Ay alışırız valla esincim nolcek, ben alıştım bile,
Allahım ben adamdan daha kuduruk çıktım olacak iş değil valla bende çok özlemişim kocamı, ama biz en son hamileliğimin 3. yada 4. ayında gitmiştik parise baya olmuş yani...
Bundan sonra kızı uyuttukca kaçarız biz parise, eski formuma geri dönmem lazım...
gözünaydın canım:d ama bi,şi sorcam daha ilk defa mı yapıosun doğumdan beri?Teşekkürler kızlar darısı sizin başınıza...
Valla ağrımadı desem yalan olur, sanki ilk defa yapıyormuşum gibi oldu, iç kısımda kuruluk var gibiydi bi tuhaftı yani, eşim açısından bi sorun yoktu o gayet memnundu...
kocama dedım kı gecen gun kadınlar kulubune bız parıse gıttık yazsam ne dersın, bu son gidişin olur derim diyosizin kocanız okusa ne der acaba
zuhabilmem ki Dzati kızıo otu poku paylaşıosun die
naloşş buarada geçmiş olsun gazan mübarek olsun gülümdarısı bizee inş..kızında huysuzluk yapmamış aşı yaparkene..aman dikkat etde canm ateşine git gel bakk
hehee bide iş üstünde yakalarsa görürsünn
kocama dedım kı gecen gun kadınlar kulubune bız parıse gıttık yazsam ne dersın, bu son gidişin olur derim diyosizin kocanız okusa ne der acaba
ankara buz gibi buzzzzz acayip soğuk
:))))))))))))))))))))))))))))))))))) benimki ne der acepkocama dedım kı gecen gun kadınlar kulubune bız parıse gıttık yazsam ne dersın, bu son gidişin olur derim diyosizin kocanız okusa ne der acaba
buz gibi ya otur evinde keyif yap kocanla :) kestane pişirin yiyin :)))burada buz gibi ya:S güya koca gelince gezcektik:S
gözünaydın canım:d ama bi,şi sorcam daha ilk defa mı yapıosun doğumdan beri?
buz gibi ya otur evinde keyif yap kocanla :) kestane pişirin yiyin :)))
benimki de uyandı mı maması hazır olacak yıkıyor ortalığı sanki bi yerinden sıkıyorsun çok fena ağlıyorbarays termos mantıklı evet obur turlu yırttı ortalıgı cocuk yanı 5 dk bıl sabrı yoktu beklemeye. ama zaten dun gaz yapan yıyecekler yedım dıye vercektım mamayı, gectı artık. ben verdıgım zmn yatarken verıorum sadece hıc gece uyandıgında vermemıstım bundan snr da vermem heralde yıne.
Fınfık ıstınye parka gıdelım ssenınle bu hafta ister mısın şekerım? benım de gezesım var, sıkıldım cevahırden
hem de babydoll ve jartiyerlionlar ceviz kırıp yiyolar asocum
Şııııııışşşşttttt kızlar aramızda kalsın, ben temincek ilk paris yolculuğumu yaptım, hadi darısı sizin başınıza, oy özlemişim kocamı be...
buz gibi ya otur evinde keyif yap kocanla :) kestane pişirin yiyin :)))
hehe kestaneden daha cazip yicek bişler bulalaım bari:d malum 14 gündür kocam yok
Evet cnm, dr. 60 gün bekleyin dedi bizde bekledik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?