2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın
prop hakat mama işi zor bıraktığım için çok mutluyum inş bi daha hiç başlamak zorunda kalmam.

kızlar gece bir uyandım ki ne sütyen kalmış ne tişört kalmış ne de çarşaf kalmış :S heryer süt olmuş göğüslerimde bir ağrı. aşırı üretim olmuş heralde. aldım toprağı emzirim dedim 1 dk da 3 kere genzine kaçtı süt. hadi o zaman sağayım dedim gecenin bi vakti 150 cc süt sağdım bırakmasaydım belki 200 olurdu yani o derece. bi de üstüne emzirdim..
dün yediklerimi düşündüm sonra. sütle ilgili olarak ayva kompostosu, irmik tatlısı, maltana içeceği ve aşure.. ve de su tabi..
aşure bize gaz yaptı ama gece altını değiştirirken zart zurt çıkardı oğlum bugün yine yicem eltimin kızı yollamış. biz de haftaya bugün yapıcaz inş kızlarla..

ohooo herkes uyuyo anlaşılan be ev işi yapayım burda koştur koştur siz keyif yapın oh kızlar

kolay gelsin... ne uyuması kız bugün nöbet 4 de başladı. göya akşam altı bucuga kadar uyanık tutmuştum toprağı daha geç kalksın diye. bana tek faydası emmeye kalktığında yatağa koyunca şıp die uyuması oldu.. ben de evi topladım bugün temizlik yapıcam artık inş..

iyi yapmışın canım, biz geçen gün bebişle foruma gittik ben birşey anlamadım artı çok gerildim... süt sağma işini bir halledebilsem çok planım var sen hangi pompayı kullanıyorsun?
Medelanın elektrikli olanını kullanıyorum canım sanırım topic olarak hepimizin aynısını kullanıyoruz.:) tavsiye ederim şiddetle Ben çok memnunum
ben de öyleyim canım normalde ama napayım çıkmam lazımdı artık.anneme bırakıyorum annemden başkasına da bırakmam zaten hele kaynana mı tövbeeeeeee:))))))))))))))))
canim güle güle giysin kizin cicilerini
teşekkür ederiz zeynep teyzesi:)
ooo süpper valla güle güle giysin meleğin cicilerini aso...valla bende ankaradayım daha adım atamadım avmlere felan(annemin benden iyi bakacağı kesin olduğu halde ne oluyorsa bırakamıyorum kimseye kızımı((
aa sende anaradaydın dimi.ben burdayken ankara buluşması yapalım bari birisi de ankarada:)
Asocum sefan olsun, koptu kolların dımı. gecen hafta yaklsık aynı durumdaydım demırı zor tuttum o gece :)
sağol bebişim:) kollar koptu bir de kardeşimle gittik.halimizi görseydin bir görmemiş gibi eller poşet dolu anam ağladı ama daha da eksiklerimi bitiremedim.üstüme çok güzel şeyler bulamadım ya zaten ne zman kendime bişey alcak olsam bulamam.param yoksa da çok güzle şeyler bulurum kendime 5 parça bişey alabildim kocamla kızıma çalıştım dün hep sefayı onlar çekcek.

bijo cnm söyleme oyle nazar değer, ben sutumu burda hıc konusmadıgım halde nazar degıyo anlamıorum :S

valla bızımkı de cıkartıo da oyle 2 dkda degıl cebellesıo bıraz lavmanın etkısı azalıo anlasılan. eve bı set alıp kendım her hafta lavman mı yapsam napsam. neyse boyle boyle 2 ayı devırdık cok az kaldı bu gaz muhabbetının bıtmesıne işallah..

valla sbh sbh su ıcındeyım su anda, daha da bı suru ıs var ama foruma gıtcez mecburen donunce dvm etcem. dun aksam kocam goturmedı malum. bı de gelmıs arıo tekrar cok yorgunum ama ıstersen gıdelım. ben ustumu basımı cıkartmısım cocugu soymusum, ısterse gıdelım, yok dedım gel eve yemek soyleyelım yrn sbh gıderız, gıcık şey

