2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bennurcum ben de 2si de var ama ben kullanamıyorum çekim gücü fazla da ayarlasam kızım kadar çemiyor şimdiye kadar en fazla 15ml sağdılar o da dişinin kovuğuna gitmez yani. işe başlayınca ne yapıcam bimiyorum hiç....

bizim kaka olayı günde 2-3 kez ama sağlam .hatta aksam body bile battı mecbur banyo yaptırdık ağzına kadar gelcekti. gündüz hep çiş gece kaka...hardal rengi hafif sulu ama sanki her öğün bulgur pilavı yemiş gibi taneli

slm hanımlar ne var ne yok geçmişe bakmadım daha bugün 10.30 da oğlumla dışarı çıktık bebek arabasına koydumm yürüdük alışveriş yaptık erene ve kayraya hava çook güzeldi 1 e kadar dışardaydık ikimizede çok iyi geldi mışıl mışıl uyuduu 3 saat deliksiz temiz hava yaradıı kuzuma saçımı boyattım kaş aldırdımm yarında arkadaşımın bebek mevlüdü var onada hediyemizi aldıkk oğlumla ordayızzz

ya bende işe başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum, sen aldığın yere sordunmu peki neden böyle olduğunu? ben benimki manuel diye fazla sallamadım ama elektriklilerde çekmezse ne yaparım bilmem?..

benimde aynen neden öyle oluyorki bugün pompa aldım şimdi oturdum sağayım diye 10cc çıkmadı elimle sıkıyorum akıyor sinirim bozuldu :S

ya bende işe başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum, sen aldığın yere sordunmu peki neden böyle olduğunu? ben benimki manuel diye fazla sallamadım ama elektriklilerde çekmezse ne yaparım bilmem?..

ya canım benim sütüm öyle kendinden akmıyor yani ped kullanmadım hiç. pompa da çekmiyor. ama kızım emiyor hatta çenesinden akıyor çok şükür. gazı olduğunda sürekli emince bitiyor o zaman mama veriyorum hemen. benden kaynaklanıyor sanırım 2 pompa da çekmediğine göre.... benim göğüslerim büyüktü iyice büyüdü ondan olabilir mi bilmiyorum hatta kızım k.rengi kısmının çoğunun alamıyordu geçen acıbademde doğum hemşiresine sordum gayet güzel alıyor ağzı ne kadar ki dedi rahatladım

kocam da pizza da yolda kızım uyudu daha ne isterim :) ben kaçtım k.i.b.

benimde aynen neden öyle oluyorki bugün pompa aldım şimdi oturdum sağayım diye 10cc çıkmadı elimle sıkıyorum akıyor sinirim bozuldu :S

amaaan canını sıkma hemen işe başlamayacaksan. ben 1 ay daha evdeyim sonrası allah kerim. olmadı biberona elimle sıkar yine de veririm :))

çok sinir oldum yaa sütüm gelmedi hiç pompayla beceremedim mi acaba kaç kere denedim 10cc süt çıktı elimle sıkıyorum akıyor süt offfff

amaaan canını sıkma hemen işe başlamayacaksan. ben 1 ay daha evdeyim sonrası allah kerim. olmadı biberona elimle sıkar yine de veririm :))

yok çalışmıyorum allahtan ama şaşırdım yani nasıl olur diye neyse denicem bakalım ara ara...sizin için daha zor tabi çalışınca bol bol süt olsun inşallahh...

geçmişe göz attım bennur yazdıklarına koptum gözümden yaş geldi sinirim bozuktu keyfimi yerine getirdin alemsin vallahi...kapıcı şaşırdı demek kurt kadını görünce

çok sinir oldum yaa sütüm gelmedi hiç pompayla beceremedim mi acaba kaç kere denedim 10cc süt çıktı elimle sıkıyorum akıyor süt offfff

canım dogru sagabiliyonmu acaba belki tam oturmuyodur meme ucun
bende pompayla sagiyordum ilk zmanlar epey güzel geliyordu 150 200 cc falan çıkıyordu..şimdihiç sagmadim
ama zaten canını sıkma kızıın yeterli kaka falan yapıyosa daoyuyodur

Dün aşûre ictim icmez olaydım gaz sancısı cekmeyen cocuğum kivrandi resmen evet deli gibi süt yaptı bu bı gercek .ama bu seferde goguslerim şişti oğlum alamadı memeyi açlık bı yandan gaZ bı yandan sabahı sabah ettik tobe bı daha aşûre içersem kiyamam oglusuma

ya valla bende ymeyi düşünüyorumhatta resmen bi yerim şişecek bir gün gaz sancisi çeker valla napim bilmiom

ay esın her turlu gazı var zaten ne zamandır cnm kola ıstıodu dısardan yemek ıstıodu valla bugun de azıcık daha fazla gaz olsun artık nasıl daha fazla olursa bılmıom patlıcak zaten cocuk. gece mama verırım bı sefer, etkısını azaltır

benim sütüm de yok değil yani en azından yettiğini düşünüyorum dr um her ay kilo alımı 500gr ın altına düşmediği sürece mamaya gerek yok dedi geçen ay 800 gr almış çok şükür ama sütüm pompaya gelmiyor birde bir sürü süt saklama poşetleri almıştım pompayı bile kullanamadım

geçmişe göz attım bennur yazdıklarına koptum gözümden yaş geldi sinirim bozuktu keyfimi yerine getirdin alemsin vallahi...kapıcı şaşırdı demek kurt kadını görünce
ne mutlu bana birilerini güldürebildiysem

1 acılı adana 1 acılı lahmacun 2 bardak kola 1 turp bolca lımonlu maydonoz. tüpgaz menüm nasıl
tatlı olarak üstüne birde aşure patlat tam olur

bende yapmayı düşünüyordum vazgeçeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…