2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar. ben de yazamıyorum uzun zamandır. şu an eşim de, kızım da, annem de uyuyor. bir ben ayaktayım.
pompa muhabbeti geçmiş. ben amedanın elektrikli pompasını kullanıyorum. çok da memnunum. gerçi pahalı ama ben almadım. ablam sağolsun. zamanında oğlu için almıştı. şimdi de ben kullanıyorum.

benim pıtırcık da bu gece iyi uyudu. gece 11 buçuktan sabah 9'a kadar sadece bir kere uyandı. gerçi 1 saat uyanık kaldı ama olsun. sağolsun biz de iyi uyuduk.
kaka olayına gelince, benim kız günde en az 4-5 kez yapıyor kakasını. bazen 7-8 bile oluyor. kilo alımı da normalin üstünde. doktor herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

selam kızlarrr:)) 3 kere bıraktım bebişi kaynanama 3 ünde de hemen uyanıp ağladı .
Süt sağma işine yogunlasmam lazım. buzdolabınızın dondurucusunda kaç gun saklayabılıyorsunuz sağdığınız sütleri? derin dondurucu da 6 ay saklanabılıyormuş, buzdolaplarının dondurucuları da derın dondurucu mu oluyo bilemedim??

selam kızlar nabersiniz

benim kızın gazı hat safaya ulaştı uyanık kaldığında hiç susmuyor bazen katıla katıla ağlıyor çocuk napıcamı şaşırdım

bende bugün doktora gittim nihayet tabi kızımıda yanımda götürdüm çünkü 1 dakka bensiz durmuyor muayene etti heşey yolunda 15 gün sonra kontrole çağırdı smeer testinide yaptı korunma yöntemlerini konuştuk ben eşim korunucak 6 aylık olduktan sonrada d.kontrol hapı dedim tamam dedi
kızımın gazını konuştuk baya kardeşide benle beraber doğum yapmıştı ikiz onunkilerde felaketmiş metsil kullanıyormuş bende eczaneden çıkarken bir metsil şırınga damlalık fitil aldım depo yaptım gardımı aldım ama napıcamı bilemiyorum

nalan seni gördüm bişey sorucam kızımın karnı sürekli gurul gurul dünden beri mıçmadıda acaba fitil koysam rahatlarmı yani gazınıda rahatlatırmı sen nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…