Günaydın bijocum ve propcum.ikinize de kolay gelsin.Benim sefam da haftaya bitiyor.eve gidince iş başı:) nasıl da alıştım rahata var ya.gidesim yok ankaraya resmen kendime geldim.kocamdan ayrı olmak da iyi geldi ne yalan söyleyim adam bi değişmişti çünkü.anası gelmiş kızına.kocama dedim ailece keyif yapın ben yokken dedim:)yine nasıl doldurcaklar bakalım adamı.ankaraya gelmem yine olay oldu çünkü

ay bı karısmasınlar onlara neyse tobe yarabbım. ınsanın anasına gıtmesı olay oluo laf edıolar ya cıldırıorum

ben de burdaki nazara inanıyoroum artık.Ve hiç yorum yapmıyorum çünkü cidden nazar değiyor.birkaç şey söylemiştim aynı gün tersi oldu.burda acayip nazar değiyor öyle böyle değil.
Kocalara bir haller oldu zaten hakkımızda hayır olsun:)

değmez kız burda kem göz yok hepimiz normal insanlarız şükür :)

asoş ben sana demiştim di mi kendine gelirsin kafa dinlersin diye.
bi de nie olay oldu onu anlamadım ameliyat oldun kızım. keyfi bile değil hadi keyfi olsa bile kime ne. çöpsüz üzüm müyüz allah allah.. yurttan kız alıcaklardı o zaman

ay bı karısmasınlar onlara neyse tobe yarabbım. ınsanın anasına gıtmesı olay oluo laf edıolar ya cıldırıorum
aynen ben d eonlara inat 2 hafta sefa süre süre kalıyorum.hatta canımı sıkarlarsa 1 hafta daha uzatırım.teyzesi sormuştu baana ne zman gelceksiniz bursaya diye.karda kışta ne işim var demiştim.şimdi diyomuş ki karda kışta ankarada ne işi var? sanki ona neyse dış kapının mandalı.kaynanam da inşallah onların çocukları da aynsıını onlara yapar diye beddua etmiş.allaha havale ediyorum hepsini.hiçbirini sevmiyorum artık hiçbirini. teyzesi de kaynanam!!! kendi kızı hep kendinde 35 yaşına gelmiş ikinci çocuğunu doğurmuş salak kızı.hala bebeğini yıkayamıyo biliyo msuun???? hödük tam hödük.kendi kızı kaynanasına hiç gitmiyo bile ama benimki problem oluyor. aman cins sülale artık gülüp geçiyorumlafımı da pat pat yüzlerine diyorum oooohh:)

Evet canım ya doğru demişsin valla.çok iyi geldi kendime geldim resmen.eski enerjime sahip oldum.yüzüme de renk gelmeye başladı çok şükür.mumyalıktan asoluğa terfi edebildim nihayet
aman onların allah.... neyse beddua etmicem ne halleir varsa görsünler.ameliyat oldum ilk gün geçmiş olsun dedi kapadı teli soğuk soğuk.sonra bidaha 4 gün sonra aradı nasıl oldun diye. aklı sıra inat yapıyor.çok üzüldüm çoook:)

aso sittir et ya. valla cıdden cok mu onemlı onların senı sevmesı vs, sne kocana kızına bak işte boyle en guzelını yapıosun. bıjonun dedıgı gıbı oksur yetımmıyız kı ıstedıklerı gıbı ezıp laf edebılceklerını sanıolar, konusup dursunlar, cok da tınnnnnn

aynen öyle yapıyorum propcum zaten.eskiden ağlar takardım ne salakmışım:) şidmi ohh diyorum çok memnunum halimden.şu hayatta ilk önceliğim kızım oldu gerisi hikaye.allah çocuklarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallllllllaaaaahhhhhhhhhhhhh

Kizim her gece 1:00 de yatiyor sabah 5 te kalkiyor. aslinda kalklicakta ben zorla kaldirip emziriyorum. bugun kaldirmim bakalim nolcak dedim Sabah 8 e kadar uyudu kuzucum. Yine uyanmicakti sesler çikarinca ben uyandirdim. emzirdim altini degistim simdi yine uyuyor :) Masaallah kizimaa benimmmmm

sizler nasilsiniz tatli anneler

Maaşallah . Kilo alımı falan normalse uyandırma uyusun yavrucak

günaydın biz 5'de kalktık 8den sonra bir saat daha uyudu ben bu arada poğaça yaptım yedim. uzun zamandan sonra ilk defa canım bir şey yapmak istedi hayret ettim.
kocam uyuyor hala oh ne rahat.
en son ne zaman dışarı çıktım hatırlayamıyorum ya :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…