicam dedim anca bu saate kadar dayandık.. izdivaç seyrederken sızdı az önce :)))) gidip öpüom öpüom ama tınnnnnnn...
ben de medela elektrikli kullanıyorum hilalcim..
özgül geçmiş olsun hayatım..
prop boşver yarın dolu dolu geçer böyle düşün. ya benim gibi hiç çıkamicak olsaydın :S oynatmaya az kaldı yeminle..
hehe canım evlerimizin ucu hepten kaçmış yatemizlemek paklamak katr etmiyo
annem bu durumda şöle der sabunu poka düşürdün
canım gündüz çocuğu uyurken ne yaparsan yap uyandıramıosun gece de tam tersi:S off bu veletler
şu erkekler neden ince ruhlu değil azıcık yaa bende eşime bugün alışveriş merkezine gidelim hem gezeriz dedim delirdin mi sen diyor sayılıdır beraber alışverişe gittiğimiz kesin kavga eder geliriz çünkü kalabalıktan ve alışveriş merkezlerinden hiç hoşlanmaz mutfak alışverişinide o işten gelince arabayla ben gidip yapıyorum kıyafetlerini ben alıyorum o gelmez...bugünde oğlumuzu götürelim dedim gezeriz dedim ben girmiyorum kalabalık yerlere oğlumumu sokucam diyor biz gideriz dedim on kere aradı sakın gitmeyin diye hay allahım yaaa çıldıricimm
o kabusu ben her gün yaşıyorum.evimde iki tane bebk var bi o bağırır bi o.bazen çıldıracağımı düşünüyorum.burdayım bebem okuyorum ama yazmaya fırsatım olmiii
ablam geldi evin içinde 2 dene bebe kaaaaabuuuusss gibi:84:
biri bi yandan bağırii biri bi yandan hele büyük cücük sesini keşfediyo çoğlık çığlığa bağırii o bağırdıkça deha uyanıyo çok fenayım çoookkk
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş valla...maşallah kuzucuna bu arada..
babalı kızlı pek güzel uyuyolar
bende uyumak yerıne nete gırıyorum ne tuhafım .takvımı bıtıreyım dedım
canım sıkıldıydı bı güzel makyaj yaptım . biraz önce kapıcı geldı aidatı almak için. adam tanıyamadı heralde şaşkın şaşkın baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?