ben uyandırmaya çalışıyorum şu an yıkamam lazım, malum yarın dr. kontrolümüz ve aşımız var...
timam şekerim...
haftaya telafi edersiniz cnm...
cıks hayır neden sordun?
ben uyandırmaya çalışıyorum şu an yıkamam lazım, malum yarın dr. kontrolümüz ve aşımız var...
bennurcum ben de 2si de var ama ben kullanamıyorum çekim gücü fazla da ayarlasam kızım kadar çemiyor şimdiye kadar en fazla 15ml sağdılar o da dişinin kovuğuna gitmez yani. işe başlayınca ne yapıcam bimiyorum hiç....
bizim kaka olayı günde 2-3 kez ama sağlam .hatta aksam body bile battı mecbur banyo yaptırdık ağzına kadar gelcekti. gündüz hep çiş gece kaka...hardal rengi hafif sulu ama sanki her öğün bulgur pilavı yemiş gibi taneli
ben de hem avent elekrikkli hem medela mini var
avent pek çok seyi düşünmüş medela basit plastikten ama avent daha yavaş çalışyor diğerinde hız ayarı var.
ama sonuç olarak ben ikisini de klullanamıyorum çünkü kızım kadar vakumlayamadıkları için sağamıyorum hiç. elimle sıkınca bile fışkırıyor pompalar tırt...
ya bende işe başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum, sen aldığın yere sordunmu peki neden böyle olduğunu? ben benimki manuel diye fazla sallamadım ama elektriklilerde çekmezse ne yaparım bilmem?..
benimde aynen neden öyle oluyorki bugün pompa aldım şimdi oturdum sağayım diye 10cc çıkmadı elimle sıkıyorum akıyor sinirim bozuldu :S
amaaan canını sıkma hemen işe başlamayacaksan. ben 1 ay daha evdeyim sonrası allah kerim. olmadı biberona elimle sıkar yine de veririm :))
1 acılı adana 1 acılı lahmacun 2 bardak kola 1 turp bolca lımonlu maydonoz. tüpgaz menüm nasıl
çok sinir oldum yaa sütüm gelmedi hiç pompayla beceremedim mi acaba kaç kere denedim 10cc süt çıktı elimle sıkıyorum akıyor süt offfff
Dün aşûre ictim icmez olaydım gaz sancısı cekmeyen cocuğum kivrandi resmen evet deli gibi süt yaptı bu bı gercek .ama bu seferde goguslerim şişti oğlum alamadı memeyi açlık bı yandan gaZ bı yandan sabahı sabah ettik tobe bı daha aşûre içersem kiyamam oglusuma
benim sütüm de yok değil yani en azından yettiğini düşünüyorum dr um her ay kilo alımı 500gr ın altına düşmediği sürece mamaya gerek yok dedi geçen ay 800 gr almış çok şükür ama sütüm pompaya gelmiyor birde bir sürü süt saklama poşetleri almıştım pompayı bile kullanamadımya canım benim sütüm öyle kendinden akmıyor yani ped kullanmadım hiç. pompa da çekmiyor. ama kızım emiyor hatta çenesinden akıyor çok şükür. gazı olduğunda sürekli emince bitiyor o zaman mama veriyorum hemen. benden kaynaklanıyor sanırım 2 pompa da çekmediğine göre.... benim göğüslerim büyüktü iyice büyüdü ondan olabilir mi bilmiyorum hatta kızım k.rengi kısmının çoğunun alamıyordu geçen acıbademde doğum hemşiresine sordum gayet güzel alıyor ağzı ne kadar ki dedi rahatladım
kocam da pizza da yolda kızım uyudu daha ne isterim :) ben kaçtım k.i.b.
ne mutlu bana birilerini güldürebildiysemgeçmişe göz attım bennur yazdıklarına koptum gözümden yaş geldi sinirim bozuktu keyfimi yerine getirdin alemsin vallahi...kapıcı şaşırdı demek kurt kadını görünce
tatlı olarak üstüne birde aşure patlat tam olur1 acılı adana 1 acılı lahmacun 2 bardak kola 1 turp bolca lımonlu maydonoz. tüpgaz menüm nasıl
bende yapmayı düşünüyordum vazgeçeyim bariDün aşûre ictim icmez olaydım gaz sancısı cekmeyen cocuğum kivrandi resmen evet deli gibi süt yaptı bu bı gercek .ama bu seferde goguslerim şişti oğlum alamadı memeyi açlık bı yandan gaZ bı yandan sabahı sabah ettik tobe bı daha aşûre içersem kiyamam oglusuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?