valla bennurcum 2.çocugu dşünüyosan en azından baya bi kilo verip hamile kal benden sana tavsiye canm
kılo muhabbetını kapatın da moralımız bozulmasın hadı. ben de zıbarıp yataım oglum 1-2.30 arası herhangı bır saatte kalkacak zaten 2 saat uyuyım barı hadı ıyı geceler kızlar gece gelırım yıne
kılo muhabbetını kapatın da moralımız bozulmasın hadı. ben de zıbarıp yataım oglum 1-2.30 arası herhangı bır saatte kalkacak zaten 2 saat uyuyım barı hadı ıyı geceler kızlar gece gelırım yıne
selam analar nasılsınız napıyosunuz bugün yorgunluktan anam ağladı.saat 15.30da çıktım tamam saat 21.00e kdr alışveriş yaptım sanırım avmde alıncak bir şey bırakmadımkocamı batırdım yine
bu arada kızıma da çok güzel ciciler aldım kanz ve chiccoda da indirim var kızlar gisin bakın.dehşet yorulmuşum nasıl özlemişim ama alışverişi varya ilaç gibi geldi.
sağol canm darısı sana.çok iyi geldi valla:)ohh sefan olsun :)
selam analar nasılsınız napıyosunuz bugün yorgunluktan anam ağladı.saat 15.30da çıktım tamam saat 21.00e kdr alışveriş yaptım sanırım avmde alıncak bir şey bırakmadımkocamı batırdım yine
bu arada kızıma da çok güzel ciciler aldım kanz ve chiccoda da indirim var kızlar gisin bakın.dehşet yorulmuşum nasıl özlemişim ama alışverişi varya ilaç gibi geldi.
yok canım onu evde bıraktım.anneme süt bıraktım.güzel şeyler var ben de tulumlar fln aldım.sağol canım darısı sanaselam ana:) bebişide alışverişe götürdünmü? bende chicccoya gitmek istiyorum, ist da caruselde vardı sanırım, merak ettim cicişlerinizi, güle güle kullanın....
yok canım onu evde bıraktım.anneme süt bıraktım.güzel şeyler var ben de tulumlar fln aldım.sağol canım darısı sana
selam kizlar
bugün eltimin oglunun nisani vardi aile arasinda yaptik 20-25 kisi vardik orda oglum toplamda iki dakika uyudu geleli ikibucuk saat oldu hala uyumadi emzirdim sab verdim cay icirdim yok adam tin uyumuyor nazarmi degdi acaba cocuguma bu gece gene uyku yok
timam şekerim...
ben uyandırmaya çalışıyorum şu an yıkamam lazım, malum yarın dr. kontrolümüz ve aşımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?