2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun.. Ne güzel olmuşsun kontrolünü bende atlatsaydım.. kızını hangi doktora götürüyorsun

slm kızlar nasılsınız....

dün nestlenın tahılından yemıştım sütle.. gaz yapmasın diye ilik sutle yaptım ama kızım hala kıvranıyor.. inliyor...

offfff yaaaaaaa

Biz geldik kızlar, nabersiniz...

Kızım aşılarını oldu, bi tek verem aşısı kaldı onu da salı günü yaptırcaz Allah kısmet ederse, kalça çıkığı için ultrason da çekildi, birazdan neticeyi öğrencez, dr. dan haber bekliyoruz, umarım unutmazda çıkmadan arar bizi...

Aşıları olurken azcık ağladı kızım ama genel olarak çok metanetliydi yavrum benim , hemen sustu, ateş olursa calpol ver dedi dr. ...

Muayenesi de yapıldı, dr. göz teması, kafasını tutması çok iyi dedi...

Kilosu 5070 gr boyu 56 cm olmuş kuzucuğumun...

Şimdilik bizden bu kadar...

ayyy teşekkür ederim oku tabi, trafiğim günlük 1000 ziyaretçiye çıktığında reklam alcaz siteye :))

propcum Hürriyet | Bumerang uye ol ve linki sitende yayınla , daha sonra yazarcafeye yazmış oldugun postları yapıştır. daha sonra postların hurriyet.com.tr de yayınlansın ve hem ziyaretçin hemde trafigin çok çook artar.

maşallah
hayırlısıyla atlattınız, hadi bakalım sıra bizde :18:

slm kızlar

gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor

Maşallah kuzuya inşallahh hep böyle metanetli olur

Son düzenleme:

canım benim yaa
seni çok iyi anlayabiliyorum bende şu an evdeyim kocam araba yıkamaya gitti
ne gererk varsa biz haftasonunu iple çekiyoruz
onlar başka havalardalar maalesef
sıkma canını diyecem ama mümkün değil
al arabayı git işini yap eşinde baksın duruya tatlım

aşure gaz yapmadı yavrumda dahada uyku yaptı heralde emip emip uyuyor
yediklerimz süte nezaaman geçiyorki?:44:

maaşallah canım darısı başımıza benim oğlum durmaz gibi geliyor geçen seferde baya ağlamıştı yavrum

geçen hafta çıktığımızda eşimde aynı şeyi yaptı. avm geziyorduk bi ara kızım ağladı durmucak hadı gıdelım dedı . bende emzirme odasına girdim emzirdim uyudu kaldı . hala eve gıdelım dedı .
kırk yılda bir çıkmışım gidermiyim eve...
başka yerlerede götürdüm çok ii oldu ..
gitmedik eve mogurdandı tabii.. ama bnm dediğim oldu :81:

kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)

nalan maşallah yavruya

fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa

salı günü 40ımız ne çabuk geçti günler
şimdiden gezmemizi ayarladım . şu 40ımız bi çıksada rahatlasak ne 40mışş peehhh

selam anneler..nasılsınız..
ay çıldırcam artık, sallanmaya öyle bir alıştı ki sanki uykusu gelince illa bizim bişey yapmamız gerekiyormuş gibi ağlıyor..kendi kendine kapat gözünü uyu işte..bu kadar zor bişey mi yahu:))
çok mu şey istiyorum yani:))
beyefendi ayakta sallanarak uyudu öyle yatıyor, indirince de 5 dk sonra tekrar başlıyor...
sizlerde durumlar nasıl..
kocama da çok sinirliyim saat kaç oldu hala gelemedi işten..geçen hafta anası, kardeşi bizdelerdi 12 de evdeydi beyfendi..nedense dikkatimi çekiverdi birden..lohusalığımızı hissettirmedik diye iyice cozuttu bunlar, biraz naz yapmak lazım..galiba hata yaptık:))

prop hamıleyken kabak yemeği tarifi vermiştin güzel olmuştu. yazmamışım tarifi. akşama yapayım diyorumda.
sitende vardı sanırım adresi yazabılırmısın

aynen canım benımkıde alıştı sallanmaya . bazen inat ediyorum sallamıcam diyorum ama basıyor yaygarayı mecbur sallıyorum bide alıştırmıcaktım. hiç bi iş yapamıyorum . sallamayı bırakınca gözünü açıp bakıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…