2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım benim,Rabbim bebişlerimizi korusun

slmm hanımlarr
nalancımm aşı kabusunu atlattın sayılırr ateş yapan karma aşı zatenn bu geceyi atlattınmı salı günü korkma :2:banyo yapılmayan veremdi cnmm yeni gördüm yazmışın

Saol sezencim, bu gece nöbette olcaz zati, umarım ateşi çıkmaz, salı gününü de atlattık mı oh rahatız...

anladım canım benim,ben doğumdan bi gece önce bile parise gitmiştim:Sama başım göğe ermedi en iisi dinlenmek ve vücudunu yormamakmış:S

Benim kanama olup düşük riski ortaya çıktığı için dr. yasakladı hamileliğimde, zaten önceden bi düşüğüm vardı, onçün biz dr. ne dediyse onu yaptık hep bugüne kadar...

Bijoux evet bundan böyle kuzucumla başbaşa gezecem istemiim koca falan

Propp gel istinye parka hakkaten ama bu hafta hava soğuk olacakmış birde bebeleri üşütmeyelim (

Nalancım:92:

Bizde bugün gidebilirdik parise ama malesef şansını kaybetti

fınfık pzts 14 derece dıyo bugunle aynı nerdeyse, bılemedım.ben demırı kar yagdıgı gun bıle akmerkeze goturdugum ıcın :))

bende bilemedim :S rüzgar falan olmazsa sorun olmaz herhalde :S
ya nerde gorcen ruzgarı kapının onunden taksıye bıncem kapının onunde ıncem :) ben bu hafta kesın cıkcam da beraber olsak kıyafet fln da deneyebılırız daha ıı olur.. ıstınye park uzak ama gezmesı ferah ohh

slm kızlar...
misafir vardı bır turlu giremediım... kızım hiç sevmıyor mısafır galıba.. kapıdan çıkana kadar mısafırler mızırdandı durdu.. şimdi uyuyor.. onlar gıdınce ancak uyuyabildi....

hava bugun guzeldi... bizde gidecektik ama mısafır gelınce kaldı.. yarın sabahtan çıkarız artık... yagmur olmaz inşallah

forum ıstınyeden daha uzak ve cok daha kalabalık oluo asenam ya, ben boş olsun ıstıom ıstınye park cok ferah oluo, hatta cevahırden bıle daha ferah..

öfff ana yemek olarak ne yapayı m hala karar veremedım :S sarı mercımek corbası yaptım, zeytınyaglı olarak pırasa ve kabak, köz kırmızı biber salatası. pilav yapcam yanına da ne yapayım anacım pofffff... teyzesı ılk defa gelcek evıme kadıncagız, kesın kaynanam sorar ne pısırmıstı nasıldı yemekelr fln dıye

ilk aklıma gelen hünkar beğendi oldu valla :S

fırında tavuk falan pratik olur ama çok mu basit olur? tatlı napcan kıs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…