2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehee bide iş üstünde yakalarsa görürsünn

kocama dedım kı gecen gun kadınlar kulubune bız parıse gıttık yazsam ne dersın, bu son gidişin olur derim diyo sizin kocanız okusa ne der acaba

Kalça çıkığı yokmuş kızımın Allaha şükür...

Anam çok paragöz bu hastaneler ya, siz yinede bi ortopediste görünün belki takip ister falan diyo, tam ticarethane yani...

gözünaydın canım:d ama bi,şi sorcam daha ilk defa mı yapıosun doğumdan beri?

naloşş buarada geçmiş olsun gazan mübarek olsun gülümdarısı bizee inş..kızında huysuzluk yapmamış aşı yaparkene..aman dikkat etde canm ateşine git gel bakk

Ölçüyorum zaten eve geldiğimizden beri cnm, 36.3 - 36.5 arası hep Allaha şükür gecede nöbet tutarız eşimle nolur nolmaz...

hehee bide iş üstünde yakalarsa görürsünn

komik olur valla...

kocama dedım kı gecen gun kadınlar kulubune bız parıse gıttık yazsam ne dersın, bu son gidişin olur derim diyo sizin kocanız okusa ne der acaba

Okumaz ama okusa, Allah iyiliğini versin bu yazılır mı hiç, der ne desin adamcağız...

benimki de uyandı mı maması hazır olacak yıkıyor ortalığı sanki bi yerinden sıkıyorsun çok fena ağlıyor
bende çözzümü temosta buldum iyi oluyor
ayrıca kullanmadığım biberonda da ısıtılmış soğutulmuş su bulunduruyorum azıcık suya karıştırıyoeum ki mama şi kolay oluyor

slmm hanımlarr
özgülcüm geçmiş olsunn verilmiş sadakan varmışş benmde en büyük kabusum kusmasıı allaha emanet bebişlerimizz:2:
asocumm güle güle giyin cnm cicileriniziii
proppp eşine geçmiş olsun bi daha böyle tatsızlıklar olmaz inş.. canımm
nalancımm aşı kabusunu atlattın sayılırr ateş yapan karma aşı zatenn bu geceyi atlattınmı salı günü korkma :2:banyo yapılmayan veremdi cnmm yeni gördüm yazmışın
fınfık tiktir ett takma erkekler hep böyleee cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…