- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
slmm hanımlarr
özgülcüm geçmiş olsunnverilmiş sadakan varmışş benmde en büyük kabusum kusmasıı allaha emanet bebişlerimizz:2:
asocumm güle güle giyin cnm cicileriniziii
proppp eşine geçmiş olsun bi daha böyle tatsızlıklar olmaz inş.. canımm
nalancımm aşı kabusunu atlattın sayılırr ateş yapan karma aşı zatenn bu geceyi atlattınmı salı günü korkma :2:banyo yapılmayan veremdi cnmm yeni gördüm yazmışın
fınfık tiktir ett takma erkekler hep böyleee cnmm
kremalı çilek nasıl cağnım
hem de babydoll ve jartiyerli
onlar ceviz kırıp yiyolar asocum
slmm hanımlarr
nalancımm aşı kabusunu atlattın sayılırr ateş yapan karma aşı zatenn bu geceyi atlattınmı salı günü korkma :2:banyo yapılmayan veremdi cnmm yeni gördüm yazmışın
anladım canım benim,ben doğumdan bi gece önce bile parise gitmiştim:Sama başım göğe ermedi en iisi dinlenmek ve vücudunu yormamakmış:S
fınfık pzts 14 derece dıyo bugunle aynı nerdeyse, bılemedım.ben demırı kar yagdıgı gun bıle akmerkeze goturdugum ıcın :))
ya nerde gorcen ruzgarı kapının onunden taksıye bıncem kapının onunde ıncem :) ben bu hafta kesın cıkcam da beraber olsak kıyafet fln da deneyebılırız daha ıı olur.. ıstınye park uzak ama gezmesı ferah ohhbende bilemedim :S rüzgar falan olmazsa sorun olmaz herhalde :S
ya nerde gorcen ruzgarı kapının onunden taksıye bıncem kapının onunde ıncem :) ben bu hafta kesın cıkcam da beraber olsak kıyafet fln da deneyebılırız daha ıı olur.. ıstınye park uzak ama gezmesı ferah ohh
tmm nan bi aksilik çıkmazsa giderik inşallahh
işallah hadı bakalım :) cocukla oyle plan yapılamıo onceden ama bakalım kısmet
öfff ana yemek olarak ne yapayı m hala karar veremedım :S sarı mercımek corbası yaptım, zeytınyaglı olarak pırasa ve kabak, köz kırmızı biber salatası. pilav yapcam yanına da ne yapayım anacım pofffff... teyzesı ılk defa gelcek evıme kadıncagız, kesın kaynanam sorar ne pısırmıstı nasıldı yemekelr fln dıye
öfff ana yemek olarak ne yapayı m hala karar veremedım :S sarı mercımek corbası yaptım, zeytınyaglı olarak pırasa ve kabak, köz kırmızı biber salatası. pilav yapcam yanına da ne yapayım anacım pofffff... teyzesı ılk defa gelcek evıme kadıncagız, kesın kaynanam sorar ne pısırmıstı nasıldı yemekelr fln dıye
ilk aklıma gelen hünkar beğendi oldu valla :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?