selam kızlar nabersiniz
benim kızın gazı hat safaya ulaştı uyanık kaldığında hiç susmuyor bazen katıla katıla ağlıyor çocuk napıcamı şaşırdım
bende bugün doktora gittim nihayet tabi kızımıda yanımda götürdüm çünkü 1 dakka bensiz durmuyor muayene etti heşey yolunda 15 gün sonra kontrole çağırdı smeer testinide yaptı korunma yöntemlerini konuştuk ben eşim korunucak 6 aylık olduktan sonrada d.kontrol hapı dedim tamam dedi
kızımın gazını konuştuk baya kardeşide benle beraber doğum yapmıştı ikiz onunkilerde felaketmiş metsil kullanıyormuş bende eczaneden çıkarken bir metsil şırınga damlalık fitil aldım depo yaptım gardımı aldım ama napıcamı bilemiyorum
Geçmiş olsun.. Ne güzel olmuşsun kontrolünü bende atlatsaydım.. kızını hangi doktora götürüyorsun
slm kızlar nasılsınız....
dün nestlenın tahılından yemıştım sütle.. gaz yapmasın diye ilik sutle yaptım ama kızım hala kıvranıyor.. inliyor...
offfff yaaaaaaa
ayyy teşekkür ederim oku tabi, trafiğim günlük 1000 ziyaretçiye çıktığında reklam alcaz siteye :))
ayyy teşekkür ederim oku tabi, trafiğim günlük 1000 ziyaretçiye çıktığında reklam alcaz siteye :))
Biz geldik kızlar, nabersiniz...
Kızım aşılarını oldu, bi tek verem aşısı kaldı onu da salı günü yaptırcaz Allah kısmet ederse, kalça çıkığı için ultrason da çekildi, birazdan neticeyi öğrencez, dr. dan haber bekliyoruz, umarım unutmazda çıkmadan arar bizi...
Aşıları olurken azcık ağladı kızımama genel olarak çok metanetliydi yavrum benim , hemen sustu, ateş olursa calpol ver dedi dr. ...
Muayenesi de yapıldı, dr. göz teması, kafasını tutması çok iyi dedi...
Kilosu 5070 gr boyu 56 cm olmuş kuzucuğumun...
Şimdilik bizden bu kadar...
Kızım aşılarını oldu, bi tek verem aşısı kaldı onu da salı günü yaptırcaz Allah kısmet ederse, kalça çıkığı için ultrason da çekildi, birazdan neticeyi öğrencez, dr. dan haber bekliyoruz, umarım unutmazda çıkmadan arar bizi...
Aşıları olurken azcık ağladı kızımama genel olarak çok metanetliydi yavrum benim , hemen sustu, ateş olursa calpol ver dedi dr. ...
slm kızlar
gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor
selam anneler..nasılsınız..
ay çıldırcam artık, sallanmaya öyle bir alıştı ki sanki uykusu gelince illa bizim bişey yapmamız gerekiyormuş gibi ağlıyor..kendi kendine kapat gözünü uyu işte..bu kadar zor bişey mi yahu:))
çok mu şey istiyorum yani:))
beyefendi ayakta sallanarak uyudu öyle yatıyor, indirince de 5 dk sonra tekrar başlıyor...
sizlerde durumlar nasıl..
kocama da çok sinirliyim saat kaç oldu hala gelemedi işten..geçen hafta anası, kardeşi bizdelerdi 12 de evdeydi beyfendi..nedense dikkatimi çekiverdi birden..lohusalığımızı hissettirmedik diye iyice cozuttu bunlar, biraz naz yapmak lazım..galiba hata yaptık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?