2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hem avent elekrikkli hem medela mini var
avent pek çok seyi düşünmüş medela basit plastikten ama avent daha yavaş çalışyor diğerinde hız ayarı var.
ama sonuç olarak ben ikisini de klullanamıyorum çünkü kızım kadar vakumlayamadıkları için sağamıyorum hiç. elimle sıkınca bile fışkırıyor pompalar tırt...

kocamı bekliyorum çok acıktım yola çıksa dominostan sip vercem offfff evde yemek yok olsa kalkıp alcak durumum yok

slm kızlar...
bugun kızımla yuruyuşe çıktık.. unutmuşum resmen yurumeyı.. o arada bır kaç işimi hallettim.. rahatladım yaaa.. yuruyerek yorulmayı özlemişim..

geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hızlı hızlı geçtım.. kızım ikibir uyanıyor..
sabah ilik sut içmiştim. çok gaz yaptı ya..

yaaa bır zamanlar deselerdi gaz sesini duymayı, kakayı böyle heycanla bekleyeceksınz diye inanmazdık herhalde...:)))

çok datlu bu ya ama bana sinir gelir bunlar şıngırdadıkca...

dimi çok tatlı, bende çok beğendim takvimi...

ıhhh yaparsın nalan, onlar eskıdendı, ohooooo :)

yaparım kız bi tatlıdan nolcek aşure yapıp apartmana ve misafirlere yedirdikten sonra onuda yaparım...

k.valdemde, ay senin ufacık çocuğun var ne ara yaptın aşureyi, biz çoluk çocuk olmadığı halde daha yapamadık valla diyo, salak...zaten ben yaptığınıda hiç görmedim, her sene ben giderim birlikte yaparız o da komşularına dağıtır, yani ben her sene 2 kere aşure yapıyordum eskiden bi kendime bi ona, hey allahım ne kadar iyi niyetliymişim, ya da salak diyelim biz ona, peh....

yoo bi farklılık yok kakasında kuzum sab verirkende bi değişiklik olmadı
yanlız yediklerimin rengi geçiyo mesela ıspanak yemiştm direk koyulaştı kaka rengi

sab da bizdede olmadı ama diğerinde kakası daha bi sulu gelmeye başladı, demek bizde öle bi etki gösterdi cnm...

bende de chicco nun manueli var ama bende hiç onunla sağamadım, nedenini de anlamadım..
dediğin gibi bebiş pompadan iyi vakumluyor ama işe başlayınca ne yapıcaz bilmiyorum...

timam şekerim...

haftaya telafi edersiniz cnm...

nalan sen hamılelıkten önce çalişiyormuydun?

cıks hayır neden sordun?

kimse birşey yazmıyor...
herkesin bebeği uyandı sanırım...

ben uyandırmaya çalışıyorum şu an yıkamam lazım, malum yarın dr. kontrolümüz ve aşımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…