2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
patlıcan var da evet kabakla olmaz. tavuk yapayım ama cok da basıt olmasın dıorum ama guzel bı cop şiş tavuk tarıfım var tadı guzel oluo ve pişmesi hazırlaması cok kolay galıba onu yapcam :S

kendi etmiş kendi bulmuş cnm, sen tamamen haklısın bu konuda...

şinitzel, fırın poşetinde baget, salçalı biftek, fırın kağıdında tavuk, fırında sulu köfte patates, tas kebabı...

yeter cnm ya bı ton yemek, sen çocuklu kadınsın..

ben incirli pasta yapıorum süper oluyo:)
1.incir ve süt birlikte süt yapıorrr
2.hem besleyici hem lezzetli
3.kekli ve kremalı olunca emekli görünüo ama aslında pratik

fınfık bende geçen sene temmuzda bıraktım sigarayı o günden beri rüyalarımda püfür pfürü içiom ama onun dışında ağzıma komadım:S

prop yanı senı begenmeye gelmiyor... ve anlaması lazım seni.. çok ugraşma bence

ya tv de vıyana flormanı orkestrası konseri var... ona bakıyordum da karar verdım kızımı kucuk yaşta baleye gönderecegım.. estetık olsun bıraz..:))))) zarif ve estetık...

tamam deli oldugumu biliyorm :))))

sizin gene iyi benım basımdan daha önce düşük geçtiği için hamıle oldugumu öğrendiğimden beri parısın yanından gecmıyoz ve daha da gecemedık poku yedım ben..

tavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..

özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..

asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.

veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff

evet prop 3 yaşında başlıyor bale ye... hem daha zarıf ve kıbar yapıya sahıp olur, hemde bır sanatı olmuş olur... sonra isterse devam eder.. ama ben görevımı yapıp gönderirim. sonrası kendı bilir...

evet canım ordakini diom
peynirli kolay su beöreği yap,o da pratik :)ben de ne kolaycı çıktım kısbu arad tavuk azca tavuğun yanına soslu patates de sür fırına daha doyurucu ve zengin görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…