2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahh melrahcımm hep dedim alıştırmayın ayagınızda saallamaya diyee..ben hala çekiyorumm daha fazla alşıtırmadanbırakk şimdi zorluk çekmek ilerisi için daha iyyii
şimdi ikinciyi asla alıştırmadum kendi kendine uyuyorr

aynısını bana yaptı kocam.palladuma gitmiştik.emzirme odasına sokmadı beni.kucağına aldı hadi gir alcağını al dedi.bebek ağlarken nasıl bakcaksam.sinirlenip eve gittim delirdim delirdim

fınfıkımmm yanlız degilsin canım
bunlar ne anlarr allasen..
aynısınıbanada yaptımerak etme ama benn nelr neler yapmasına ragmenn çokk geç affettim

benimki de tam tersi ağlar ağlar susar 40 yılda bi dışarı çıkmışız diyor. fakat onun da sıcaklık vesvesesi beni öldürcek. bıraksam çocuğu patlatır. her dışarı çıkışta kavga. o giydirmek istiyo ben yeter diyorum. hep anası heppp :S

aynısını bana yaptı kocam.palladuma gitmiştik.emzirme odasına sokmadı beni.kucağına aldı hadi gir alcağını al dedi.bebek ağlarken nasıl bakcaksam.sinirlenip eve gittim delirdim delirdim

kesinlikle herkesin eşi aynıymış meğer. eşimde hemen sinirleniyor gören de beni çocuğumun analığı zannediyordur.

kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)

nalan maşallah yavruya

fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa

fınfıkımmm yanlız degilsin canım
bunlar ne anlarr allasen..
aynısınıbanada yaptımerak etme ama benn nelr neler yapmasına ragmenn çokk geç affettim

valla şuan gözüme düşman askeri gibi görünüyor o derece yani bebem olmasa alıp başımı giderdim şimdi bi yerlere

barayscım ona bebemi emanet etmem artık bitti yanımdayken bile zor geldi yani düşün ya mağazaya girer girmez burada koku var dedi arabaya giderken telefonunu duy dedi kapıdan çıkmadan çocuk ağladı geri döndü durmayacak bu dedi ben arabaya binince tamam sustu git al ne alacaksan diyor sık gırtlağını işte sinirin geçsin :84:

ya mama verenler sız napıosunuz nasıl yapıosunuz ben şaştım kaldım. cocugunuz nasıl sabredıo :S

ben çay makinasında suyu önceden kaynatıyordum, 10 dak. boyunca kaynatmaya devam edip altını kapatıyordum, gece uyandığımızda makinanın altını açıp 2-3 dak. ısıtıp su ılınınca mamasını yapıyodum...

çok geçmiş olsun cnm, Allah yardımcısı olsun valla zor iş..

nalan seni gördüm bişey sorucam kızımın karnı sürekli gurul gurul dünden beri mıçmadıda acaba fitil koysam rahatlarmı yani gazınıda rahatlatırmı sen nasıl yapıyorsun

sorry semacım, kızımla uğraşıyordum, hafiften huysuzluk yapıyorda, yeni gördüm yazını...

Tabi rahatlar cnm, ben 2 gün mıçmayınca 2.gün koyuyordum ama fitili bütün koyma o çok büyük gelir, yarıdan kes ve yanlardan azcık incelt çok kalın olmasın...

Bide ben artık şırıngayla popo deliğinin içine azcık zeytinyağ sıkıyorum ve parmağıma popo kremi alıp masaj yapıyorum oraya bi 5 dk. kadar, acayip rahatlıyo, ay sema bi pırtlıyo var ya yerlere yatarsın gülmekten, ben bütün ilaçları bıraktım artık sadece masaj yapıyorum popoya...

Bugün dr.a söledim bunu, müthişsiniz ne güzel çözümler bulmuşsunuz ne kadar iyi akıl etmişsiniz bu onu acayip rahatlatıyordur dedi, salak senin bana bunları sölemen lazım diyecektim de neyse bi şi demedim...bu dr. ların hepsi salak ya...

maşallah
hayırlısıyla atlattınız, hadi bakalım sıra bizde :18:

saol cnm darısı sizin başınıza artık, umarım sizde sorun olmadan atlatırsınız...

