heh nikotin canavarı benimde karnıyarık geldi ama kabak falan olunca olmaz gibi geldi
patlıcan var da evet kabakla olmaz. tavuk yapayım ama cok da basıt olmasın dıorum ama guzel bı cop şiş tavuk tarıfım var tadı guzel oluo ve pişmesi hazırlaması cok kolay galıba onu yapcam :S
Bijoux evet bundan böyle kuzucumla başbaşa gezecem istemiim koca falan
Propp gel istinye parka hakkaten ama bu hafta hava soğuk olacakmış birde bebeleri üşütmeyelim(
Nalancım:92:
Bizde bugün gidebilirdik parise ama malesef şansını kaybetti
öfff ana yemek olarak ne yapayı m hala karar veremedım :S sarı mercımek corbası yaptım, zeytınyaglı olarak pırasa ve kabak, köz kırmızı biber salatası. pilav yapcam yanına da ne yapayım anacım pofffff... teyzesı ılk defa gelcek evıme kadıncagız, kesın kaynanam sorar ne pısırmıstı nasıldı yemekelr fln dıye
öfff ana yemek olarak ne yapayı m hala karar veremedım :S sarı mercımek corbası yaptım, zeytınyaglı olarak pırasa ve kabak, köz kırmızı biber salatası. pilav yapcam yanına da ne yapayım anacım pofffff... teyzesı ılk defa gelcek evıme kadıncagız, kesın kaynanam sorar ne pısırmıstı nasıldı yemekelr fln dıye
Ay alışırız valla esincim nolcek, ben alıştım bile,
Allahım ben adamdan daha kuduruk çıktım olacak iş değil valla bende çok özlemişim kocamı, ama biz en son hamileliğimin 3. yada 4. ayında gitmiştik parise baya olmuş yani...
Bundan sonra kızı uyuttukca kaçarız biz parise, eski formuma geri dönmem lazım...
evet canım ordakini diomtavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..
özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..
asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.
veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?