ay esın her turlu gazı var zaten ne zamandır cnm kola ıstıodu dısardan yemek ıstıodu valla bugun de azıcık daha fazla gaz olsun artık nasıl daha fazla olursa bılmıom patlıcak zaten cocuk. gece mama verırım bı sefer, etkısını azaltır
tatlı olarak üstüne birde aşure patlat tam olur
magnum yedım ustune de :) güyya diyetteyim
light yeseydin bari :) amaan ne diyeti boşver senin ihtiyacın yok ben buraya resmimi koysam topikte kimse kalmaz
ben senin slingli resimlerini gördüm inceciksinihtiyacm yok mubenim kot bedenım 28/34, şu an kocamın 34/34 kotlarını gıyıyorum
ihtiyacm yok mubenim kot bedenım 28/34, şu an kocamın 34/34 kotlarını gıyıyorum[/QUOTE
emzir bol bolll
anca öyle gider
bu mıçtıgımın kilolari bide sporr sporrrrrrrrrrrrr
valla çıkabilsem yürüyüse çıkıcam ama cıksss anacim çıkamıyorum
cnm yok ınce fln degılım ben, uzun boydan dolayı resımde ınce cıkıo yok yanı fecı kılom var hıcbısıyım olmuo ustume. saol yıne deben senin slingli resimlerini gördüm inceciksinkotların kalıpları dardır canım
cnm yok ınce fln degılım ben, uzun boydan dolayı resımde ınce cıkıo yok yanı fecı kılom var hıcbısıyım olmuo ustume. saol yıne de
en azından resimlerde ince çıkabiliyorsun
heuehuee uzun boyun avantajı cağğğnımmm
1 acılı adana 1 acılı lahmacun 2 bardak kola 1 turp bolca lımonlu maydonoz. tüpgaz menüm nasıl
kolay gelsin, yarın içinde geçmiş olsun şimdiden...
yıka cnmm 3 gün yıkayamıyoruz ben pazar yıkıycam kuzumu
1 acılı adana 1 acılı lahmacun 2 bardak kola 1 turp bolca lımonlu maydonoz. tüpgaz menüm nasıl
Dün aşûre ictim icmez olaydım gaz sancısı cekmeyen cocuğum kivrandi resmen evet deli gibi süt yaptı bu bı gercek .ama bu seferde goguslerim şişti oğlum alamadı memeyi açlık bı yandan gaZ bı yandan sabahı sabah ettik tobe bı daha aşûre içersem kiyamam oglusuma
magnum yedım ustune de :) güyya diyetteyim
valla bendede kiloların maşallahı var..
şu göbegimden nefretediyrum artik
bide üst üste hamile kalınca offfffff offff
ender saraca gidicemartik ciddiyim aradik ama çok yogunmuşş bir ara haberleşiriz dedi
ooooohhhhhhh sefan olsun cnm boşver bende çikolata yedim temincek...
bende fevzi özgönüle gitcem, ozonla zayıflicam oram buram sarkmasın diye...
hee gııı verek şunları demi naloşş
ya sezeryandan sonra kalan göbek nasıl gidecek bilmem :18:
2.çocuktan sonra karın gerdirmeyi düşünüyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?