ohooo herkes uyuyo anlaşılanbe ev işi yapayım burda koştur koştur siz keyif yapın oh kızlar
Medelanın elektrikli olanını kullanıyorum canım sanırım topic olarak hepimizin aynısını kullanıyoruz.:) tavsiye ederim şiddetle Ben çok memnunumiyi yapmışın canım, biz geçen gün bebişle foruma gittik ben birşey anlamadım artı çok gerildim... süt sağma işini bir halledebilsem çok planım varsen hangi pompayı kullanıyorsun?
ben de öyleyim canım normalde ama napayım çıkmam lazımdı artık.anneme bırakıyorum annemden başkasına da bırakmam zatenasooo güle güle giysin kızın cicilerini..nede yakışır ona
ya bendede bitakıntı var bebişlerimi kimseyeemanet edemiyorum 1 saat görmesem aklim kalıyor sanirim hastayımbu konuda
mesala yagmura hamileyken eylülü babaannesine bırkıyorduk doktora giderken 10 dk bi arıyorduk eşimle naptınız ne ettinizdiye
sürekli aklımız onda kalıyordu ki şimdi yagmur çokküçük anama bile bırakamıyorum..
bir kez eşimle dışarı çıktık yanlızbi sinema falan yapalim dedik sinemanin ortasındakalktik gittik bizde birbirimizi bulmuşuz işte..napalim dedik onlar biraz daha büyüsün öylekeyif yapariz bizdee
teşekkür ederiz zeynep teyzesi:)canim güle güle giysin kizin cicilerini
aa sende anaradaydın dimi.ben burdayken ankara buluşması yapalım bari birisi de ankarada:)ooo süpper valla güle güle giysin meleğin cicilerini aso...valla bende ankaradayım daha adım atamadım avmlere felan(annemin benden iyi bakacağı kesin olduğu halde ne oluyorsa bırakamıyorum kimseye kızımı ((
sağol bebişim:) kollar koptu bir de kardeşimle gittik.halimizi görseydin bir görmemiş gibi eller poşet doluAsocum sefan olsun, koptu kolların dımı. gecen hafta yaklsık aynı durumdaydım demırı zor tuttum o gece :)
Günaydın bijocum ve propcum.ikinize de kolay gelsin.Benim sefam da haftaya bitiyor.eve gidince iş başı:) nasıl da alıştım rahata var ya.gidesim yok ankarayaresmen kendime geldim.kocamdan ayrı olmak da iyi geldi ne yalan söyleyim adam bi değişmişti çünkü.anası gelmiş kızına.kocama dedim ailece keyif yapın ben yokken dedim:)yine nasıl doldurcaklar bakalım adamı.ankaraya gelmem yine olay oldu çünkü
ben de burdaki nazara inanıyoroum artık.Ve hiç yorum yapmıyorum çünkü cidden nazar değiyor.birkaç şey söylemiştim aynı gün tersi oldu.burda acayip nazar değiyor öyle böyle değil.bijo cnm söyleme oyle nazar değer, ben sutumu burda hıc konusmadıgım halde nazar degıyo anlamıorum :S
valla bızımkı de cıkartıo da oyle 2 dkda degıl cebellesıo bırazlavmanın etkısı azalıo anlasılan. eve bı set alıp kendım her hafta lavman mı yapsam napsam. neyse boyle boyle 2 ayı devırdık cok az kaldı bu gaz muhabbetının bıtmesıne işallah..
valla sbh sbh su ıcındeyım su anda, daha da bı suru ıs var ama foruma gıtcez mecburen donunce dvm etcem. dun aksam kocam goturmedı malum. bı de gelmıs arıo tekrar cok yorgunum ama ıstersen gıdelım. ben ustumu basımı cıkartmısım cocugu soymusum, ısterse gıdelım, yok dedım gel eve yemek soyleyelım yrn sbh gıderız, gıcık şey
aynen ben d eonlara inat 2 hafta sefa süre süre kalıyorum.hatta canımı sıkarlarsa 1 hafta daha uzatırım.teyzesi sormuştu baana ne zman gelceksiniz bursaya diye.karda kışta ne işim var demiştim.şimdi diyomuş ki karda kışta ankarada ne işi var? sanki ona neyse dış kapının mandalı.kaynanam da inşallah onların çocukları da aynsıını onlara yapar diye beddua etmiş.allaha havale ediyorum hepsini.hiçbirini sevmiyorum artık hiçbirini. teyzesi de kaynanam!!! kendi kızı hep kendinde 35 yaşına gelmiş ikinci çocuğunu doğurmuş salak kızı.hala bebeğini yıkayamıyo biliyo msuun???? hödük tam hödük.kendi kızı kaynanasına hiç gitmiyo bile ama benimki problem oluyor. aman cins sülale artık gülüp geçiyorumay bı karısmasınlar onlara neyse tobe yarabbım. ınsanın anasına gıtmesı olay oluo laf edıolar ya cıldırıorum
Evet canım ya doğru demişsin valla.çok iyi geldi kendime geldim resmen.eski enerjime sahip oldum.yüzüme de renk gelmeye başladı çok şükür.mumyalıktan asoluğa terfi edebildim nihayetdeğmez kız burda kem göz yok hepimiz normal insanlarız şükür :)
asoş ben sana demiştim di mi kendine gelirsin kafa dinlersin diye.
bi de nie olay oldu onu anlamadım ameliyat oldun kızım. keyfi bile değil hadi keyfi olsa bile kime ne. çöpsüz üzüm müyüz allah allah.. yurttan kız alıcaklardı o zaman
Kizim her gece 1:00 de yatiyor sabah 5 te kalkiyor. aslinda kalklicakta ben zorla kaldirip emziriyorum. bugun kaldirmim bakalim nolcak dedim Sabah 8 e kadar uyudu kuzucum. Yine uyanmicakti sesler çikarinca ben uyandirdim. emzirdim altini degistim simdi yine uyuyor :) Masaallah kizimaa benimmmmm
sizler nasilsiniz tatli anneler
Maaşallah. Kilo alımı falan normalse uyandırma uyusun yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?