2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kılo muhabbetını kapatın da moralımız bozulmasın hadı. ben de zıbarıp yataım oglum 1-2.30 arası herhangı bır saatte kalkacak zaten 2 saat uyuyım barı hadı ıyı geceler kızlar gece gelırım yıne

benim oğlum sonunda zıbarıp yattı ama ben zıbaramıyorum şimdi :96: ben zıbarsam o hemen kalkar zaten...
sana iyi geceler canım, bakalım gaz menüsü etkisini nasıl gösterecek? kontrollü bir deney daha söz konusu :26:

selam analar nasılsınız napıyosunuz bugün yorgunluktan anam ağladı.saat 15.30da çıktım tamam saat 21.00e kdr alışveriş yaptım sanırım avmde alıncak bir şey bırakmadım kocamı batırdım yine
bu arada kızıma da çok güzel ciciler aldım kanz ve chiccoda da indirim var kızlar gisin bakın.dehşet yorulmuşum nasıl özlemişim ama alışverişi varya ilaç gibi geldi.

ohh sefan olsun :)

selam ana:) bebişide alışverişe götürdünmü? bende chicccoya gitmek istiyorum, ist da caruselde vardı sanırım, merak ettim cicişlerinizi, güle güle kullanın....

selam ana:) bebişide alışverişe götürdünmü? bende chicccoya gitmek istiyorum, ist da caruselde vardı sanırım, merak ettim cicişlerinizi, güle güle kullanın....
yok canım onu evde bıraktım.anneme süt bıraktım.güzel şeyler var ben de tulumlar fln aldım.sağol canım darısı sana

yok canım onu evde bıraktım.anneme süt bıraktım.güzel şeyler var ben de tulumlar fln aldım.sağol canım darısı sana

iyi yapmışın canım, biz geçen gün bebişle foruma gittik ben birşey anlamadım artı çok gerildim... süt sağma işini bir halledebilsem çok planım var sen hangi pompayı kullanıyorsun?

asooo güle güle giysin kızın cicilerini..nede yakışır ona

ya bendede bitakıntı var bebişlerimi kimseyeemanet edemiyorum 1 saat görmesem aklim kalıyor sanirim hastayımbu konuda
mesala yagmura hamileyken eylülü babaannesine bırkıyorduk doktora giderken 10 dk bi arıyorduk eşimle naptınız ne ettinizdiye
sürekli aklımız onda kalıyordu ki şimdi yagmur çokküçük anama bile bırakamıyorum..

bir kez eşimle dışarı çıktık yanlızbi sinema falan yapalim dedik sinemanin ortasındakalktik gittik bizde birbirimizi bulmuşuz işte..napalim dedik onlar biraz daha büyüsün öylekeyif yapariz bizdee

selam kizlar
bugün eltimin oglunun nisani vardi aile arasinda yaptik 20-25 kisi vardik orda oglum toplamda iki dakika uyudu geleli ikibucuk saat oldu hala uyumadi emzirdim sab verdim cay icirdim yok adam tin uyumuyor nazarmi degdi acaba cocuguma bu gece gene uyku yok

zey nimuykusu nasıldıkı

canim güle güle giysin kizin cicilerini

timam şekerim...

ben uyandırmaya çalışıyorum şu an yıkamam lazım, malum yarın dr. kontrolümüz ve aşımız var...

nalancım şimdiden geçmiş olsun umarım ateşsiz sorunsuz atlatırsınız bizim aşı 11 ocakta şimdiden bir telaş sardı ateş olursa ne yaparım diye panik atak oldum galiba((

ooo süpper valla güle güle giysin meleğin cicilerini aso...valla bende ankaradayım daha adım atamadım avmlere felan(annemin benden iyi bakacağı kesin olduğu halde ne oluyorsa bırakamıyorum kimseye kızımı((

gece cok fecı degıldı demır. gazı bıraz arttı evet, gaz cıkartırken bı 10 dk fln agladı sadece onun dısında oyle sancı fln cekmedı. amaaaaa 10 dk agladıgı ıcın uykusu acıldıi uykusu acıldıkca sınırlendı, sınırlendıkce tekrar agladı, boyle boyle tam 2.5 saat uyanık kaldı gece kah aglayarak kah ıc cekerek. doktorun dedıklerı dogruymus evet arıtk benım yedıklerım cok az etkılıo demırıın gazını ama ne yazık kı ısın bu kısmını hıc dusunmemıstım:)

ılk kalkısımızda mama hazırlıcaktım guyya gaz olmasın cok dıye. demır agladı, suyu zate bıberonda hazırdı kaynatmıstım, sadece benmarı usulu ısıtıp mamasını katması kalmıstı. 5 dk fln surdu en fazla demır o arada sınırden cıldırdı :S ya mama verenler sız napıosunuz nasıl yapıosunuz ben şaştım kaldım. cocugunuz nasıl sabredıo :S memenın gozunu seveyım hazır beklıo bebeyı hep. neyse mamayı hazırladım bı guzel snr ıcırmeye basladım kı elımde bı ıslaklıkkk. uyku sersemı bıberonu tam kapatamamısım cocugumun ustu bası sırılsıklam. hadı bı posta da ust degıstırdk. en sonunda dayanamadım verdım mememı. cocugun dayancak gucu kalmamıstı cunku artık. ben sımdıye kdr sadece yatarken mama vermıstım, ılk defa gece vermeyı denedım, bı daha da tobe yapmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…