2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm, gercı ben erkek tarafıyım ama :)

kocamın moral boooooooooombok. gece sunucu çökmüş, 600.000 üye kaybetmişler, pzts satışı varmış bi de satış iptal tabi ( suratından dusen bın parca oflaya puflaya calısıo. arkadaslarımı arıcam gelmeyın dıcem şimdi

hadi ya yazık emeğine tüh.. destek olmak lazım değil mi.

kuzenı gelıo aksam almanyadan tee sabıha gokcene gıtmesı gerekcekmıs ona da bunaldı :S ıptal ettım arkadaslarımı. ne dese yaparım tabı ya cok cok cok moralsiz gece ruyasında iş iş iş dıye sayıklıodu ben de gülmüştm, meğer derdi varmış adamcağızın :S

offff taaa sabiha gökçen mi :S havaşa binsin gelsin kuzeni yakınınıza yahu:S çocuk da olunca kocalarımız işlerine daha çok düştü napsınlar ne stresi vardır şimdi adamın:S

evet aso cocuk buyutmek zor bız de calısmıoruz cok streslıler bu aralar

Biz çocukların gaz dı kakaydı derdine düşüyoruz onlarda aileye yeni katılan üyenin geçim derdine düşüyor. böyle olumsuzluklarda karamsarlığa itiyor iyice. herşey düzelir Allah sağlık versin yeter ki

selam herkese ben face giremiyorum şifre yanlış diyor kırk yıllık şifreme yani aynı durumu yaşayan var mı acep ???

kilo alimi iyi simdilik çok sukur Allah'ima.

yinede çok uyuyunca içim rahat etmior
bence bırak istediği kadar uyusun, acıksa uyanı zaten. arkadaşımın bebeği de aynı gece deliksiz uyuyormuş çocuk. ne güzel sen de dinlenirsin.

eline sağlık ve afiyet olsun birisi:))) bu hafta içi ayarlayalım da çıkalım senle
sağol canım .. bi panora yapalım.

evet bıkac gun once bı blog okudum o gunden berı saglık dısında gazmış bılmemneymıs hepsı boş gelıo
selam herkese ben face giremiyorum şifre yanlış diyor kırk yıllık şifreme yani aynı durumu yaşayan var mı acep ???

yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…