Anaaaa bende acayip gıcık olurum öle triplere, hiç de müdana etmem, bende aynısını yapardım valla çok ii yapmışsın, ama alışveriş hevesinin içine etmiş o ayrı bi konu tabi...hafta içi çıkma şansın varsa al duruyu hafta içi çık, rahat durursa tabi...

maşallah nalan kızına
ohh atlatmışsınız siz darısı bızım başımıza

saol cnm, darısı sizin başınıza...

Maşallah kuzuya inşallahh hep böyle metanetli olur

Çok saol cnm benim, inşallah öle olur, o konuda anasına benzeyecek anlaşılan...;D

maaşallah canım darısı başımıza benim oğlum durmaz gibi geliyor geçen seferde baya ağlamıştı yavrum

ay inş. durur cnm, insan zaten geriliyor orda birde bunlar ağlayınca daha da geriliyosun..

kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)

nalan maşallah yavruya

fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa

saol propcum, darısı başınıza...

Son düzenleme:
Benim kocam o konuda bi tanedir, valla hakkını yiyemem, ama ben ona hep diyorum evlendiğimizden beri, alışveriş söz konusu olunca canımı sıkmaman senin hayrına olur hayatım diye, o da sağ olsun bu kurala hep uyuyor...

boşver rahat ol sütün gider bu kadar sinirlenme. al kızını tek başına çık bence. çıkmadan da süt sağ sağabiliyosan ya da mama veriyosan mama hazırlarsın. ben öyle yapıyorum. hem rahat rahat gezersin kimseye bağlı kalmadan, hem de kızınla başbaşa güzel bir gün geçirmiş olursun..

ay benım bu cocugum neden bu kdr zor bı cocuk ya. kocamın zaten kafa bı dunya sabahtan berı bılg basında kod yazıo cozum uretmeye calısıo probleme, demır zırıl zırıl agladı butun gun kucagımdan ındıkce agladı, butun gun kucagımda gezdı. sımdı yorgunluktan sızdı gıbı bısı ama arada konusuo kendı kendıne, kocam da teee sabıha gokcene gıttı hem de cmts trafıngınde. ay ben nerelere gıdeyım basımı nerelere vurayım.. adamı rahat ettıremedım evde (

prop canım;
mama için ben evde küçük termosumuz var ona suyup kaynatıp koyuyorum. Gece veya gündüz ağladığında hemen o sudan mamayı yapıp musluğun altına tutuyorum hemen ılıyor.
fınfık;
ne desem canım bende bugün aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum tatlım.

barays termos mantıklı evet obur turlu yırttı ortalıgı cocuk yanı 5 dk bıl sabrı yoktu beklemeye. ama zaten dun gaz yapan yıyecekler yedım dıye vercektım mamayı, gectı artık. ben verdıgım zmn yatarken verıorum sadece hıc gece uyandıgında vermemıstım bundan snr da vermem heralde yıne.

Fınfık ıstınye parka gıdelım ssenınle bu hafta ister mısın şekerım? benım de gezesım var, sıkıldım cevahırden

Nalancım saol bu arada. valla bayag gectı bu durum bıze maddı olarak, hayırlısı bakalım. kocam ugrasıo bı cozum bulabılcek mı bakalım

püffff hava karadi yine yürüyüşe çikacaktim güya hava kararmadan..
egzersize filan başlayan var mi kizlar?

sen arasan canım.. yok mu numara?

Ben ararım aramasınada netice hastanede, dr. da çıkmış, kadın bana bi şi diyemez ki telefonda, hastaneyi aradım cıyak cıyak ortalığı birbirine kattım, parayı alırken ii neticeyi bildirmek mi zor geliyo, hemen bi yetkili bulup neticeyi okutun yoksa gelir başınıza yıkarım orayı dedim, pazartesi günüde sizi yetkililere şikayet etcem çocuk mu var karşınızda sizin dalgamı geçiyosunuz benle dedim, dötleri tutuştu, koşuşturuyorlar şimdi, bakalım nolcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…