selam anneler..nasılsınız..
ay çıldırcam artık, sallanmaya öyle bir alıştı ki sanki uykusu gelince illa bizim bişey yapmamız gerekiyormuş gibi ağlıyor..kendi kendine kapat gözünü uyu işte..bu kadar zor bişey mi yahu:))
çok mu şey istiyorum yani:))
beyefendi ayakta sallanarak uyudu öyle yatıyor, indirince de 5 dk sonra tekrar başlıyor...
sizlerde durumlar nasıl..
kocama da çok sinirliyim saat kaç oldu hala gelemedi işten..geçen hafta anası, kardeşi bizdelerdi 12 de evdeydi beyfendi..nedense dikkatimi çekiverdi birden..lohusalığımızı hissettirmedik diye iyice cozuttu bunlar, biraz naz yapmak lazım..galiba hata yaptık:))
aynısını bana yaptı kocam.palladuma gitmiştik.emzirme odasına sokmadı beni.kucağına aldı hadi gir alcağını al dedi.bebek ağlarken nasıl bakcaksam.sinirlenip eve gittim delirdim delirdimslm kızlar
gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor
aynısını bana yaptı kocam.palladuma gitmiştik.emzirme odasına sokmadı beni.kucağına aldı hadi gir alcağını al dedi.bebek ağlarken nasıl bakcaksam.sinirlenip eve gittim delirdim delirdim
prop hamıleyken kabak yemeği tarifi vermiştin güzel olmuştu. yazmamışım tarifi. akşama yapayım diyorumda.
sitende vardı sanırım adresi yazabılırmısın
canım benim yaa
seni çok iyi anlayabiliyorum bende şu an evdeyim kocam araba yıkamaya gitti
ne gererk varsa biz haftasonunu iple çekiyoruz
onlar başka havalardalar maalesef
sıkma canını diyecem ama mümkün değil
al arabayı git işini yap eşinde baksın duruya tatlım
kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)
nalan maşallah yavruya
fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa
aynısını bana yaptı kocam.palladuma gitmiştik.emzirme odasına sokmadı beni.kucağına aldı hadi gir alcağını al dedi.bebek ağlarken nasıl bakcaksam.sinirlenip eve gittim delirdim delirdim
fınfıkımmm yanlız degilsin canım
bunlar ne anlarr allasen..
aynısınıbanada yaptımerak etme ama benn nelr neler yapmasına ragmenn çokk geç affettim
benimki de tam tersi ağlar ağlar susar 40 yılda bi dışarı çıkmışız diyor. fakat onun da sıcaklık vesvesesi beni öldürcek. bıraksam çocuğu patlatır. her dışarı çıkışta kavga. o giydirmek istiyo ben yeter diyorum. hep anası heppp :S
ya mama verenler sız napıosunuz nasıl yapıosunuz ben şaştım kaldım. cocugunuz nasıl sabredıo :S
kocamın moral boooooooooombok. gece sunucu çökmüş, 600.000 üye kaybetmişler, pzts satışı varmış bi de satış iptal tabi( suratından dusen bın parca oflaya puflaya calısıo. arkadaslarımı arıcam gelmeyın dıcem şimdi
nalan seni gördüm bişey sorucam kızımın karnı sürekli gurul gurul dünden beri mıçmadıda acaba fitil koysam rahatlarmı yani gazınıda rahatlatırmı sen nasıl yapıyorsun
maşallah
hayırlısıyla atlattınız, hadi bakalım sıra bizde :18:
slm kızlar
gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor
maşallah nalan kızına
ohh atlatmışsınız siz darısı bızım başımıza
Maşallah kuzuyainşallahh hep böyle metanetli olur
maaşallah canımdarısı başımıza benim oğlum durmaz gibi geliyor geçen seferde baya ağlamıştı yavrum
kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)
nalan maşallah yavruya
fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa
valla şuan gözüme düşman askeri gibi görünüyor o derece yani bebem olmasa alıp başımı giderdim şimdi bi yerlere
barayscım ona bebemi emanet etmem artık bitti yanımdayken bile zor geldi yani düşün ya mağazaya girer girmez burada koku var dedi arabaya giderken telefonunu duy dedi kapıdan çıkmadan çocuk ağladı geri döndü durmayacak bu dedi ben arabaya binince tamam sustu git al ne alacaksan diyor sık gırtlağını işte sinirin geçsin :84:
Doktorum aramadı ya, bu nasıl bi hastane annamadım valla...
Pazartesi hepsini şikayet etcem...
sen arasan canım.. yok mu numara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?